Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.683
Cevap
8
Favori
434.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: izh pickup

    araba butun focuslar mı rolantide içeri fazla ses veriyor banamı oyyle geliyor.acaba benimkaputun içinde battanıye yok ondanmı.yoksa hepsımı oyle


    Rölantide çok ses vermiyor içeri benim Focus... Yola çıktık mı içerisi çok gürültülü bende de... O kadar ki gideceğim yere varıp park için yer ararken acaba motor stop mu etti diye göstergelere bile bakıyorum bazen. Yani rölantide ilk çalıştırmada da uzun süre çalışıp stop etmeden önce de pek gürültü duymuyorum ben. Yolda çok ses alıyor. Şu anda Pirelli P6000 lastikler var ondandır diye düşünüyorum. Yakında Michelin alma niyetim var bakalım ne olacak?

    Ha bu arada o battaniye midir nedir bende öyle birşey yok! (Focus 2004 1.6 comfort)

    quote:

    Orjinalden alıntı: ekaramete

    Arkadaşlar focusumu yeni aldım 19 ekimde 2005 1.6 GHİA Sedan mürekkep mavi 54.000 de 20.000 YTL ye aldım,sizce nasıl


    Hayırlı olsun ekaramete. Bence çok iyi fiyata almışsın hatta bu kadar iyi olması içime kurt düşürdü. Ben bir ay önce 19600'e almıştım 2004 comfort'ı. Neyse... Güle güle, kazasız belasız günlerde kulllan...

    quote:

    Orjinalden alıntı: ekaramete
    arkadaşlar resim koymaya çalışıyorum ama becermiyorum,sistem dosya boyutu büyük diyor,birde imzama nasıl aracımı ekleyecegim yardımcı olurmusunuz


    Resim boyutları büyükse koymana izin vermez forum. Öncelikle resmin boyutlarını IrfanView, Paint, Picasa,vs. programlarla küçültmeyi ve sonra foruma yüklemeyi dene. Bir diğer yol da; imageshack sitesine girip orjinal resmini oraya yüklemek ve orada resim boyutunu seçmek olabilir. Sonra o siteden linki alıp bu foruma yapıştırablirsin.

    KM GÖSTERGESİ ışık oyununa bakabilen oldu mu? Canımı sıkıyor arkadaşlar....




  • Arkadaşlar aracı İstanbul güngörende 2 boyacıya,1 de motorcuya gösterdim.ALLAH'a şükür degişen yada boyanan parçası yok,yalnızca arka tampon boyalı,yürüyen ve motorda iyi zati 54.000 KM.de

     FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa)
  • Diger resim :

     FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa)
  • arkadaşlar galiba herkes forumdan elini etegini çekti galiba
  • Arkadaşım hayırlı olsun güle güle bin kaza bela göstermesin Allah. Çok harika bir fiyata almıssın şuan pisada 2001 Ghia lararı bile vermiyorlar o fiyata.

    Ayrıca o battaniye dediğin tofaşlarda olur, focusların kakaput altında döşeme yok. Rölantide focuslar sessiz olur. Benim focus 3000 devri geçmedikçe yoldada sessiz geliyor bana. Tabi daha sessiz araçlar var(örneğin corollalar) Ekzozunu kontrol ettir manifoltun orda kılcal çatlarlar vardır belki. Ayrıca direksiyon milinin geçiş yaptığı yere bak belki bir kaplo falan geçirmek istemiş ve açık bırakmış olabilirler.

    Aldığın aracın Ghia olduğuna eminmisin?Comfort falan değil de mi, yada collection olmasın? Fiyatı oldukça iyi de ondan soruyorum.

    Tekrar hayırlı olsun. İyi Akşamlar Dilerim.
  • valla fiyat çok çok iyi. hayırlı olsun.
    focus genel olarak gürültülü bir araçtır. hatta 120 km/h ile giderken rüzgar sesi kafa şişirir. her güzelin bir kusuru vardır.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ekaramete

    Arkadaşlar focusumu yeni aldım 19 ekimde 2005 1.6 GHİA Sedan mürekkep mavi 54.000 de 20.000 YTL ye aldım,sizce nasıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 1 Kasım 2007; 21:30:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karaaagac
    Ayrıca o battaniye dediğin tofaşlarda olur, focusların kakaput altında döşeme yok.

    O yalıtım malzemesinden 2.0 focuslarda standart var.. Ayrıca bazı 1,6'larda da gördüm.. Ama 1,6'larda gördüğüm tamamen rasgele takılmıştı yani şu modelde var şu modelde yok diyecek şekilde değildi..
  • Amin arkadaşlar,allah cümlesini kazadan korusun...benim araç 2005 sedan GHİA 54.000 de,ayrıca benim araçtada kaput altında battaniye mevcut,aracın bugünde yagını,yag filitresini,hava filitresini degiştirdim...bujileri kontrol ettirdim,iyi dediler degiştirmedim,polen filitresini degiştirelim dedim bu arada tırnaklar kırılmasın dedim,abi elimizde şuan tırnak yok,gelince degiştirelim dediler. yani forumu okudukçada seviyorum arabamı,hayırlı olsun bana :))))
  • dediğiniz gibi focus a o yalıtım battaniyesi rastgele takıulmıs bugun aynısını servistekı arkadas ta soyledi ama olması iyi sesi kesiyor biraz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izh pickup -- 1 Kasım 2007; 22:02:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ekaramete

    Diger resim :

     FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa)





    fiyat çok iyi. hayırlı olsun...
    aldığın kişi sıkıştığı için mi satıyor yoksa piyasa bu kadar düşmüş mü? bu konuda bilgin varsa paylaşırmısın?
  • valla bilmiyorum arkadaşlar,ist.bahçelievler bilgiçler otomotivden aldım,bana uygun geldi,sanada akşam akşam ödemem var yarına ;o yüzden uygun verecegim dedi,aldım bende;nasıl duruyo bakarmısınız :)) tü tü tü maşallah,ALLAH focuslarımızı nazardan saklasın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: izh pickup
    dediğiniz gibi focus a o yalıtım battaniyesi rastgele takıulmıs bugun aynısını servistekı arkadas ta soyledi ama olması iyi sesi kesiyor biraz

    Bu konuda bir açıklama daha duydum ama gerçekliğinden emin değilim..
    Rivayete göre; Ford fabrikada üretimi tamamlanan aracı test ediyormuş. test sonucu motor gürültüsü belirledikleri sınırı aşan focuslara bu izaolatör galiba bunun adı, bu parçayı takıyorlarmış..
  • öyle şey olurmu hocam ya,o rivayettir o :)))
  • bende servisten buna yakın bı cevap duydum.yanı benımkınde yok ama aynı zaman alınmıs ve aynı ozelıklere sahıp bı kac aracta var.
  • desenenize bizim araç yanlış üretim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ekaramete
    desenenize bizim araç yanlış üretim

    Bilmem..
  • 2005 model 1,6 hb collection ım var benim kaputta herhangi bir izalatör yok ve bir arkadaşında yazdığı gibi bazen rolantideyken aracın çalışıp çalışmadığını anlamıyorum kullandığım aynı sınıfta birçok araçla benzer ses düzeyi
  • bizim Zetecler ve aksamları aracın alttan gelebilecek darbe ve diğer unsurlara( hava şartları, sürtmeler vb. ) karşı korunaksızmış gibi geliyor aynı fikirde olan varmı veya başından bunla ilgili vaka geçen varmı .
  • 2005 ghia çoook iyi fiyata almışsın arkadaşım allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin aramıza hoşgeldin...
    quote:

    Orjinalden alıntı: ekaramete

    Arkadaşlar focusumu yeni aldım 19 ekimde 2005 1.6 GHİA Sedan mürekkep mavi 54.000 de 20.000 YTL ye aldım,sizce nasıl
  • kartel muhafazasından bahsediyorsan yeni araçların çoğunda güvenlik nedeniyle olmuyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: kermo

    bizim Zetecler ve aksamları aracın alttan gelebilecek darbe ve diğer unsurlara( hava şartları, sürtmeler vb. ) karşı korunaksızmış gibi geliyor aynı fikirde olan varmı veya başından bunla ilgili vaka geçen varmı .
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.