Şimdi Ara

HAVADA, KARADA, SUDA GİDEN ARAÇ; HYDROFOAM 200 TL [VİDEO + FOTOĞRAF] [Sakarya]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖNCELİKLE: ÜRÜN SATILMIŞTI, KESİN OLARAK ANLAŞILMIŞTI FAKAT ALICININ BAŞINA GELEN TALİHSİZ BİR OLAYDAN ÖTÜRÜ, SATIŞ İPTAL EDİLDİ. TEKRAR SATIŞA ÇIKMASININ SEBEBİ BUDUR.

    Arkadaşlar, geçen sene aldığım ve sadece iki defa kullanma fırsatı bulduğum hydrofoam kumandalı aracı satıyorum. Ürün sıfır ayarındadır. Acemi olduğum için bırakın havayı, suyu; yerde dahi ancak kullanabilmiştim iki denememde. Alışması zaman alıyor fakat çok eğlenceli olduğuna emin olabilirsiniz. Aşağıda ürünün kendi fotoğrafları mevcut. Ayrıca kullanmayı öğrendiğiniz takdirde neler yapabileceğinizi görebilmeniz için bir video koydum. Oradaki manevraların eksiksiz, tamamını bu ürünle yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken antrenman :) Benim o kadar vaktim olmadı ne yazık ki.

     HAVADA, KARADA, SUDA GİDEN ARAÇ; HYDROFOAM 200 TL [VİDEO + FOTOĞRAF] [Sakarya] HAVADA, KARADA, SUDA GİDEN ARAÇ; HYDROFOAM 200 TL [VİDEO + FOTOĞRAF] [Sakarya]

     HAVADA, KARADA, SUDA GİDEN ARAÇ; HYDROFOAM 200 TL [VİDEO + FOTOĞRAF] [Sakarya] HAVADA, KARADA, SUDA GİDEN ARAÇ; HYDROFOAM 200 TL [VİDEO + FOTOĞRAF] [Sakarya]

     HAVADA, KARADA, SUDA GİDEN ARAÇ; HYDROFOAM 200 TL [VİDEO + FOTOĞRAF] [Sakarya]



    Ürünle beraber vereceklerim de fotoğrafta görülüyor. Bir adet 4 kanallı, 2,4 GHz frekansta çalışan uzaktan kumanda (8 adet AA pille çalışır), kullanım kılavuzları ve kitapçıklar, li-po pil şarj ünitesi (voltajı ayarlanabilir), simülasyon ünitesi (bilgisayara bağlayıp, simülatör ile kumandayı kullanarak alıştırma yapabilirsiniz), simülasyon CD'si, yedek pervane, 8 adet AA pil (hatta bulabilirsem 16 adet).

    Göreceğiniz gibi, size sadece pilleri takıp, cihazı kullanmak kalacak. Her şeyiyle hazır olarak vereceğim.

    Kumandanın en önemli özelliği ise hiçbir şekilde diğer radyo dalgalarıyla karışmamasıdır. Diğer dalgalarla çakıştığı anda milisaniyeler için frekansını değiştirip, hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam eder. Eski tip, uzun antenli kumandalarda bu özellik yoktur. Telefonun yaydığı dalgadan dahi etkilenir ve hydrofoamun gözlerinizin önünde tüm çabalarınıza rağmen yere çakılmasını izlersiniz. Bu kumandayla bu tür tehlikeleri yaşama riskiniz kesinlikle yoktur.

    Ürünü Sakarya Merkez'de elden teslim edebilirim. Yakın şehirlerden de gelip elden alabilirsiniz. Kargodan çok daha ucuza gelir emin olun. 65 cm kadar uzunluk ve 40 cm kadar da genişliği var. Düşünün artık, fotoğraflardan da belli oluyor. Ayrıca kargolayacak durumda değilim. Bu ürünü kargolama riskini göze alamam. Deprondan imal edildiği için hassas. 2 denememde de gövdesine zarar gelmemesi için epeyce çaba sarfettim.

    Piyasa fiyatına dair birkaç örnek veriyorum:

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=515020

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=oyunom787&categoryId=1201002

    Verdiklerimle renkler dışında tamamen aynı üründür. Yeterince uygun olduğunu düşünüyorum ve pazarlık yapılmamasını rica ediyorum.

    Videoyu sonuna kadar izleyin... :)

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 23 Haziran 2011; 17:39:55 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • video iyiymiş.
  • Umarım bu sefer uğraştırmayacak bir satıcı ile karşılaşırsın adamım Ürünü bizzat gördüm, çok hoş bir alet. El emeği olduğu her noktasından belli. Hayırlı satışlar
  • güzel ürün iyi satışlar
  • Arkadaşım ürün hala satışta mı? Ankara'da oturuyorum elden alabilirim. İletişim bilgilerini yollarsan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: identifire

    Arkadaşım ürün hala satışta mı? Ankara'da oturuyorum elden alabilirim. İletişim bilgilerini yollarsan sevinirim.

    Yok dostum ürün satıldı bizzat ben teslim ettim alıcısına Ciddiyim
  • Kadim dostum cianni'ye teşekkürler, ürün epeyce bir süre önce satıldı arkadaşlar. Teslimatı kendi elleriyle gerçekleştirdi. Kendisine DOTA 2 hayatında başarılar diliyorum
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.