Şimdi Ara

Ankara Eryaman ve fiber sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
9.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eryaman'da oturan ve fiber kullanan arkadaşlar. Son zamanlarda rastgele kesintiler yaşıyor musunuz siz de? Modem power ışığı kırmızı oluyor ve anca reset atınca düzeliyor. Üstüne üstlük bugün yurtdışı yavaşlığı yetmiyormuş gibi yurtiçi adreslere de pingler çok yükseklere çıktı bende. hizinitestet.com adresi bile 120ms gibi sonuçlar çıkarıyor. Var mı bu bölgede aynı/benzer sorunları yaşayan?



  • ben pazar günü 50 mbit deneme pakedini bağlattırdım. o gün 5,5 mb ile dosya çekebiliyordum. ama pazartesiden itibaren hızda anlamsız bir sınırlama oldu. tek linkten 400 500 ile dosya çekiliyor en fazla, torrentten felan zorlarsan ancak 10 megabit hıza ulaşabiliyorsun. bugun değerler daha da kötü.

    fiber internet ile devam etsemmi etmesemmi diye düşünüyorum. telekom 8 netlimitsiz şuanki durumdan çok daha iyiydi.

    birde eryamanda fiberler biraz sorunlu heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wagner

    Eryaman'da oturan ve fiber kullanan arkadaşlar. Son zamanlarda rastgele kesintiler yaşıyor musunuz siz de? Modem power ışığı kırmızı oluyor ve anca reset atınca düzeliyor. Üstüne üstlük bugün yurtdışı yavaşlığı yetmiyormuş gibi yurtiçi adreslere de pingler çok yükseklere çıktı bende. hizinitestet.com adresi bile 120ms gibi sonuçlar çıkarıyor. Var mı bu bölgede aynı/benzer sorunları yaşayan?

    Ben Eryaman 3.Etapda oturuyorum. Aynı sorunlar bende de var. Ping 305ms, down hızı 0.3,up hızı 0.2 çıkıyor speedtest'de. Az önce SOL MH ile görüştüm, Ankara genelinde "sistem iyileştirme" çalışması varmış, 1 aydır sürüyormuş, yaklaşık 1 ay daha sürecekmiş. Fibere Şubat/2010 da abone olmuştum, olduğuma olacağıma pişman oldum. Abone olurken güya 2010 sonunda iptv,digitürk vs. seyredeceksiniz dediler bırakın iptv yi falan daha doğru dürüst 10 MB interneti bile veremediler. Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürgenli -- 8 Aralık 2010; 21:00:52 >




  • Bende Eryaman 3. Etap'ta oturuyorum. Bugün gerçekten internetimin çok yavaş olduğunu farkettim. Ortaklar olarak 3500 olan ve eş olarakta 90 sayısında bir dosyayı eskiden 1.mbit de hiç düşmeden kesinlikle indirirdim. Kullandığım 10 mbps Sınırsız pakette bazen arada sırada yaşadığım sorunları saymazsak dün gece ve bugünden beri tuhaf bir sorun var. Hız çok düşük ve bu hiç iyi değil. İnternette öğlen saatlerinde ve bazen akşamları bir anda gidiyor.
  • eryaman 6. etapta oturuyorum. aynı sorun bende de var. ping ~300ms. download hızı ~2mbps (hızınıtestet.com)

    son 3 gündür sık sık kesilmeler oluyor. 10-15 dk sonra resetleyince düzeliyor.

    youtubedan 360p çözünürlükte bi video izlemek bile eziyet.

    torrentte çok sorun yok. (>700KBps)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgr18 -- 8 Aralık 2010; 22:52:43 >
  • bende 3. etaptayım

    bildirici civarı


    evet son 2-3 gundur modem ışığı kırmızı olmakta

    özellikle akşam 12 den sonra 2-3 gibi

    akşama dogru oluyor

    şuanda download hızında %50 bir düşüş var

    ama on the other hand

    ilginç bir şekilde upload hızı yüksek
  • sabah 9.12

    9:31 saatiyle

    internet eski hızında

    akşamları sıkıntı olacak mı bakalım gene
  • BUrsa Nilüfer de problem yok.
  • atakentteyim. problemli. modeme reset atmama rağmen düzelmediği bile oldu.
  • Eryaman'da 2. Etapda 260P de youtube'da bile video izleyemiyorum bir süredir çok sinir bozucu bir durum.
  • eveet, gündüz gayet güzeldi. superonline.com'a pingler 5-7ms civarıydı. akşam 6 itibariyle tekrar gitti, yurtiçi ping değerleri 120 ms ve yükseliyor..
  • Kaldığımız yerden devam...Down hızı 1.7. Madem hızımız 1.7 MB olacaktı da bilinen fıkradaki gibi "biz bu haltı niye yedik?" durumuna düştük iyi mi?
    Abone olduktan sonra bir türlü istikrarlı bir hizmet alamadık şu SOL dan. İlk başlarda yatırım yapıyorlar, çalışıyorlar vs. dedik kesintileri hoşgördük-idare ettik- Sonra "yedek hat çekiyoruz o yüzden aksamalar oluyor int.hizmetiniz bir daha kesilmeyecek" dediler, ooo bak süper, adamlar ana hattı tamamladılar üstüne bir de yedek hat bile çekiyorlar, artık sırtımız yere gelmez dedik inandık. Şimdi de" Ankara genelinde iyileştirme çalışmaları yapıyoruz o yüzden kesintiler oluyor" diyorlar ve bizim (en azından benim) gibi saf aboneleri inandıracaklarını sanıyorlar. Yetmiyor sabit tel.numaramı taşımam içinde reklam yapıyorlar. Doğru dürüst int. hizmeti veremiyorlar bir de evdeki tel.den olacağız!




  • saat 21:00, internet kullanılamaz durumda.

     Ankara Eryaman ve fiber sorunları

    yine aradım, yine "iyileştirme" çalışması yapıyoruz dediler. ne olursa olsun, akşam saat 6dan gece yarısına kadar parasını ödediğim hizmeti alamıyorum, süpersin superonline.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 9 Aralık 2010; 21:10:45 >
  • Saat 19:00'dan sonra internet iptal oluyor. Ben de aradim Superonline musteri hizmetlerini, ayni cevabi aldim. Sozum ona 10 Mbit hattimiz var, ama "iyilestirme calismalari" yuzunden aksam 7'den gece 1'e kadar kullanamiyoruz. Herhalde adil kullanimi bu sekilde uygulamaya karar verdiler.

    Muthis bir firma su Superonline, musteri memnuniyeti had safhada.
  • Ben de devlet mah oturuyorum...Aynı sorunlar var...sık sık gidiyo net...reset atmıyorum ben ama biraz sonra tekrar geliyo..
    ben aradığımda da yurt dışı bağlantılarında bi sorun var, düzeltiyoruz demişlerdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahtsizWampir -- 10 Aralık 2010; 16:40:24 >
  • Ben de eryaman da oturuyorum bu aralar vodafone un 0.10 mbps lık tarifesini kullanmaktayım.Bende SO bağlatmak istiyorum ama komşularımıza sorduğumda kesinlikle memnun olmadıklarını söylediler.Bende erteledim SO ne zaman eryamanda düzeltirler o zaman bende bağlatırım yazık günah 50 tl verecem akşamları nete giremeyeceğim vodafone da hiç değilse iyi kötü sörfü de yapabileceğim.
  • bende upload coştu



     Ankara Eryaman ve fiber sorunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayn88 -- 11 Aralık 2010; 7:27:24 >
  • bugun eryamanda hızlar çoştu down 2.2mb upload 1mb a kdr çıkıyor :D
  • süperonline hız testi dün iyi sonuçlar verdi ama gerçek hız anlamında önemli bir gelişme olmadı. 4 5 megabit hız alabiliyorum hala.
  • ben de 2. etaptayım
    hız berbat
    digiturk web tv de hız 400 kbs yi geçemiyor, youtube dan herhangi bir şey izlemek bile imkansız

    Ankara'nın diğer semtlerinde durum nedir?

     Ankara Eryaman ve fiber sorunları
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.