Şimdi Ara

Fon Isıtıcı 1200 watt nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
27.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=495142

    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2935757

    Ürünü kullanan, duyan, bilen arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.Eğer başarılı bir ürünse almayı düşünebilirim.







  • http://www.bilgiindir.com/e-alisveris/fon-isitici-1200-watt-beyaz
    burada biraz bilgi var doğrumudur bilmem
    Isıtma alanı 35-40 m2 diyor.
    Eğer saatte 1200 w ile 35 m2 ısıtabiliyorsa bedava bence.
    15-20 m2 lik alanlarda ısı ayarı sayesinde kapanıp açılarak daha az yakması lazım.
    Kullananlardan bilgi bekliyoruz arkadaşlar.
    Özellikle elektrik tüketimi ve ısıttığı alan ile ilgili.
  • Arkadaşım saçma sapan temelsiz ve yalan yorumlarla insanların kafasını karıştırmaya utanmıyor musun 1)Ürünün kendisi de sitesi de aynen olduğu gibi duruyor fonisi.com.tr 2)Ürünün sitesinde (başından beri hiç bir şey değiştirilmeden) iki farklı üniversiteden onaylı olarak infrared ısıtıcılara göre %38 tasarruf sağladığı belgelenmiştir.https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/26879_115188671833203_115168871835183_204234_4672753_n.jpg
    3)senin ne işin var onların testlerinde de bilmeden etmeden atıp tutuyorsun ne firma kapandı ne de eldekileri satıyorlar bakarsın ekonomik değilse,yeterince ısıtmıyorsa almaz geri yollarsın,ben öyle yapacağım şahsen,sense muhtemelen başka bir firma için böyle yazmışsın,yazık.
    quote:

    ozzlegrand
    Ne bahsedildiği kadar iyi ısıtıyor, ne de enerji tasarrufu yapabiliyor. Firma ilk açıldığında %80 enerji tasarrufu falan diyordu ama sonraları %30lara düşmüşler. Bizzat testleri esnasında orada bulunmuştum, tamamen fiyasko. Zaten bildiğim kadarıyla üretici firma kapandı ya da isim değiştirdi. Elde kalanlar ucuza satılmaya çalışılıyor!




  • http://forum.donanimhaber.com/m_49455335/mpage_14/f_/key_//tm.htm#53442390

    Bak ne yazmışsın aşağıda;


    Dostum senin adına üzüldüm, sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem DARTY den elektronik ürün almayın piyasadaki ürünlerle aynı kalitede değil, bu forumda kısa bi araştırma yaparak Darty ile ilgili şikayetlerin diğer firmalara göre çok daha fazla olduğunu görebilirsiniz. Samsung dolu günler dilerim...



    Senin kafan sadece karalama ve atma üzerine çalışmış ve Üye olma amacında belli Yukarıdaki yoruma bak, buradaki yorumlarına bak! FİKİR yok sallama ve iftira artı REKLAM....

    Kendin gibi görmende haklısın ki sen öylesin. Yazık.





    http://forum.donanimhaber.com/m_49455335/mpage_14/f_/key_//tm.htm#53442390



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 21 Ekim 2011; 13:49:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctayy

    Ferhat007 arkadaşa katılıyorum. ben de ürünü alıp memnun kalmayıp iade edenlerdenim. ben ilığada rağzıydım ama dışarısı 5 6 derece iken içersini hiç kırmadı. bildiğin titreme geliyor. 2 3 saat te değil 12 saat çalıştırdım. 10 m2 yalıtımlı odanın dışnda performans beklemeyin derim. ürün karalama niyetim yok. alın deneyin ama iade hakkınız olduğundan emin olun. 12 saatlık kullanım sonucu verim alamayınca kapadım 2000 Watt lık fanlı ısıtıcı açtım 10 dk ta icersini kırdı. aynı kulvarda değiller fanlı uzun kullanım için kullanışlı değil ama bu FON iş yapmaz. hala yaglı radyatör aramalarım devam ediyor. bakalım ısınabileceğimiz birşey bulabilecekmiyiz.?

    kardeş madem yağlı radyatör arıyorsun nobo diye bir ürün var.ben almadım kullanmadım.bir incele istersen belki hoşuna gider.

    http://www.noboisitma.com/nobo_tanitim.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cupidx

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ferhat007

    Bu ürünü aldıktan sonra yeterli ısıtmadığı için soru sormak maksadıyla istanbuldaki firmanın merkezini aramıştım ordan teknik servise yönlendirdiler. Teknik servisteki yetkili kişi ürünü nerden aldığımı sordu bende internetten aldığımı söyledim, ''kimden aldıysan ona sor'' diyerek telefonu suratıma kapattı. İzmir ve Antalya dan birer bayiyi aradım onlarda ürünle ilgili sağlıklı bilgileri olmadığını söyledi. Ürünü iade ettim yerine Delonghi dragon radyatör aldım arada biraz fiyat farkı var ama ciddi anlamda ısı farkıda var.

    Delonginin hangi modelini aldınız?? ben de delongi ya da Koçkaştın Blyss in Mika ısıtıcısı arasında gidip geliyorum. yağlı ısıtıcılar genelde ısıtmıyor, ancak bu delongi nin iddaları, ürünün yeni tasarım vs olduğu ve daha veriml olduğu. doğrumudur?? genelde, yağlı ısıtıcılar geç ısınır, anca kendini ısıtır,odaya pek bişi vermezlerdi. acaba bu delongide farklı mı? alınır mı delongi?

    Blyss Mika ısıtıc çok hızlı ısınıyor, ve çok güzel ısı veriyor, ama kapatınca da doğal olarak çabuk soğuyor.

    Dostum ben ürünü alalı yaklaşık 1 hafta oldu (2 hafta sıra bekledim) Çalıştırdıktan 10 dakika sonra tam olarak ısıtmaya başlıyor, kapattıktan sonrada uzun süre ısıtıyor, özelliklerinde bahsettiği gibi diğer radyatörlere göre daha fazla ısıtıyor. 25 M2 ve 15 m2 odamda denedim ikisinide yeterince ısıttı hatta banyoya gireceğimdede banyoya koyuyorum hamam gibi oluyor. Koçtaşda geldiğinde kısa sürede tükeniyor orda çalışan arkadaşım bi tane ayırdı o şekilde alabildim. geçen hafta benim bulunduğum şehirdeki koçtaşa 25 adet gelmiş 60 kişi önceden adını yazdırmış yani anlıcan baya ilgi varmış, linki inceleyebilirsin:http://www.delonghi.com/tr_tr/products/trd-1025/

    Blyss dediğin markayı kullanan arkadaşların yorumlarını okudum hiçbiri tavsiye etmiyor çünkü o ürünün yetkili servisi yok, yani bozulduğunda tamir ettiremiyosun ki bizzat koçtaşa sordum bu ürün bozulursa ne yapacağız diye onlarda ''bize getirirseniz bakarız'' demekle yetindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhat007 -- 24 Kasım 2011; 18:21:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.