DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara
High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı soru işareti??
11
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı soru işareti??
Sayfaya Git:
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 00:56:00
      Arkadaşlar pc me format attım XP SP3 yükledim. fakat sadece ''High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı'' aygıt yöneticisindeki sorunu çözemedim. Kullandığım anakart GİGABYTE GA-8I945PLGE-RH. Elimde bi anakart sürücüm yok. http://www.gigabyte.com...ver/ga-8i945plge-rh.html Anakart sitesine girdim audio sürücüsünü indirdim fakat olmadı. ne yapmam gerekiyor bilgisayarımın sesi yok yardımcı olursanız sevinirim.


      _____________________________

    • Binbaşı
      1249 Mesaj
      09 Kasım 2010 01:16:59
      Nasıl yani orjinal sitesindeki driver görmüo mu sorun mu çıkarıor diosn bi yanlışlık yapmış olmayisin.. sorun çıkarmaması lazım...


      _____________________________

    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 01:22:55
      arkadaşım yanımda indirdi denedi. orda 2 tane var sürücü sence hangisini indirmemeiz gerekiyor???


      _____________________________

    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 01:29:33
      aynı sorunu ethernet tede görmedi. aynı yerden indirdim olmadı ethertte. başka bir siteden denk geldi yonga serisi diye bi program buldum etherneti yedi. acaba benim sorunum ne bende anlamadım yardımcı olursanız çok iyi olacak şaşkınım pek fazlada anlamıyorum ama mantıklı hareket ediyorum olmuyor


      _____________________________

    • Binbaşı
      1249 Mesaj
      09 Kasım 2010 01:55:36
      Anakartın o olduguna emin misin?

      Cpu-z ile bakarmsıın?


      _____________________________

    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 02:10:37
      Cpu-z ile nasıl bakılıyor binbaşım anlamıyorum kusura bakma :)


      _____________________________

    • Binbaşı
      1249 Mesaj
      09 Kasım 2010 02:13:32
      _____________________________

    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 02:29:50
      baktım aynısı çıkıyor lütfen yardımcı ol webcam bile açamıyorum arkadaşım bekliyor :)


      _____________________________

    • Binbaşı
      1249 Mesaj
      09 Kasım 2010 02:34:50
      Garip bi sorun yaratmaması lazım önceden bi driver kurdun mu? kendisi olmayan çakışma yapabilr. bu arada hangi işletim sistemi kullanıosun?


      _____________________________

    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 02:36:32
      bikaçtane denedim olmayınca denetim masasından sildim. xp sp3 kullanıyorum



      _____________________________

    • Binbaşı
      1249 Mesaj
      09 Kasım 2010 02:40:07
      Düzeltme

      Bütün yüklediğin driver yazılımları iyice bilg. temizldedin mi ? temizle ondan sonra bilg. reset at. yeniden anakart sitesinden indrdiğin driveri kur ....

      ya da aygıt yöneticisnde ses donanımına gelip tıklayıp ordan yazılımı kurunuz.. Sürücü yazılımı günçelleştir yazar ordan dosyayı seçip taratın.. yükleme yapması lazım.. ondan sonra bilg. reset atın..

      Windows Xp böyle sorunlar yaratabilior kendi driverini kurmazsa başka bi driver kurunca onun kalıntısı orda kalıo kendi driverini kurunca çakışıo hala o sorunu yaratıoo

      Epeydir Windows xp kullanmadıgım için Sizin yerinizde olsam Windows 7 yaparım sistemi... Sistem özellikleri iyi ise(2gb ram yeter) gerisi fazla önemli değil..


      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steyy -- 9 Kasım 2010; 2:45:16 >
      _____________________________

    • Onbaşı
      17 Mesaj
      09 Kasım 2010 15:32:14
      tşk ederim verdiğiniz bilgiler için bilgisayarcıya götürdüm hallettim uğraşamadım artık :)


      _____________________________

Sayfa: [1]
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı soru işareti??
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Facebook Sayfamız
Foruma Git
Bölümde Ara
Reklamlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.