Şimdi Ara

ZYXEL KABLOSUZ MODEM SORUNU [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
68.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 6 ay önce Zyxel P-600 Series 4 port kablosuz modem aldım. Daha öncesinde RT-205 kullanıyordum. RT205'den buna geçince Mercedesten inip Anadola binmiş gibi hissettim kendimi. Yan odada zor çekiyordu. Galiba sonunda cort oldu Dünden beri internete giremiyorum. Tüm hat ışıkları normal yanıyor, TTNET Müş.Hiz. aradım onlarda hattınızda sorun yok burada bağlı görünüyorsunuz diyor fakat ne kablosuz nede kablolu olarak bağlanabiliyorum. Kablolu olarak bağlanırken modemin IP adresine yanie 192.168.1.1'e bile giriş yapamıyorum. 3 bilgisayarda denedim demekki sorun modemde diye düşünüyorum. Modeme sonra arkasında tuştan reset attım şimdi wlan ışığı yanmıyor. Kablolu olarakta bağlanamıyorum. Ne yapabilirim? Sizcede sorun modemde mi? Kablolu olarak bağlanmada bile sorun yaşıyorsam modemde arıza var diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

    EKLEME:
    Pikatel marka başka bir modemle 3 bilgisayarda denedim. Üçündede modem ile bağlantı başarılı olamadı dedi kurulum programı.
    4 ayrı kablo deniyorum. Yine olmuyor.

    Nasıl bir şeydir mantık dışı resmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5513 -- 27 Ekim 2010; 16:31:19 >







  • ZyXEL adsl modemleri WEB Arayüzü Üzerinden basitçe kurmak ve gerekli ayarlara ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz herşey bu makalede anlatılmış.
    konua gitmek için buraya tıklayabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepatriot77 -- 20 Mart 2013; 14:35:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.