Şimdi Ara

fwqfqwfqfq (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
41.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • millet konuyu okumadan yorum yapıyor adamlar yazmış işte terziye götürün ağın nere olduğunuda markanın farketmediğinide yapıdan dolayı hemen yırtıldığınıda
  • hocam değiştire değiştire giyersen söküleceği zaman da uzar zaten mantık olarak. sürekli kullanımda mesela babamın 2 tane kotu var hep onları giyiyor 1 yıldır ne söküldü ne dikildi... bence özenli kullanmadığımız için oluyor böyle. ben bunu anladım.
  • Tuzlu ter diye bir olay var hele birde balık etliysen o kasayı taşıyacak bir kot bulamazsınız.
  • Bacakların tombul ya da birbirine çok yakın. Kilo ver, az ye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RovcaniN

    hocam değiştire değiştire giyersen söküleceği zaman da uzar zaten mantık olarak. sürekli kullanımda mesela babamın 2 tane kotu var hep onları giyiyor 1 yıldır ne söküldü ne dikildi... bence özenli kullanmadığımız için oluyor böyle. ben bunu anladım.

    Hocam pantolonlari duzenli yikamak cok onemli ben hala oyle dusunuyorum. Tamam tabi ki degistire degistire giyersek sure uzar ama eskiden bana pantolon 3 ay dayanmazdi su an yil oldu ve o kisimda herhangi bir asinma bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman yıkamamız lazım diyorsun hocam bunu denemeliyim :)
  • arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize ,kot pantolunlarının erime sorununu bende çok fazla yaşadım sebebide tamimiyle bacakların birbirine sürtünme ve aynı zamanda terlemesiyle alakalı bişe olduğuna kanaat getirdim sonun çözümünü kot pantolonu almakta denemeyin boşuna öncelikle herkes genital bölgesinden terler heleki mevsimlerden yaz ise kaçınılmaz bir durum bu. Her neyse çözümü dediğim gibi pantolon değiştirmekte denemekte marka değiştirmekte armayın ben aldığım pantolonun 3 günde yırtıldığını hatırlıyorum marka vermicem sonuçta kot pantolon kot kumaştan yapılıyo :D ve bunun yüzbintane çeşidi yok kalitesinin ayrıştırıldığı noktada dikim, kalıp ölçüleri ve dikim iplik kalitesinden gelmektedir ve son olarakta ünvan yani marka. sorunun çözümünüde pantolondan deyil pantlonun altında giydiğiniz donda arayın daha kaliteli %100 olmasa bile bu değere yakın pamuk oranı olan don (boxer) giyin ayrıca boxerların birazdaha uzun paçalı olanları var onlarıda deneyin aksine pamuk yerine ucuz kalitesiz pamuk yerine polyesterin çok olduğu donlar, bacak aralarınızın terleme olasılığını arttırıp pantolonunuzun aşınmaısına sebep olabilir kimsede ben kiloluyum düşüncesine kapılmasın ben kilolu deilim. iyi akşamlar hepinize:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhnclk -- 17 Eylül 2015; 1:18:24 >




  • Evet hocam bendede terleme çok oluyor, haliyle kotlar yırtılıyor. Dediğiniz gibi daha uzun yün oranı yüksek iç çamaşırı alıp denemek lazım.

    Teşekkür ederim ilginiz için.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • bu sorunu olanlar, sakın mavi'den kot almayın, garantiden değişim/onarım yapmıyorlar, kullanım hatası diyorlar
  • Adam 50 kilo 55 i toschak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sararın kotları da yırtılıyor beyler.Polodan aldıklarımı 2 yıldır giyiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Bende de tam tersi oldu defalarca İzmir'deki mağazalarından değiştirdim ağı yırtılan pantolonlarımı.Hatta bir pantolon verip yerinne 2 tane falan aldım birkaç kez. Belki mağazadan mağazaya farklılık olabilir.
  • Gençler çözümü yazıyorum. Bunun sebebi bol pantolon giymek. Pantolan genişledikçe kasığın iki tarafında kumaş sürterek erime yapıyor. Çözümü ise bacaklarınıza tam oturan pantolan giymek heleki popo ve kasık bölgesi tam yapışcak o zaman bir daha erime yapmaz hemde kızlara daha seksi görünür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibimi ?

    fwqfqwfqfq
  • levi's 511 çek 5 yıl kullan aynı paraya gelir totalde kolay gelsin
  • Aynı ağ yırtılma sorunu bendede var konuda genel fikirler sanırm terleme yüzünden ve bencede asıl neden bu,
    terdeki tuz eritiyor gün içerisinde kumaş sürtünmeden dolayıda zamanla aşına aşına. Ayrıca bende iri bacaklıyım kiloda var eskiden spor yaptığım için bacaklarım iri yani, ama bu ağ yırtılması kaçınılmaz son kilolularda daha çabuk yırtılıyor zayıflarda daha çok dayanıyor herhalde,
    Denediğim tavsiye edebileceğim outdoor ürünler var klasik kot pantolanlardan daha dayanıklılar, çeşitli outdoor mağazalarına yada dechatlon mağazasına bir bakabilirsiniz sürtünme direnci yüksek buna ek çeşitli özelliklere sahip kumaşlardan üretilen pantalonlar en uzun süre bunlar dayanıyor ama sonuç yine aynı,
    bir süre sonra ağ bölesi terzi amcada yamalanıyor. Sonra otururken bacaklarınızı açamıyorsunuz insanlar yamayı görecek diye rahatsız oluyorsunuz vs.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.