Şimdi Ara

ANNEMİN DİZ VE EKLEM AĞRILARI GEÇTİ! SÜPER BİR TAKVİYE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
30
Favori
847.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kireçlenme var ise, bu işin bitki, krem ile tedavisi yok diye biliyorum. Doktorlar geçici olarak 2-3 yıl önceki fiyatı 600 tl falan olan bir iğne aldırıp (sigorta karşılamıyor , o iğneyi ) dizden enjekte ediyorlardı. Fakat hastanın durumuna göre, 1 hafta 15 gün neyse 2-3 ay olsun, gene aynı ağrılar devam ediyordu. Doktor söylüyor tabi ne kadar ağrını keser bilemem diyor, ama istersen al yaparım diyor.

    Şu an tek çare maalesef ameliyat, kireçlenme için. O na da iyi doktor bulmak şart.
  • Kireçlenme var ise, bu işin bitki, krem ile tedavisi yok diye biliyorum. Doktorlar geçici olarak 2-3 yıl önceki fiyatı 600 tl falan olan bir iğne aldırıp (sigorta karşılamıyor , o iğneyi ) dizden enjekte ediyorlardı. Fakat hastanın durumuna göre, 1 hafta 15 gün neyse 2-3 ay olsun, gene aynı ağrılar devam ediyordu. Doktor söylüyor tabi ne kadar ağrını keser bilemem diyor, ama istersen al yaparım diyor.

    Şu an tek çare maalesef ameliyat, kireçlenme için. O na da iyi doktor bulmak şart.
  • Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğin tek şey üst bacak kaslarını güçlendirip dize inen baskıyı azaltmak.Onunla ilgili egzersizler var internette, belirli süre sonra ağırlıkla da çalışabilirsiniz kas gelişimi için.Dize binen yük hafifledikçe ağrınız da azalacaktır. Etkisini bir ay içerisinde gösterir.
  • Merhaba arkadaşlar, özellikle son dönemde annem dizlerinden yakınıyordu. Artık neredeyse hareket etmiyordu.
    Doktora da gittik ama verdiği ilaçlar işe yaramadı. En son bir akrabamız kullandığı glucosamine adlı bir üründen söz etti.
    Araştırdım karides ve istiridye kabuklarından elde ediliyormuş. Annem kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ve şuanda dizlerinden en ufak bir sorunu kalmadı.
    Etkisini ilk hafta görmeye başladı. Tavsiye ederim, hatta bu dizleri ağrıyan birine verebileceğiniz en büyük haber.

    EK:

    Ayrıca ucuz bir ürün değil ama kısa bir araştırmayla hem kaliteli hemde uygun fiyatlı bir yer buldum.
    Şuan annemin kullandığı ürün bu TIKLAYIN

    Hasılı kelam çevrenizde eklem ağrılarından çok büyük sıkıntılara düşenler olabilir. %100 çözüm. Ah Bir de saçlarım için böyle bir ürün bulsam da dökülmem anında sonlanıverse ne güzel olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 14 Ekim 2010; 17:28:59 >







  • bir de kudret narı sürenler var diz için menüsküse iyi geliyormuş sanırım
  • Amerikada bu ilac 375 adeti 18 dolar falan

    asagida linkini veriyorum tanidiklariniza getirtin

    ben her geldigimde 3-4 tane getirip akrabalara dagitiyorum acaip makbule geciyor

    http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11245398
  • merdiven çıkarken - inerken ağrı varsa : kireçlenmedir ( doku bozulması - tahribatı ) .

    Diz sıvısı azalması : Dr İbrahim Saracoğlu ( sanırım azalan diz sıvısı takviyesi için ) tane kuşburnundan (mür. baharatçılar) demleyeceğiniz kuşburnu çayını salık veriyor. Ayrıca taze toplanmış çınar yaprağı 2 adet? ( iki türü var, netten arayın, 5 parmak gibi araları açık uzantıları olan türü olacakmış) 1.5 dakika kadar kaynatılıp için demekte. Videosunu kolayca youtubedan bulup izleyin. Ayrıca enflamasyon 8 ödem) için çörek otu yağı da faydalı.

    Dizdeki dokusal sorunlar : O yukarda bahsi geçen glukosamin vb haplar yerine Canana Karatay paça çorbası tavsiye ediyor. Evde kendiniz yapabilirsiniz, düdüklü de 4 tanesi 45 dakikada pişiyor. Netten çorbası için un, yumurta sarısı , yoğurttan oluşan karşımı hazırlamayı öğrenin, sonra afiyetle yiyin için.


    Dizde Prp ile onarım : Bu en yetkin ameliyatsız çözüm. kandan trombositten zengin bir sıvı santrifüjlü bir yöntemle ayrıştırılıp ince bir iğneyle sorunlu yere, örneğin dize veya tenisçi dirseği için dirseğe enjekte ediliyor. Bu sıvı onarım açısından normal kandan kat kat üstün ( 5 - 8 ?) ; soronunuz bitki fizyoterapi , geliştirme egzersizi ile hallolamayacak düzeye geldiyse; ameliyat öncesi son çözüm aşamalarından biri de bu. Prp estetik amaçlı da kullanılan , aslında ucuz bir yöntem ama tabii yine de dr ücreti vs derken çok ucuza halledemiyorsunuz.

    Prp'yi kellik vs için bile enjekte eden uzmanlar? var, kellik demişken, baştaki kanlanmayı artırmak bir çözümse mini elektrikli süpürge ile saç derinizi vakumlamayı, başa kan gitsin diye amuda kalkmayı da deneywbilirsiniz , şaka gibi ama faydası olablir; boynunuzu kırmayın ama =))

    Egzersiz : bacak kasınızı gelştşrşn, tüm ağırlığın dize binmesini önler, egzersizleri youtubedan bulun. En temeli oturduğunuz sandalyede, ayağınızı düz karşıya uzatıp zorlayana kadar bir süre tutmak, sonra bunu ayağa bir ağırlık bağlayıp yapın. kanepede uzanırken de olabilir, başlarda der top edilmiş battaniyeyi de kaldırmakla başlayabilirsiniz.

    Selamlar, geçmiş olsun : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mristanblue -- 18 Ocak 2015; 0:04:42 >







  • acaba menisküs e iyi gelir mi???
  • Gecmis olsun,Allah sifalar versin hocam.
    O tarz ilaclar yeni baslayan hastalarda uzun vadede yarar sagliyor.Farkli doktora gostermekte yarar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddaywalker

    Arkadaşlar merhaba,

    Benim de annemin dizinde benzer problem var ilk olarak GNC Triflex almaya karar verdik en etkilisi o olduğunu düşündüğümüz için ancak türkiyede satılmıyor sanırım artık, satan eden nerden temin edilebileceğini bilen var mı?

    İkinci seçenek olarak da Solgar marka Glucosamine Chondroitin Msm 120 Tablet almayı düşünüyorum. Solgar en bilindik marka olduğu için tercih ettim. Ancak bu glucosamine ile triflex aynı içeriğe mi sahip aynı sorun için mi kullanılıyor? Ne gibi farklılıkları var? bilen araştıran ya da kullanan birisi yardımcı olursa çok çok mutlu olurum.

    Şimdiden teşekkürler

    Merhaba hocam,

    Bende de menisküs zedelenmesi seviye 2 + (5-8 yıl sonrası için planım) çarpık bacaktan dolayı, high tıbial osteomy ameliyatı olacağım.


    "Solgar Glucosamine Chondroitin Msm "
    veya
    "Generica namertro"http://www.vitaminler.com/urun/generica-nemartro-polimer-500-mg-30-kapsul-5699


    http://www.bodytr.com/2013/12/glukozamin-nasil-ne-kadar-kullanilir.htmlhttp://eyeportal.blogspot.com.tr/2010/05/glucosamin-chondroitin-msm-nedir-ne-ise.html

    solgar:https://www.kullananlar.com.tr/solgar-glucosamine-chondroitin-msm/

    gnc için yorumlar :https://www.kullananlar.com.tr/gnc-triflex-90-tablet-glukozamin-kondroitin-msm/


    GNC el değiştirdi.Piyasada bulunmuyor.
    Kendime solgar alacağım.Babama da Generica namertro alacağım. (öyle istedi ucuzu olsun dedi )

    n11'de %11 indirim var.bu geceye kadar "yeniyıl11" kuponu ile.

    geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 23 Aralık 2016; 20:27:26 >




  • Gnc triflex hyaluronıc acid

    bu ilacı bulan bir yerden alan var mı :( annemin dizlerinde sıvı bitmiş doktor önerisi acil bana biri yardımcı olabilir mi
  • Benim annemin de diz ağrıları oluyor sıvı kaybına bağlı olarak . Ameliyat da oldu , takviye ilaç da alıyor. İlaçlardan en pahalı olan solgarınkisi. Ancak diğerleri de üç aşağı beş yukarı aynı faydayı veriyor daimi olarak kullanılırsa. İlaç alınacaksa doktor tavsiyesiyle eczaneden almak en mantıklısı fiyatları pahalı ancak eczacılar anlayışlı olup indirim yapıyorlar . Ben bir çekmeköydeki bir eczaneden yüzde 15 indirimli alıyorum mesela
  • benım annemde ondan kullanıyor
  • Benim annemde onu kullanıyor! Zaten bilimsel temelli bir besin takviyesi. Kudret narı vs. gibi şeylerde bu takviyenin özelliklerinin olduğunu hiç sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 19 Ekim 2010; 8:44:32 >
  • Başka markaların da Glucosamine i var.
    http://www.hepsinatural.com/main/sub_categories.asp?cat_ID=33

    Önemli olan glucosamine + chondroitin + msm olması. bu üçlü formül eklemler için kullanılıyor. Solgar c vitaminiyle takviye yapmış. Eczanelerde de var. Fakat nette daha ucuz.
    Diğer markalara göre farkı var ama solgar daha kaliteli bir marka. Ben kapıda ödeme ile aldım kapıda araskargo'ya ödedim. Bu sitede kargo bedava...

    Şimdi gördüm dize sürmek için kremleri de varmış...

    http://www.hepsinatural.com/main/products.asp?cat_ID=33&sub_cat_ID=101



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 18 Ekim 2010; 22:51:17 >




  • günde 1 hap mı kullanılıyor ?

    kremden daha iyidir herhalde hap
  • Günde 3 tane, sabah öğlen akşam alıyor. Hapı tamamen geçirdi zaten kreme gerek kalmadı. Belki ileri seviye ağrılar için ekstra kremde sürenler olabilir.

    Ayrıca formüldeki chondroitinin böbrek taşı oluşumunu önleyici bir etkisi de varmış.

    quote:

    Yine araştırmalar bu maddenin damar sertliğinin ve kalp krizinin önlenmesine yardımcı olduğunu da göstermektedir. Kondroitin sülfat, sülfür (kükürt) bakımından da zengindir ve bu da glukosamin ile ilgilidir. GAG’ lar vücudun oksalat’ ı (Oksalik asitin tuzu; böbrek taşları ile ilgili bir madde) nasıl işlemden geçireceği üzerine etkilidir. Geçmişinde böbrek taşları ile sorunu olan 40 kişi üzerine yapılan bir araştırmada günde 2 kere 30 mg GAG alımının üriner oksalat salgısını 15 gün içerisinde düşürdüğü görülmüştür.




  • Bu hapı uzun mesafe koşanlar da kullanıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: üstsıralar

    Bu hapı uzun mesafe koşanlar da kullanıyor bildiğim kadarıyla.


    Evet, eklemlerini fazla yoran sporcularda da glucosamine eksikliği görülüyormuş.
  • Benim annemdede aynı problem var.www.solgar.com/ dan urunlere bakıyorum. 3 ürün var. Bunlardan ikisi arasındaki fark birinde MSM olması. Hangisini alsam karar veremedim. MSM siz olanin farkı ne olaki?
    Kararsız kaldıgim urunler asagidakiler:

    1- Extra Strength Glucosamine Chondroitin Complex Tablets
    2- Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM with Ester-C® Tablets

    Bu "with Ester-C" ne acaba? Bu ikisinden hangisi daha sonra çıktı bileniniz var mı? Son çıkanı almak daha iyi olur gibime geliyor ne dersiniz? Hangisini neden seçeyim. Yardımcı olursaniz çok makbule geçer...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sybermagicc

    Benim annemdede aynı problem var.www.solgar.com/ dan urunlere bakıyorum. 3 ürün var. Bunlardan ikisi arasındaki fark birinde MSM olması. Hangisini alsam karar veremedim. MSM siz olanin farkı ne olaki?
    Kararsız kaldıgim urunler asagidakiler:

    1- Extra Strength Glucosamine Chondroitin Complex Tablets
    2- Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM with Ester-C® Tablets

    Bu "with Ester-C" ne acaba? Bu ikisinden hangisi daha sonra çıktı bileniniz var mı? Son çıkanı almak daha iyi olur gibime geliyor ne dersiniz? Hangisini neden seçeyim. Yardımcı olursaniz çok makbule geçer...




    Ester C: İlave C vitamini içeren




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.