Şimdi Ara

Nokia'dan bütçe dostu dokunmatik ekranlı ve Symbian'lı telefon: C5-03 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
97.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya siz neden bahsediyosunuz ALLAH aşkına birisi ıphone dan bahsediyo digeri başka bişeyden burası sadece nokıa c5-03 için geçerli bi platform tutupta konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok.biri diyo şahane öbürü gümüşhane.sayenizde yorum kirliligi oluyo ben bul telden alcam araştırma yapıyorum ama yorumlarda bu telefonla ilgili bişey yokki honular saçma saçma dagılmış aslında üye olmayanın ndn yorum yazamadıgını anlıyorum çogu siteye girdigimde üye olmayınca herkes bişey yazıyo üstelik kafası güzelken mi içerkenmi nasıl yazıyolarsa böyle saçma oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onr4249


    quote:

    Orijinalden alıntı: taken21

    ısıtıp ısıtıp koyuyor önünüze nokia. sizde yiyorsunuz aferin aferin

    hadi birisi cıksın "nokia dan şaşmam" desin.



    Ben bunu 4-5 sene önce diyordum bir kişi bile bana hak vermiyordu.O zamanlar nokia nın dokunmatik ekranlı telefonu yoktu benim motorola yı görenler ''niye çinmalı aldın ki'' diye soruyorlardı.4. kattan betona düştü telefon ama hala kullanıyorum acaba nokia olsaydı ne olurdu?

    Motorolaya cin malı diyen toplumun telefondan anlıyormuş gibi takılıp ''nokia dan şaşmam' demesi bana çok normal geliyor.Son zamanlarda tepki bile vermiyorum.


    Ben arkamı dönüp olay yerinden uzaklaşmayı tercih ediyorum.

    Özelliklede teknoloji ile zerre alakası olmayan cahil insanların "şaşmam, en iyisi o" demesi yok mu. Üniversitede aram iyi değil zaten cahillerle iyi arkadaşlık edemem. Sadece selam o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Ne Samsung, ne Nokia, iPhone 2G 'nin kalitesine bile eş değer bi telefon üretemedi..


  • Birkaç tane kendini bilmez iPhone 'cu fanatik yine buraya da gelmiş Nokia konularında
    gezinip duruyorlar aklınca iPhone'u övüp reklam yapacaklar.
  • Simdi biri cikar bu tel iphone u tokatlar der
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzzmynnTR
    Simdi biri cikar bu tel iphone u tokatlar der

    Işiniz gücünüz yok heralde?
  • tam telefona ihtiyacım oldugunda araştırdıklarımın içinde iyi ve fiyatı makul bir telefon ama flaşı olmaması beni soguttu biraz,
    nokia anlamak zor. 5MP kamerayı flaşsız napayım ben...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karateboy

    tam telefona ihtiyacım oldugunda araştırdıklarımın içinde iyi ve fiyatı makul bir telefon ama flaşı olmaması beni soguttu biraz,
    nokia anlamak zor. 5MP kamerayı flaşsız napayım ben...

    Flaş olsa n'olur otofokus olmadıktan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhatonair

    quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus


    quote:

    Orijinalden alıntı: ferhatonair

    fıstık gibi telefon valla... yok işlemcisi şöyleymişş yok şurası şuymuş o su varmış bu su yokmuş sonuçta her işini mobil olarak görüyor mu? görüyor!!! fiyatıda uygun... eee o zaman iphone denen cihaza bilmem kaç milyar verenlerin bence tahtası eksik :))


    kimin tatası eksik belli oluyor , önce iphone'a o kadar çok para verenler aptal yerine koyuyorsun sonra bu cihazının fiyatının uygunluğundan bahsediyorsun , sen önce dokunmatkli diğer teşefonların fiyatını öğren özelliklerine göre kıyasla ondan sonra konuş , ilk defa dokunmatik cihaz kullanmaya başladığın ve özendiğin belli oluyor , yazın sırıtıyor çünkü .

    insanları yanlış yönlendirmeyellim . isteyen istediği cihazı alır ama başka markalara çamur atmadan konuşmalıyız bence çünkü böyle sırıtan yazına böyle cevaplar alırsın , demedi deme . şakası bile yanlış anlaşılıyor .

    nesine özeniyim dokunmatiğin :) ben 50 milyonluk tel. kullanıyorum senin iphone yada beş para etmez htc ler ile gereksiz yaptığın ne varsa ben elimdeki 50 milyonluk telle senden daha hızlı yapıyorum hemde emin ol senin kullandığın milyarlık telefonundan milyon kat sağlam ve dayanıklı :)) insanları aptal yerine ben koymuyorum asgari ücretin 2-3 katı bir cihaza boş yere para vermelerinden bu belli oluyor.... gösteriş yapmayı seviyorsan sokakta emin ol kimse elindeki telefona vayyy bee demiyorr direk aptal,kerize bak diyor :)) sonrada çıkıp bana parası bol ki alıyorlar deme petrol kralıda olsa keriz her zaman kerizdir :))
    c3 modelini çıkarmışsa nokia bu özelliklerde iphone meraklısı gidip onu alır kat kat daha iyi tabii... bunun daha başka açıklaması ne olur ki ......


    kusura bakma iphone kullanmıyorum , htc kullanıyorum ( htc prohet , htc 4350 piyasa değeri ikisinin 200 lira ) , ve yine kusura bakma kullandığım cihazlar hep ikinci eldi ve bahsettiğin milyarları vermedim ve kusura bakma çevremdeki herkes kullandığım cihaza hayranlıkla baktı . gösteriş meraklısı olsam sana ne olmasam sana ne ?
    ister htc alırım ister iphone . zoruna gitmiş olmalı iphone yada htc kullananlar .

    bence sen kerizsin çünkü başkalarının ne düşündüğünü söylüyorsun ama bence bunları sen düşünüyorsun , çünkü başkaları ne diyor biliyormusun '' bana ne ya istediğini yapar , para benimmi ? değil , o zaman bana ne .. bana dokunmayan bin yıl yaşasın ''

    hiç kusura bakma karşındakiler kerizde olsa olamsada seni hiiiiç ilgilendirmez sen 50 tllik telefonunla mutlu ol , gerideki bütün kerizler senin bu sözlerine kulak tıkıyor zaten .

    insanlar gönlünden ne geçioyrsa ne beğeniyorsa ve cebinde parası varsa gidip alır bu ister pantolon olur ister cep telefonu olur , bu yaşam şeklidir , insanların kendi egoları vardır , istediğini yapar başkalarının ne dediğide önemli değildir .

    azıcık insan olmayı öğren , başkalarını ne aldığı ne kadar para harcadığıyla ilgili yorum yapma çünkü bu forumdaki tanıtılan birsürü ürün çook pahalı yada ucuz ve bunların hepsinin alıcılaru bu forumda , keriz lafı bu forumdaki herkes için geçerli oluyor sana göre .

    keriz lafından dolayı cevap verdim yoksa umurumda bile değilsin . senin bu lafın yüzünden canımı sıkıcakta değilim , gülüp geçiyorum basit sözlerini .
  • Hoş bir telefon aslında.
  • Normal bir telefon. Çokta kotu degıl o kadar iyide degıl
    Ama gıcıgıma gıden sey şu bastırmatık dıyosunuz ya o ya arkadasım dokununca acıyo daha ne ıstıyosunuz? abarttıkca abartıyosunuz yakında hıc dokunmadan dırek gozunuzle baktıgınız zaman acılsın ıstıceksınız heralde anlmış degılım.
    Bu telefon 400 450 tl parası bu kadar olan alabılır gayet dogal bısey Telefonda bu yok şu yok o yok diyosunuzda herkezın iphone alacak parası yok belkide iphoneye o kadar parayı verecek enayi degillerdir.
    Benım burda sınırıme gıden şu kendılerını telefon uzmanı sanan bilmişlik yapanlar.Yenı bı telefon cıktıgı zaman illa 4 4 lukmu olucak? tabıkı eksılerı olucakkı ucuz olucak Sankı nokıadakı telefon uretıcılerı sızın dusundugunuzu dusunmuyo sızın kadar zeki degiller. yok şu olsaydı bu olsaydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pazareko2

    Normal bir telefon. Çokta kotu degıl o kadar iyide degıl
    Ama gıcıgıma gıden sey şu bastırmatık dıyosunuz ya o ya arkadasım dokununca acıyo daha ne ıstıyosunuz? abarttıkca abartıyosunuz yakında hıc dokunmadan dırek gozunuzle baktıgınız zaman acılsın ıstıceksınız heralde anlmış degılım.
    Bu telefon 400 450 tl parası bu kadar olan alabılır gayet dogal bısey Telefonda bu yok şu yok o yok diyosunuzda herkezın iphone alacak parası yok belkide iphoneye o kadar parayı verecek enayi degillerdir.
    Benım burda sınırıme gıden şu kendılerını telefon uzmanı sanan bilmişlik yapanlar.Yenı bı telefon cıktıgı zaman illa 4 4 lukmu olucak? tabıkı eksılerı olucakkı ucuz olucak Sankı nokıadakı telefon uretıcılerı sızın dusundugunuzu dusunmuyo sızın kadar zeki degiller. yok şu olsaydı bu olsaydı


    sizlerin kabullenemdiğieyde bu hala iphpone örneği veriyorsunuz , tabiki illaki 4 4lük olucak diye birşey yok , siz kendinizi kandırıyorsunuz bu sözlerinizle çünkü bu cihazın fiyatını örnek veriyorsunuz üstüne birde iphone gibi çok pahalı örneği verioyrsunuz kendi kendiniz tezata düşüyorsunuz. herkes gidip iphone alsın demiyoruz , parası çok olan alır ama bu cihaz için para vericek olan zaten almaz . önce aynayı kendinize tutun kendinize sorun ben neden hata yapıyorum diye .

    nokianın bu fiyata sunduğu cihaz sizler için uygun olabilir özellikelride sizi tatmin etmiş olabilir ama hep aynı hataya düşüyorsunuz hep nokia en iyisini yapar yanılgısına düşüyorsunuz . bunu anlatmaya çalışıyoruz . aynı fiyatta başka markalarda daha üstün cihazlarda var dokunmatik olarak , önce bir karşılaştırın sonra bakın o zaman karar verin bu fiyata bu cihaza bu para verilirmi diye , ben hergün şahit oluyorum bu yanılgıya düşenlere , daha iyi örnekler verince anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor .

    para vericekseniz bir cihaz için önce karşılaştırın , hemen bu iyi telefon yada bu marka daha iyi demeyin , eskiden erricson iyidi , şimdi ?

    eleştirince hemen nokia düşmanı ilan ediliyoruz .. kusura bakmayın ama söyledikleimde haklıyım .
  • symbian işletim sistemini ve nokia'yı abartı derecede suçlayanlar kendileri ile çelişiyor. Nokia'nın kullandıgı symbian iyi bir işletim sistemidir. Tek sorunu biraz yavaş çalışabiliyor. Ben 4 tane android cihaz kullandım.

    Galaxy tab
    Creative ziio
    Probook t101
    ve nexoc pad7

    android işletim sistemi oldukça seri ve hızlı. Ama şuanda daha gelişme içerisinde. Yani donmalar takılmalar ve cok basit şeyleri yapamayabiliyorsunuz.
    Ben mobil bir cihazda ne ararım.
    yolculukta otobuste yada bi yerde beklerken kulaklıkla muzik dinlemek ve bu müzigi kaliteli dinlemek. Dana gibi boyutlarda bir cihaz ile müzik deneyimi hoş olmuyor. Ayrıca android 1.6 2.0 2.1 ve 2.2 kullandım ve 4 tane saydıgım cihazda da ekolayzer ayarı goremedim. Benim canım basslı muzik dinlemek istiyor belki?

    Kamera olarakta nokia cok önde. Androidin kamera yazılımı oldukça kötu. Symbian da N8 de dijital kamera gibi ayarlamalar yapabiliyorsunuz.

    Artık symbian uygulamaları oturdu hersey mevcutt. Sizin oyun oyun dediklerinizi ngage de kaç yılında oynuyorduk biz.

    iphone guzel telefon ama dokunmatik ekran ve ios hariç bir hiç
  • İphone u tek geçiyorum nokiayla kıyaslamaya bıle gerek yok.Bende nokia e72 kullanıcısıyım telefonumun cogu özellıgınden memnunum fakat nokia ya biri symbian ın öldügunu söylesın artık.Bir zamanların en iyi telefonuydu nokia bütün yenılıkler herzaman nokiadan gelırdı şimdi ise yerlerde sürünüyor.



    Örnegın kendı telefonumda bazen canım sıkılıyor oyun oynıyayım dıyorum kalitesi berbat oyunlar beş para etmez.uygulama dukkanı yetersız sacma sapan işe yaramaz bır suru uygulama var.Arkadaslarımda 5800 var iphone kyasla berbat bı telefon tabı arada fıyat farkıda var.suan nokia nın en ıyı telefonu n8 fakat o bıle iphonenun yanından gecemez sebebıde symbian işletım sıstemı olması.halbukı o telefona androıd koysa yok satar cunku telefonun özellıklerı muthıs 12 megapix kamera hdmı baglantı vs vs ama işletim sistemı yetersız.



    Kısacası bırdaha asla nokia almam symbian kullandıgı surece.Samsung bıle galaxy s le nokıayı dokunmatık telefon pazarında gerıde bıraktı.Htc de çok saglam gelıyor yakında htc legend modelıde turkıyede olucak mukemmel bı model.Size tavsiyem kesinlıkle nokia dokunmatık telefon almayın tabı bütcenıze uygunsa orası degısır.Ama ben gıdıpte nokıa n8 e 1000 tl verıcegıme iphone 3gs 8gb alırım daha ıyı.
  • Özellikleri iyi hoşta dokunmatik telefon alcaksanız iphone dan şaşmayın
    Diğer model nokia lar günlük kullanım için gayet iyiler, iphone4 ümü sattım uzun süre sonra nokia telefon alacam, araştırma yapıyorum ucuza bir n78 yada 6730 alcam sanırım. Paraya sıkışan birinden aldığım iphone 4 ü 2 ay kullanıp 400 lira kar ederek sattım telefon gerçekten kolay kolay değerini kaybetmiyor. n78 in ilk satış fiyatına bakıyorumda 750 lerdeymiş şimdi 250-300 ediyor, nokia dan neden uzak durmak gerektiğinin en açık kanıtı bence.
  • 500 tl civarında alan arkadaşlar üzülüceksiniz biliyorumm ..media marktta 399 tl şimdi .
  • Nokia işte ne beklenir ki n8'i bile 5800'daki işlemciyi kullanıyor.Donmasıyla,takılmasıyla tanılan telefon=nokia
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxirabit

    Nokia işte ne beklenir ki n8'i bile 5800'daki işlemciyi kullanıyor.Donmasıyla,takılmasıyla tanılan telefon=nokia

    n8 ile 5800 ın işlemcisi aynı mı?
  • bak bakalım ne yazıyor okuması olayan
    n8

    İşlemci ARM 11

    İşlemci hızı 680 MHz
    RAM 256 MB
    3224
    ROM 512 MB

    5800
    İşlemci ARM 11
    İşlemci hızı 369 MHz
    RAM
    128 MB ROM 256 MB 2081

    neymiş işlemcisi okuman yazman yok yada bi halttan anladığın yok!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxirabit -- 21 Ocak 2011; 20:32:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün


    quote:

    Orijinalden alıntı: maxirabit

    Nokia işte ne beklenir ki n8'i bile 5800'daki işlemciyi kullanıyor.Donmasıyla,takılmasıyla tanılan telefon=nokia

    n8 ile 5800 ın işlemcisi aynı mı?



    İyice oku yazdığımı!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.