Şimdi Ara

İSTANBULDAKİ EN İYİ TİYATRO KURSU HANGİSİDİR? ACİL YARDIM DH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
26.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar istanbulda oturuyorum.Tiyatro kursuna yazılmak istiyorum...zaten ajansa bağlı olarak oyuncuyum ama eğitimle birleştirmek istiyorumda bu konuda en iyi tiyatro kursu hangisidir en kaliteli en iyi eğitim veren bilenler varmı yardımcı olursanız sevinirim DH!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sırtlanıl -- 14 Ekim 2010; 14:10:42 >



  • müjdat gezen,türvak

    müjdat gezen kadıköy ziverbey'de..sanırım hsbc şubesi vardı..kökş var böyle beyaz bir renkte..orası..bi de kadıköy rıhtıma inmeden bahariye caddesi civarında..

    türvak ise Kavacık'ta ..mezarlığın yanı..git görüş kardeşm..
  • okula giden adam msm ye gidemez. okul gibi çünkü. eğer okuyosa arkadaş onu elemek zorunda. nerde oturduğunu yazmamışsın onu söylersen ona göre bişeyler söyleriz
  • açıköğretim okuyorum yani okul yok müjdat gezen sanat merkezinin programı yoğun sanırım dediğinize göre okul gibi demişsinizde? gerçekten kaliteli hatta en kaliteli eğitimi verebilecek tiyatro kursu arıyorum müjdat gezen büyük bir usta ciddi olarak düşüncem bunu eminsiniz yani kalitesinden buranın başka olan varsada söleyebilir teşekkürler...
  • dostum ben türvak mezunuyum..haneler'de adanalı'da aşk bir hayal'in başrolünde(teğmen-Emre K..) ,yaprak dökümü'nde,arka sokaklar'da oynamış,oynayan ve kamera arkasında çalışan arkadaşlarım var halâ..

    öneri benden,gidip araştırması senden..ben türvak'ın son mezunlarındanım..teknik sınıf..oyunculuk sınıfları daha şanslıydı tabi..

    spikerlik sınıfının derslerine ali kırca,halit kıvanç,şengül kılıç,izzet öz,öztürk pekin falan girerdi..
    oyunculuğa ise zeki alasya ve bir zamanlar çiçek taksideki radyo sahibi (adını unuttum,usta bi oyuncu)hah geldi aklıma Kayhan Yıldızoğlu falan gibi ünlü kişiler giriyordu..

    gidip araştırıcan..ben mezun oldum,mardindeyim şimdi ailemleyim..istanbuldaysan ne ala..araştırmak sana düşer..orası bir okyanus...ben orda olsam ooooooo :)

    başarılar kardeşim..
  • türvak iyi ama fiyatı da iyi 12.000 liralardan bahsediliyor..

    eğer zaman sorunun yoksa tabiki msm ye girmeye çalışman senin hayrına olacaktır.

    bide amacını belirtirsen daha iyi olur. eğer bu niyette ciddiysen ve piyasaya iyi bi giriş yapmak istiyosan msm. ama sadece oyunculuk sertifikam olsun ajanslara başvurucam diyosan halk eğitimdeki tiyatro kurslarına git hem çok uygun hem uzun ve sertifikalı bir eğitim.


    edit: vaov şimdi koyuya aldığım kısmı senin yazdıklarını okumadan yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimilliden -- 13 Ekim 2010; 20:57:46 >
  • amacım oyuncu olmak.dediğim gibi BAŞAK GÜRSOY AJANS a bağlı oyuncuyum.Reklam deneme çekimlerine çağırılıp katılıyorum ama bu çekimlerde tiyatro eğitimininde büyük faydası oluyor genelde o yüzden gitmek istiyorum genelde müjdat gezen tiyatro dan bahsetmişsiniz ama çokmu yoğun programı yani okul gibi nasıl? haftada kaç saat oluyor teşekkürler...
  • hayır msm nin olayı daha profesyonel. yani kariyerini oyunculuk olarak planlıyosan msm tabiki daha iyi. ama böyle part time olaraktan iş çıktıkça oyunculuğa gidiceksen yardımcı oyunculuk gibi o zaman çok paralar dökmeye gerek yok kanımca halk eğitimden alacağın meb onaylı sertifika kafidir. ki oraların eğitimi de kötü değildir
  • oyunculukta para yok.çok fazla yetenekli ya da torpili olanlar köşeyi döner.yoksa yıllarca sürünürsün.senin gibi milyon tane oyuncu olcam zengin olcam diye kıvrınan oyuncular var , gerçekten yetenekli oldugu halde 3 kuruş parayla geçinenler de çogunlukta , aşırı bi yeteneğin yoksa bulaşma.gerçi kime sorsan herkes kendini yetenekli görür.ama tvdeki dizi oyuncularından bile daha iyi oynayanlar aç geziyor , çoluk çocuga tiyatro yapıyor.valla ünlü olup burnu havalarda gezmek isteyenlerin gittiği , fakat o burunların %99unun süründüğü sektör tiyatro..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    oyunculukta para yok.çok fazla yetenekli ya da torpili olanlar köşeyi döner.yoksa yıllarca sürünürsün.senin gibi milyon tane oyuncu olcam zengin olcam diye kıvrınan oyuncular var , gerçekten yetenekli oldugu halde 3 kuruş parayla geçinenler de çogunlukta , aşırı bi yeteneğin yoksa bulaşma.gerçi kime sorsan herkes kendini yetenekli görür.ama tvdeki dizi oyuncularından bile daha iyi oynayanlar aç geziyor , çoluk çocuga tiyatro yapıyor.valla ünlü olup burnu havalarda gezmek isteyenlerin gittiği , fakat o burunların %99unun süründüğü sektör tiyatro..

    Bana zaten tiyatro kursuna yazılmamı lisedeyken tiyatro hocam söylemişti demekki bi ışık gördüki böle bi öneri yaptı bana ve ajansa kayıtlı oyuncu olarak geçiyorum sırf bu işlerde eğitiminde büyük yararı olcağını düşündüğüm için tiyatro kursu araştırıyorum msm de bu konuda sanırım iyi onu ciddi anlamda araştırmaya başladım.yoksa üniversitede açıköğretim okuyorum konaklama turizm işletmeciliği hem üniversite mezunu olup hem kaliteli bir oyuncu olmak istiyorum teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    oyunculukta para yok.çok fazla yetenekli ya da torpili olanlar köşeyi döner.yoksa yıllarca sürünürsün.senin gibi milyon tane oyuncu olcam zengin olcam diye kıvrınan oyuncular var , gerçekten yetenekli oldugu halde 3 kuruş parayla geçinenler de çogunlukta , aşırı bi yeteneğin yoksa bulaşma.gerçi kime sorsan herkes kendini yetenekli görür.ama tvdeki dizi oyuncularından bile daha iyi oynayanlar aç geziyor , çoluk çocuga tiyatro yapıyor.valla ünlü olup burnu havalarda gezmek isteyenlerin gittiği , fakat o burunların %99unun süründüğü sektör tiyatro..


    yaptığın tiyatro tanımından nasıl sığ olduğun ortaya çıkıyor.. zaten dediğin niyetle tiyatroya kaydolanlar kısa bir süre dayanamaz bırakır. dünyanın en zor mesleklerindendir tiyatro, insana yeniden yürümeyi öğretir.

    arkadaş para konusunda haklı ama, tiyatrodan zengin olamazsın malesef. he girersin bi modellik yarışmasına birinci olursun sonra kenan gibi damlarsın bi diziye tepeden o başka ya da şarkıcı olup aynısını yaparsın. malesef bu ülkede tiyatrocu olup yapılamıyo bu anca başka bi ünlü olman lazım yüksek ücretli rolleri kapabilmek için.




  • Tiyatro Kursu Alsancak İzmir

    Tiyatro Kursu Alsancak İzmir için Türkiye'nin en eğlenceli sanat merkezi artık İzmir, Alsancak Kıbrıs Şehitleri'nde.

    Günlük hayatın ritminden sıkılan ve hayatına renk katmak isteyen tüm sanat severleri Taş Kağıt Sanat Akademisine bekliyoruz!

    Detaylı Bilgi İçin;

    http://www.taskagitsanat.com/tiyatrokursu
    http://www.facebook.com/taskagitsanat

    0 507 641 66 88
    0 232 422 42 40

    Diğer Derslerimiz;

    Enstruman Dersleri
    Klasik Gitar Kursu
    Elektro Gitar Kursu
    Bas Gitar Kursu
    Akustik Gitar Kursu
    Keman Kursu
    Piyano Kursu
    Bağlama Kursu
    Şan Dersi
    Yan Flüt Kursu
    Bateri Kursu
    Solfej Dersi
    Güzel Sanatlar ve Konservatuara Hazırlık Dersi
    Armoni Dersi

    ———–

    Sahne Sanatları
    Tiyatro Kursu
    Diksiyon Kursu – Güzel ve Etkili Konuşma Kursu
    Drama Kursu
    Dans Kursu
    Dramatik Yazarlık Kursu
    Sahne Tasarımı

    ———–

    Grafik Tasarım Kursu ( Adobe Illustrator, InDesing, Photoshop, Manga Studio )
    Görsel Sanatlar
    Karakalem Çizim Kursu
    Karikatür Kursu
    Resim Kursu
    Fotoğrafçılık Kursu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdal.Erdul -- 2 Mayıs 2013; 14:07:19 >




  • arkadaşkar ben de sadri alışık, msm, ve şahika tekand(studıo oyuncuları) arasında kaldım. tecrübeliler varsa yardımcı olabilir mi?
  • Ekşi sözlükte gördüm, kadın işinde çok başarılı, ben düşünüyorum sizin de belki işinize yarar;

    yeşim ceren bozoğlu'nun anlatırken bile heyecanlandığı yeni oyunculuk atölyesi.

    konservatuara gitmediniz, oyunculuk eğitimi almadınız ama bir şekilde televizyon veya kamera karşısında buldunuz kendinizi. çalışıyorsunuz, settesiniz ama performansınızdan memnun değilsiniz. acil yardıma ihtiyacınız var. sektörün, eğitimsiz oyuncuların yüzde doksanını kendilerini geliştirmedikleri taktirde beş sene içinde tüketip kenara attığının farkındasınız.

    belki bir takım oyunculuk okullarında kendinizi geliştirmeye çalıştınız ama provadaki hesap setteki gerçeğe uymadı her zamanki gibi.

    anladığım kadarıyla atölye 1314 kamera önünde ne yapmak ve ne yapmamak gerektiğini, role hazırlanmayı, set ekibi ağzında sakız çiğnerken o çok çalıştığınız sinir krizi sahnesine nasıl konsantre olup oynayacağınızı öğreneceğiniz bir yer.

    eğitim verilen ana başlıklar ise şöyle:

    oyunculuk nedir ne değildir?
    senaryo deşifrasyonu ve karakter analizi
    kamera önünde karakter yaratmanın temel unsurları
    sette yaşanan problemlerin gerçek çözümleri
    oyunculukta kodlama teknikleri
    23. tekrarda aynı duyguyu sahici kılmanın yöntemleri
    sette veya tiyatrodaki partnerle ilişki kurma yöntemleri
    nefret ettiğin oyuncuyla sette oynarken ne yapmak gerek sorusunun cevabı
    beklenmeyen yerden oynamak, oynarken tahmin edilemez olmak
    doğaçlama nedir, nasıl yapılır?
    oyunculukta supleks
    rağmen oynamak
    küçük rolü büyütmek ne demektir
    gerçek duygunu role taşımak ne demektir?

    nitelikli atölyelere muhtaç oyunculuk sektörüne hoş gelmişler.




  • Bu arada siteye baktım, kamera önü oyunculuk (giriş ve ileri seviyelerde), konservatuara hazırlık, tiyatro atölyesi, audition'a hazırlık eğitimleri var.
  • Bence Tiyatro Akademi. Ercüment Balakoğlu öncülüğünde henüz yeni açılan bi kurs ve 21 Eylül'de hem çocuklara tiyatro eğitimi, hem de bu işle ciddi olarak ilgilenecekler için kamera önü oyunculuğu ve tiyatro eğitimi vermeye başlayacaklar. Şahsen yazıldığım için bilgi vereyim dedim :Dhttps://store.donanimhaber.com/6f/cc/2f/6fcc2fa91d4bc2ac0dca31b540697ae7.jpg bu linklerde de gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Fotoda da ilanı var
     İSTANBULDAKİ EN İYİ TİYATRO KURSU HANGİSİDİR? ACİL YARDIM DH!




  • Valla ben Akademi 35Buçuk diyorum.. Vahide Gördüm-Altan Gördüm'ün kurduğu ve derslere girdiği bir okul.. kısa zamanda çok şey öğretmeye çalıştıkları kesin.
    Ben birkaç kurum görmüş ve bu çevreden arkadaşlarımın çok olmasından dolayı pek çok kurumun bilgisine sahip bir kişi olarak en iyisinin Akademi 35Buçuk Sanat Evi olduğunu söyleyebilirim hocam.

    Bu işi gerçekten yapmak istiyorsan seni bildiğin kanırtıyolar aşırı disiplinli bir okul.. eğitmenleri muazzam.. eğer kendini verirsen, herşeye razı gelirsen gerçekten seni bi noktaya taşıyorlar.. Herşeye razı gelirsen diyorum çünkü çok katılar ve sert bi eğitim var. Amaç seni zorlamak ve en fazlasını göstermeni sağlamak. Yıldırana kadar zorluyolar.. Pes edenler gitsin pes etmeyenlerle devam edelim diyolar..Yetenekliysen ve kendini gösterirsen de reklam dizi auditionlarına (deneme çekimlerine) gönderiyorlar.

    Ben İstanbul'daki hiçbir kurumun öğrencisine bu adar sahip çıktığını görmedim açıkçası..

    Kaliteli,ilgili,ciddi,temiz,disiplinli bir kurum. Zincirlikuyu'da. Metroya metrobüse otobüs duraklarına çok yakın 3-4 katı bir yer. Bilgi almak istersen 0.212.275.77.53www.35bucuk.biz

    http://www.youtube.com/results?search_query=akademi+35bu%C3%A7uk&oq=akademi+35bu%C3%A7uk&gs_l=youtube.3...9448.14504.0.15338.15.14.0.1.1.0.149.1883.0j14.14.0...0.0...1ac.1.11.youtube.3lrT7ruw2WI
     İSTANBULDAKİ EN İYİ TİYATRO KURSU HANGİSİDİR? ACİL YARDIM DH!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.