Şimdi Ara

Esra Erol'un evlendirme programı - Bir deneyim mi ? Yoksa rezillik mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Bence her ikiside. Son 1 haftadır izlemeye başladım ve şunu diyebilirim ki illaki çeşit çeşit insan görmek için dışarıya çıkmaya gerek yok. Bu tarz programlar bile yetiyor her kişilikten insan görmeye.

    Görüyorum mesela ve şok oluyorum. Güzelim kız baksan bebek gibi, hoş, alımlı falan ama konuşmaya gelince sapıtan, kendine güveni olmayan sanki laf olsun diye programa gelmiş gibi orada bulunuyor. Veya adam gayet şık, nazik, beyfendi gibi görünümlü ama bi bayanla program arkasında kendi aralarında konuştuklarının sonradan eş adayı tarafından açıklanmasında şok olan seyirciler, Esra Erol vs. (bende dahil)

    Valla bu tarz programları hiç sevmem normalde ama evde can sıkıntısından bakmaya başladım normalde pc takılırım veya konsollarda oyun açarım ama herhalde yarınki ameliyatımdam sonra 1 ay kadar evde istirat edicem sık sık bu programı izlerim (oyun falan açmicam ameliyatımdan sonra anca tv veya lcd'de hd film izlerim o kadar) çünkü çevremde ki herkes genelde yaşıma göre baya olgunsun der kişiliğim için. Bu programıda aslında biraz daha deneyimim olsun diye izliyorum. Bir bayanla nasıl konuşulur diye falan değil çünkü çıkan adamların hepsi ne dediğini bilmiyor. Çok şükür öyle değilim ağzım baya iyi laf yapar.

    Bu arada konu dışı çok güzel bir bölümmüş bugün anladım bunu. Foruma 2005 senesinden beri üye olmama rağmen. Komedi değil mi ? :)



  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.