Şimdi Ara

SUBARU HAKKINDA ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
10.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HERKESE SELAM

    10 YILDIR SUBARU DÜNYASININ İÇİNDE OLAN BİRİ OLARAK YENİ YADA 2.EL ARAÇ ALIMINDAN YEDEK PARÇA TEMİNİNE MERAK ETTİĞİNİZ HER KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM.Subaru Türkiye



  • Merhaba..
    2008-2009 Hatchback 1.5 107hp AWD ve 2.0 150hp AWD (Manuel ve Otomatik) 0-100 km hızlanmaları ve yakıt tüketimleri hakkında bilgi verir misiniz? Her yerde farklı rakamlar var.. Subaru'nun sitesinde de 0-100'ü yazmıyor..

    Ve bu araçlarda ESP yok bildiğim kadarıyla.. AWD yol tutuş konusunda ve savrulma durumlarında ESP kadar yardımcı olur mu.. Yani sürüş güvenliği açısından AWD ve ESP'yi karşılaştırır mısınız? Gönül ister ki AWD+ESP olsun ama sadece WRX'te var galiba..

    Sevgi ve saygılarımla..
  • O zaman bir soru da benden.
    2011 Subaru Legacy kabin içi gürültü seviyesi nedir? Dizel ve benzinli için olursa sevinirim.
    Teknik soru oldu biraz ama ne yapalım. Sor dedin :)
    Bu arada yazılım ile güç artışı ne kadar oluyor. Yani 150 Bg'lik araç 180 Bg olur mu?
  • Forester dizelin otomatik vitesli olanı ne zaman gelecek, ya da gelecek mi?

    90.000 tlye sattıklara araçta otomatik vites seçeneği yok...
  • 150 hplik subaru atmosferik motora sahip olduğu için yazılımın 30 hp etkilemesi imkansızdır ancak hava filtresi komple egzs sistemi yazılım vs. yaparsanız 20 hp gibi bir güç alırsınız fakat turbolu olsaydı bilgilerime göre atmosferiklerden 2-3 kat daha etkili oluyor.
  • Benim merak ettiğim acep Impreza yeniden sedan kasayı 1 numara yapacak mı çok itici gelmişti 2008 de ilk çıktığında hactback kasa wrc de focus ve c4 le boy ölçüşmek için gibi gelmişti ama sonra wrc takvimindende ayrıldılar ne olacak bu ımprezanın hali?
  • ben izmirde işten anlayan özel servis varmı onu öğrenmek istiyorum :D
  • İyi günler biz bu yıl legacy 1.8 gs 1991 model aldık, ama bir sonraki arabamızda aynı modelin olcak yanlız 2000 modeli filan 2.0gs olacak.

    Sormak istedim: 2000 legacy 2.0 gs yine karbürötörmü var? gs kelimesinden bu anlamı çıkardım.
    Motor gücü nedir ?
    yakıt tüketimi ? gibi sorunlarımız var. ve ankarada kaliteli ve ucuz servis nereyi önerirsiniz.
  • Bende birşey sormak istiyorum 2.0 wrxlerde DCCD sistem varmı? varsa % kaça kaç dağıtım yapabiliyoruz.
  • slm benimde bi sorum olacaktı 20000 tlm var ve spor bi oto istiyorum bmw 3,20 cupe yada m3 sx200 ve ipreza gt bunların içinden en iyisi sizce hangisi her yönu ile arıza yapma ve parça vs vs filan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oner35

    ben izmirde işten anlayan özel servis varmı onu öğrenmek istiyorum :D

    Bu arkadaş subaru yetkilisi belli. Size özel servis konusunda bence yardımcı olamayacak . Bakalım görelim . Bedavaya reklam yani inşallah herkese yardımı dokunur.
  • soru olmayınca cevap da yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaviabrs -- 4 Temmuz 2011; 22:59:27 >
  • Sayın murat bey eğer subaru Türkiye ile resmi bir ilginiz varsa size soruyorum yoksa özür diliyorum sizden : BUyrun bakalım şikayet vardaki bir konu üzerine bende size soruyorum
    Şikayet No:876666 Tüm Şikayet Konuları yakıt Tüketimi Yetkili Teknik Servis İlgisizliği Garanti Kampanya ve Fiyat Güvenlik Motor Karoser Direksiyon Şanzıman Yürüyen Aksam ve Fren Müşteri Hizmetleri İç Donanım Yedek Parça Temini Bayi Yetkili Servis Ücretlendirmesi Elektronik Aksam Yol Yardımı Diğer Önceki Şikayet Sonraki Şikayet
    subar... Şikayetçi Bilgileri
    Üyelik Tarihi : 26.02.10
    Şehir : Malatya
    Cinsiyet : Belirtilmemiş
    Yaş : 38
    X 29 Haziran 2011, 16:12:02 subaruzede yazdı
    SUBARU Aracım Tamir Edilmedi! 2008 garanti kapsamındaki aracımda yaklaşık 8 ay önce bir vibrasyon olmaya başladı. Kendim Malatya'da ikamet ediyorum, aracı Adana'daki servise bıraktım 1 hafta sonra tekrar almaya gittim. Arıza bulunamadı. 3 ay sonra İstanbul'daki Cadde M. servise götürdüm. Aracım 10 gün kaldı bana arızanın orta susturucudan olduğu söylendi. Parçanın 3 hafta sonra geleceği belirtildi ve aracı tekrar alıp Malatya'ya getirdim. Parça geldikten sonra da şikayetimin devam etmesi üzerine aracı bu defa Ankara Grup'a götürüp bıraktım.

    1 hafta sonra arızanın dpf'den kaynaklandığı söylendi parçanın 3 haftadan önce gelmeyeceği belirtildi ve tekrar aracı alıp Malatya'ya getirdim. Şimdi parça gelmiş aracı tekrar Ankara'ya götürüp geri getireceğim. Siz okurken sıkılmış olabilir bu yüzden saymamış olabilirsiniz bundan dolayı belirtmeliyim ki bu arıza için 2 defa Adana'ya, 2 defa İstanbul'a, 2 defa Ankara'ya gidip geldim ve aracım servislerinizde yaklaşık 1 aydan fazla yattı.

    Şimdi soruyorum : Subaru asist ne işe yarar? Sizce markanızı tercih etmekle ne suç işledim? Siz benim yerimde olsanız bu araca güvenerek biner misiniz? Bir daha aracı Ankara'ya götürüp getirdiğimde tamir olacağını garanti eder misiniz? Doktor ve öğretin üyesi olarak daha ne kadar zamanımın harcanması gerekmektedir? Bunca zaman ve maddi kaybımı karşılamak için bir öneriniz var mı? Şikayetlerimi Subaru'nun sayfasına yazmak istedim ancak mesajı almadı.

    Sayın Murat bey yukaruda bir arkadaşın şikayeti var . Gördüğünüz gibi tam bir sorumsuzluk büyük şehirler dışında subarunun servis ve destek le ilgili hiçbir bilgisi çalışması yok. Siz Türkiyeyi sadece 3 büyük şehirden oluştuğunu sanıp ona göre kurguluyorsunuz. Diyelimki adam anadolunun bir yerinde subaru su ile yolculuk yaparken yolda kaldı . Ve de yandı çoluk çocuk rezil ortada kaldı. Gerek parça temini gerekse bilgili servis elemanı konusunda ciddi sıkıntı var . Kendim aracımla çoluk çocuk yolda kaldığımda bunu anladım. Yukarıda yaşananlar tam bir komedi adam Ankara ya , İstanbula gidiyor. Herkes ayrı telden çalışıyor. Bizzat bende gördüm subaru servisleri çok bilgisiz , teknik konularda ben bile forumlarda okuduklarımla daha çok şey biliyorum. Sizin sayenizde aldığımız arabaların ikinci eli yok çünkü alacak adam parça ve servis yetersizliğini bildiği için almıyor. Alanlarda benim gibi marka fanatikleri. Evet arabamı hala çok seviyorum kullanmaktan çok zevk alıyorum. Ama siz subaru Türkiye olarak hiç birşey yapmıyorsunuz. Uyduruktan bir facebaook sayfası ile sloganlarla reklam yapıyorsunuz. Arabamı değiştirisem tekrar subaru alma ihtimalim çok fazla çünkü seviyorum subaruyu . Sizse internet sitelerinden reklam yapmak dışında hiçbirşey yapmıyorsunuz. Artık aracımla şehir dışına çıkmaktan korkuyorum özellikle çoluk çocuk yolda kalırsan , kimsenin bize yardım etmeyeceğini biliyorum. Burda sorularacevap vereceğinşize ki onuda yapmıyorsunuz işinizi yapıp bize kaliteli hizmet verin. Ama bunu yapacağınızı hiç sanmıyorum. saygılarımla




  • Sayın kardeş yukardaki yazdıklarımı dikkate almayabilirisn zira 2009 model foresterimi sattım. Bir hafta öncede Honda CRV aldım . Size hayırlı başarılar dilerim.
  • Murat Bey sanırım bu konuyu açtıktan sonra bir daha uğramamış siteye

    Katılım zamanı: 12 Ekim 2010;
    Son mesaj 12 Ekim 2010; 15:35:50
    Son giriş 12 Ekim 2010; 15:53:26
  • Arkadaşlar,

    Konuyu Subaru'ya sordum, Subaru aracı bedelsiz olarak Ankaraya çektirmiş,dpf de garanti kapsamında değişmiş, şuan Malatya'lı Subaru sahibinin de herhangi bir sorunu kalmamış. Sanırım o da yakın zamanda şikayetini kaldıracaktır.

    Bilginize ;)
  • helal olsun onlara be
  • Doğru parçayı değiştirdiklerine eminlermi acaba çok merak ettim . Çok komik ya kanser hastası sanki arızalanan araç ankara ya istanbula gidiyor. O zaman anadoluya satmayın kardeşim sadece ankara ve istanbulda satın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oner35

    ben izmirde işten anlayan özel servis varmı onu öğrenmek istiyorum :D


    BENDE :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafacec


    quote:

    Orijinalden alıntı: oner35

    ben izmirde işten anlayan özel servis varmı onu öğrenmek istiyorum :D


    BENDE :))


    404sok. no9 3.sanayi sitesi bornova kemal usta 2324614464/ 2 sitede 2 tane daha var biri su deposu karşısındaki sokakta ali ağa bakırçay sanayi sitesinde ali usta var anlayan ..yetkili servis ile aralarında dağlar var birde 10bin bakımı için randavu almana gerek yok alsan bile 10bin bakımı için araçınızı 1 gün bırakmanıza gerk yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 5 Eylül 2011; 16:08:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.