Şimdi Ara

Ttnet ten 24 ay taahhüt almak için arayıp duruyorlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benide son 2 aydan beri arıyorlar kabul etmiyorum 6 ay indirimli kullanım için 24 ay taahütname gerekli diyorlar gerek görmüyorum. Kadın diyorki beyfendi 130 tl gibi bir indirimden yararlanacaksınız durduk yere neden kabul etmiyorsunuz, bende dedimki zaten heray yaklaşık 100 tl ödüyorum bu indirim bana hiçbir artısı olmaz ve 24 ay çok uzun bir süre bu süre zarfında daha iyi kampanyalar olabilir dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanguney

    beyler ttnet mevcut tarifeleri güncellediğinde, diyelimki 1mbit sınırsız bağlantı fiyatına 2 mbit sınırsız veriyo taahütlü kullanıcılarında bağlantı hızları yükseliyormu...bu aralar taahütle modem + indirim kampanyasına girmeyi düşünüyorumda...bide bu kablosuz modemlerin kutu içeriğinde wifi alıcı oluyormu yani masaüstünde kullanabilecekmiyim...


    1 mbps tarife fiyatına 2 mbps'nin verilmesi mümkün değil. BTK'nın onayından geçmesine rağmen güncellenmeyen tarifelerden de görüleceği üzere 2 mbps limitsiz fiyatı 63 TL'lik yerini koruyor(diğer vergiler eklendiğinde çıkan miktar) Sadece 1 mbps limitsiz pakete yeni abone alımına kapatılacak ve dileyen abone 1 mbps'ye düşme limitli 8 mbps'ye kadar limitsiz paketlerden yararlanabilecek tabi karşılığında bir kaç lira fazladan ödeme yapmak şartıyla




  • arıyorlar hep

    laftan anlamıyorlar

    neden sitenizde yok bu kampanya diyoruz

    kekeleyip cevap veremiyorlar

    iş(i)yerim kampanyasıymış

    arkadaşım benim işyerim yok
    aramayın yeter!!!

    kapatacağım ne TTNET kalacak nede avea
    yeter artık 4440375!

    lem arıza olduğunda bişey sormak istediğimizde size hiç ulaşamıyoruz bu ne iş!!???
  • 1 ay önce arıza kaydı bıraktım ttnete ne arayan var ne soran...az önce taahhut için aradılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogan23

    En iyi savunma SALDIRIdır! Aslında birşeyleri bahane edip BİZ TTNET'i aramalıyız devamlı! Adamlar da bizden bıkmalı! Böyle bir eylem yapılabilir.

    Veya aklıma birşey daha geldi... TTNET'ten aradıkları zaman saçma sapan şeyler sorup, lafı uzattıkça uzatıp, karşı tarafı bezdirin.




    Gecenlerde telefonu gizli numaraya aldım .
    TT'ti arayip Maç kaç kaç bitti biliyormusunz ? diye sordum.
    Adam suratıma kapatti.




  • ben 2 yıllık modem taahhütlüyüm sınırlı.. ilk yıl doldu. sınırsıza geçsem extra ücret alırlarmı sınırsız farkından başka ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakkin

    ben 2 yıllık modem taahhütlüyüm sınırlı.. ilk yıl doldu. sınırsıza geçsem extra ücret alırlarmı sınırsız farkından başka ?


    Almazlar. Ama sanırım taahhüt süren dolana kadar alt pakete geçemezsin tekrar. Bir de ay sonu geçmeye çalış ki faturada sıkıntı olmasın.
  • Beni cumartesi günü aradılar (: adam bir konuşuyor resmen aptal ya . 24 aylık taahhüt istiyor benden, yok dedim sağol ben pazartesi günü paket değiştireceğim o yüzden almak istemiyorum belki ileride dedim kibarca kapattım
  • beni de aradılar. 6 ay 25 lira sonra yine 49 tl netlimitsiz. ama 24 ay tahhüt. dedim taahhütü bozarsam noluyor dedim. yani kapatıorsam. bişi olmuyor diyor kız. e bişi olmuyorsa ne diye tahhüt yaptııyosun. bi de alt tarifyeye geçemiyomuşun. pekiş geçersem noulr dedim. yani cezası nedir diyorum. ben bilgi alayım dedi. ben de yarın arayın dedim. aradılar bende açmadım foruma giriim de bi yorumları okuyayım dedim. bi daha ararsalar hayır diycem. 25 lira için elimizi kolumuzu bağlamayalım. kimbilir ne yapğarlar 8m bit i 2 ye sabitlerler. yada ilerde yeni tarife çıkartırlar. sonra bekle dur 234 ay geçsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    beni de aradılar. 6 ay 25 lira sonra yine 49 tl netlimitsiz. ama 24 ay tahhüt. dedim taahhütü bozarsam noluyor dedim. yani kapatıorsam. bişi olmuyor diyor kız. e bişi olmuyorsa ne diye tahhüt yaptııyosun. bi de alt tarifyeye geçemiyomuşun. pekiş geçersem noulr dedim. yani cezası nedir diyorum. ben bilgi alayım dedi. ben de yarın arayın dedim. aradılar bende açmadım foruma giriim de bi yorumları okuyayım dedim. bi daha ararsalar hayır diycem. 25 lira için elimizi kolumuzu bağlamayalım. kimbilir ne yapğarlar 8m bit i 2 ye sabitlerler. yada ilerde yeni tarife çıkartırlar. sonra bekle dur 234 ay geçsin


    Bu mahlukatlaraa dur diyecek kimse yok mu Allah aşkına. Göz göre göre millete yalan söylüyorlar. Kapatırsan verdikleri indirimi geri alırlar. Diyelim taahhüt verdikten sonraki 8. ay kapatmaya karar verdin. 150 lira fazladan para ödersin taahhütü bozduğun için. Ayrıca hiçbir şekilde taahhüt verikmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yarın ne olacak belli değil.




  • Ablamı koç netten aramışlar ben yokken.
    TTnetten tam verim alamıyorsunuz gibi şeyler zırvalamışlar. Taahhütünüz yakında bitecek demişler Koç nete geçerseniz modem veriyoruz ilk ay bilmem kaç tl ödeyeceksiniz falan. İşin garip olan kısmı ben ttnetten tam verim alıyorum hatta daha fazlasını bile aldığım oluyor. Ayrıca taahhüt falanda yok sözleşmede imzalamadık nereden öğrenipte sallıyor bunlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknikYardım -- 21 Aralık 2010; 8:41:39 >
  • benide koçnetten aradılar yılbaşında zam gelecek felan fişman diorlar 24 ay taahhüt le geçiş yaptırmaya çalışıyorlar ama kafama yatmadı 24 ay uzun zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Love_For_You
    benide koçnetten aradılar yılbaşında zam gelecek felan fişman diorlar 24 ay taahhüt le geçiş yaptırmaya çalışıyorlar ama kafama yatmadı 24 ay uzun zaman.

    aslında teklifleri güzel geldi bana benimde kafaya yatmadı..

    İlk ay 250dk konuşma bedava (internet üzerinden konuşma oluyormuş ve diğer aylar %45lere varan ucuz konuşma yapılabiliyormuş..İnterneti yavaşlatmaz mı dedim yok dedi :D )

    ilk 5 ay 7.99 tl sonraki aylar 45.31 tl
    artı 150-200m acık alanda cekecek kadar etkili arçelik kablosuz modem artı kurulum dediler...

    taahhütü iptal ettirirsen 187tl ve kablosuz modem parası ödüyorsun dediler..
  • yok cazip değil bence 24 ay var fiyatlar artacak diyor ama büyük ihtimalle düşecek. sonra bir de sorun çıkma ihitmali var ben çok çektim adsl düzelteyim derken çalışan telefon hattıda bozulmuştu araya adam sok et öyle halettmiştim bir daha uğraşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Love_For_You

    yok cazip değil bence 24 ay var fiyatlar artacak diyor ama büyük ihtimalle düşecek. sonra bir de sorun çıkma ihitmali var ben çok çektim adsl düzelteyim derken çalışan telefon hattıda bozulmuştu araya adam sok et öyle halettmiştim bir daha uğraşamam.


    Fiyatları daha da arttıracaklarını sanmam, yeni tarifelerde artacak gibi görünmüyor. Her türlü 24 ay taahhüte girilmemesi taraftarıyım.
  • hocam sakın taahhüt işlerine girme arayanlara da yol ver bir şekilde
  • adını daha ilk kez duyduğum adsl şirketlerinden de arıyorlar beni
    yuh ya


    taahhüde geçmeyenleri bir listemi yapmışlar da bu adsl şirketlerinin elinden eline mi dolaşıyor irtibat telefonum

    hepsine HAYIR diyorum RED dediyorum.BIKTIM BUNLARDAN YA . ttnette taahhüdsüz sıınıırsıız 8 megabit mecburen devam.başka teklif kabul etmiyorum

    kafamdaki sigortalar atınca bu ttneti de borçsuz tahhüdsüz hemen kapatilme özgürlüğüm elimden alınamaz!




  • Arakadaşlar bu aranma konusundan bende çok sıkıldım. defalarca mail attım, müşteri hizmetlerini aradım. 2 hattım vardı birini kapattım. 2 gün sonra sabaha karşı 4 te aradılar aboneliğinizi iptal ettirmeyin 4 ay bedava kullanın dediler telefonu tek kelime etmeden kapattım. yuhhh artık gecenin 4 ünde de aranırmı?

    biraz araştırdım. telekomikasyon kurumunun web sitesinde SS bölümünde güzelbir cevap var;

    İnternet Servis Sağlayıcım ile ilgili bir sorun yaşadığımda kiminle temasa geçmeliyim?

    Öncelikle İnternet Servis Sağlayıcınız ile temasa geçmeli ve İnternet Servis Sağlayıcınızın çağrı merkezi hizmetleri ya da internet servisleri aracılığıyla şikayetinizi bildirmelisiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken husus hangi yolla ve hangi tarihte şikayetinizi ilettiğinizi, kiminle görüştüğünüzü ve size söylenilenleri not etmenizdir. Sorununuz çözümlenmediği takdirde bu bilgilerle Telekomünikasyon Kurumu Tüketici Şikayetleri Merkezine, yazılı olarak ya da e-posta ile başvurabilirsiniz.

    www.tk.gov.tr/


    uyarıda yazdığı gibi kayıtlarımızı tutalım bizde ttneti şikayet edelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esertac -- 31 Aralık 2010; 6:17:48 >




  • daha yeni:
    geçen gün ttnet online işlemler şifre ile ilgili sorunum vardı müşteri hizmetlerini aradım
    4440375e bakan bir çözüm bulamadı 30 dakikadan fazla boşa telefon yazdı fatura fazla gelecek
    arıza oluşturdu "sizi arayacaklar" dedi hala aramadılar, hala aramadılar

    oysa ben kendi kendime sorunumu hallettim 444 hala arayacakta halledecek

    taahhüde gelince sabahın köründe de ararlar gecenin bir yarısında da

    yeni yıla insafsızca habersizce zamla girdiler 49 TL limitsiz oldu 55 TL üstelik 25 GB sınırlı adil kota
    birde utanamadan taahhüd isterler gece gündüz

    müşteri memnuniyeti nedir sorsan hiçbirinde yok bu adsl şirkelerinin en başta ttnet




  • merhabalar

    Yaklaşık 4 aydır tahütsüz 8 mbps sınırsız 54 tl fiyatlı olan net aldım, ilk iki faturam 54 geldi ve son iki aydır 27 tl gelmekte şimdi aradım ve benden habersiz 24 ay ay tahüt yapmışlar bu firma haddini aştı bu konuda muzdarip başka kimseler var mı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.