Şimdi Ara

Nissan qashqai mi yeni sportage mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
38.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır bır suv arayışındayım bu iki model cok ilgimi çekiyor özellikle sportage sizce hangisi yakıt + performans + servis yönünden beni mutlu eder bu arada karşılaştırdıgım modeller (sportage 1.6 gdi benzinli ve qashqai 1.6 tekna glass + nissan connect modelleri)yorumlarınızı bekliyorum...



  • Merhaba arkadaşlar. Her iki araç da çok güzel.
    Ama Sportage donanım seviyesi olarak QQ dan biraz daha yüksek.
    Ayrıca Yeni Sportage 1.6 nın Nissan daki denk dolan donanımı YENİ QASHQAI 1.6 TEKNA PACK 4X2 M/T 57.990 fiyata sahip. Yani arada 8 bin TL gibi bir fark var.
    Buna rağmen Stop-start, Hill-Holder, Yokuş iniş, Takla önleme sistemi, Led gündüz farları, Ön silecek buz çözücü, Vites değiştirme uyarısı gibi birçok özellik de Sportag ta fazladan mevcut. Garanti de Kia da 5 yıl 150bin km. Satın almadan önce değişik bayilerde 4-5 defa Sportage 1.6 yı inceledim.
    Test sürüşü yapmadım ama daha önceden kullandığım arkadaşımın 1.6 QQ sundan biraz daha performanslı olacağını düşünüyorum. Ayrıca QQ su olan aynı arkadaşıma da aracı almadan incelettim. Tek yorumu "Sattıracaksın bana QQ yu" oldu.
    Ayrıca QQ özellikle Avrupa ve İngiltere de çok beğenilen ve yüksek satış rakamlarına ulaşmış bir araç.
    Buna rağmen böyle karşılaştırma yapılmış ve Sportage daha çok beğenilmiş.
    http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/256090/kia_sportage_vs_nissan_qashqai.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: personel

    nissan qq 1.6 bezinli visia modeli 43.500 tlye, ayrıca 1.6 benzinli sportage göre yakıt tüketimi bayağı düşük, kia uzak doğuda üretiliyor, qq ise ingilterede üretiliyor, avrupada 4 milyon üzerinde satılmış, qq malzeme kalitesi çok başarılı ,avrupa kitlesine temsil eden bir model, sportage iç donanım plastik kalitesi çok düşük, sağlamlık dayanıklılık yönünden derseniz nissan bir adım önde


    1. Tüketimi daha düşük olduğunu yaptığınız hangi testte ölçtünüz düşükse ne kadar düşük?
    2. Kianın uzak doğuda üretildiğini nereden uydurdunuz' Slovakyada karpuzmu yetiştiriyorlar? Bilmiyormusunuz Bu araçların avrupa dan geldiğini?
    3. 4 milyonu nereden neye dayanarak UYDURDUNUZ!http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Qashqai bu linki okursan geçen yıl sonuna kadara 500.000 satmayı HEDEFLEDİKLERİNİ açıkça yazıyor. 9 ayda geriye kalan 3.5 milyon aracı avrupadaki bütün üreticiler bir araya gelse üretemez. Kaynağınızı belirtin. Yoksa düşeceğiniz durum sizi bağlar.
    4. Malzeme kalitesi konusunda diyecek birşey bulamıyorum. tek sözüm Sen hiç yeni sportage gördünmü kardeş?
    Cevap vercekseniz lütfen BÜTÜN başlıklara SOMUT+DOĞRU kaynaklar göstererek cevap verin tecrübelerini kendinize saklayın aksi halde dikkate alınmayacaktır..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.