Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
4
Favori
86.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim oğlan haşat etti cihazı. Önce tüm tuşlarını çıkardı, sonra annesi kullanırken kapağını kapatmış ve elini sıkıştırmış, sol taraftan ekran karardı ve düzelmedi, en son yere attı ekran komple gitti ama hala çalışıyor
    Ben de okula götürüp sınıfımdaki projeksiyona bağlıycam, annesine Asus 1015px (çiklet tuşlu) yeni netbuk aldık. Bunun tuşlarını çıkaramıyor.
    Nitekim bu Acerın plastik kalitesi iyi değil onu anladım. Cihazını sökmek isteyen varsa nasıl söküleceği konusunda yardımcı olabilirim.
  • .. 6 aylık kullanımımdan tecrübelerimi aktarayım..

    1) Cihaz Windows 7 varken yavaştır..Aksi iddia edilemez. 2 gblik ram atsanız bile yavaşlık vardır.Sistemi Windows 7 starter dan home edition yada ultimateye bile yükseltseniz aynı şey olacaktır.. Hızlanma var diyen arkadaşlar,bu sadece psikolojinizle alakalı sanırım :) eğer hızlı istiyosanız xp yükleyin.Windows 7 netbooklar için ağır kaçıyor..


    2)xp hızlandırırmı acaba diyen arkadaşlar var.. evet aşırı derecede hızlandırıyor.. Nasıl ve neden hızlandırdığını ctrl+alt+del yapıp performans bölümüne girerek anlayabilirsiniz..zaten buna bakmanıza bile gerek yok anlayacaksınız..

    3) xp yüklemek istiyorsanız bilgisayarın 2 yıllık garantisinden vazgeçmek zorunda kalacaksınız.Bunun nedeni hard diske temiz format atmadan ve bölümleri bütünleştirmeden xp yükleyemiyor olmanızdır.Recovery android kaldırıldığında doğal olarak garantide kalkacaktır. Ben netbookumdan zevk almasını,verdiğim parayı haketmesini,sistem rahatlığıyla pil ömrünün uzamasını istediğim için xp yükledim ve pişman değilim. zevk almadan para vereceğime zevk alıpta veririm daha iyi.. karar size kalmış..

    4)1 gb yada 2 gb olması netbook için önemli bir özellik değildir.buna bakılması saçmaymış.yeni yeni anlıyorum..ram 1 gb ta özellikle xp kullanıyorsanız(netbook uçuyor). Zaten netbook kullandığınız zaman neden fazla ram istiyorsunuz? özellikle film izlicem nete gircem,office için aldım diyenler daha fazla ram istiyor.. 1 gb ram neyinize yetmiyorki? oyun mu oynayacaksınız? 5-6 yıl öncesinin oyunlarını rahatlıkla kaldırıyor zaten.. daha iyi oyun oynamak isterseniz güçlü bir laptop alın o zaman :) . filmlerde kasma kesinlikle olmuyor.. zaten kasma olsa ben almazdım.n550 baya güçlü bir işlemcidir.hafife almayın netbooklarınızı..

    5) ısınma problemi kesinlikle olmuyor.6 aydır ısınma görmedim.(gece gündüz açık olsa dahi)

    6) bu bilgisayarı almak isteyenler bence şimdi almasınlar.. daha doğrusu teknolojik birşey almasınlar. dolar 1780 civarında.. 550 ye alacağınız bilgisayarı 700 e almak isterseniz birşey diyemem tabiiki..

    7) pil sorusuda baya gelmiş. Evdeyseniz direk adaptörü takın pili çıkarın.. ömrünü kısaltmayın pilin. Eğer uzun süre kullanmayacaksanız şarjını %50 sine getirin 1-2 ay kullanmayın mühim değil.serin yerde tutmaya özen gösterin.

    Sorunsuz açılan oyunlar..
    Gta vice city ve önceki sürümleri.. san andreası denemedim.
    Call of duty 1-2 düşük grafikte açtım ikincisini..
    Wolfenstein enemy territory
    fifa 2007
    counter strike 1.6 v.s

    şimdilik bu kadar..


    Herkese esenlikler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 7 Eylül 2011; 16:20:04 >




  • @Ogulcanxy
    Güzel tespitler, özellikle win7'de yavaş olduğu bi gerçek. Gerçi ben kullanmıyorum eşim kullanıyor ama bazen netbuka geçince kanser oluyorum. ne kadar bilgisayarı tımar etsen de, kasan programları kaldırsan vs. yine de yavaş kalıyor.
    Fiyat konusunda gelince, yeni çıkan happy modelleri yine 500-550 TL aralığında bulunabiliyor. 2 hafta kadar önce geceli gündüzlü araştırdım, hatta 500 tL'ye N570'li Packard Bell bile bulmuştum carrefourdan fakat sırf tuşlarından dolayı almamıştım.
  • evet ucuza da bulabilirsiniz ama genel olarak baktığımda 50-100 tl lik bir artış gördüm onun için söyliyim dedim :)
  • agalar ben netbook u sizde cevap çıkmayınca verdim servise hayırlısı allahtan, birde altında 3. bir kapak var 3G içinmiş, ama içi boş, acaba doldursak mı?? ayrıca öğrendim ki pcie grafik kartıda takmak mümkünmüş, işler iyice karıştı :)))
  • Bende Acer One Happy var. İşlemcisi N550 olanından. Alet çok ısınıyor acaba sizlerde de böyle mi? Birde ben netbook u Bimeks in sitesinden aldım. Garanti için Bimeks e mi götürmem gerekiyor. Yoksa İzmir de servisi var mıdır acaba ?
  • hocam bu akşam ne uzun akşammış böyle. :) anlat artık şunu bi zahmet:)))) bende mavi ekran hatası veriyor,sata diski eklememe rağmen...
  • bir ingilizce xp cd si ile hallettim. 2 tane türkçe vardı, 2 si de çalışmadı!?

    neyse, buradaki adımları harfiyen takip edin, sonuca ulaşacaksınız.

    http://www. ****/notebook-genel-f24/sata-diskli-notebooklara-windows-xp-kurulumu-ve-sata-drivers-t18.html
  • *******=notebook
  • memnunmusunuz gençler. zamanında bu aletle hp dm1 arasında kalmıştım, 200 lira fazla verip dm1 aldım ben halimden memnunum sizi yoklayayım dedim (:
  • acerin bir tane laptobu vardı packard belle aynı şekildeydi onun ss lerini koyarmısınız bilen varsa.ama tıpatıp aynı şekildeydi ortakmı bunlar
  • Win7 ultimate ve 2 GB ram var ve kesinlikle yavaş değil.

    Android tarafını kullanıyor musunuz? Kullananlar varsa Google hesabı kaydedebildiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    memnunmusunuz gençler. zamanında bu aletle hp dm1 arasında kalmıştım, 200 lira fazla verip dm1 aldım ben halimden memnunum sizi yoklayayım dedim (:

    zamanında bu cihazı kullanıp dm1e geçmiş biri olarak yazıyorum: en doğru seçimi yapmışsın :D
  • selam beyler..projeksiyona takınca sorun çıkardı benim meret...ekranı 180derece nasıl döndürebiliyoruz bilen var mı acaba?? şimdiden teşekkürler.
  • 03.01.11 tarihinde 542 TL'ye satın aldığım ACER Aspire D255 netbook ekranı açıp kapatırken lcd kısmında siyah leke belirdi. Servise verdim kullanıcı hatası diyerek 271 TL talep ettiler . Ücreti ödedim ve ürünü teslim aldım. Daha sonra ürünün açma-kapama tuşu tutukluk yapmaya başladı yenisinin takılması için 26.09.11 tarihinde servise verdim. Beni 05.10.2011 tarihinde arayarak arızanın garanti kapsamı dışında olduğunu ve 594 TL servis ücreti ödemem gerektiği söylendi. Ben servise verirken sağlam teslim aldıkları ürünün lcd ekran ile üst ekran kasasının kırık olduğunu haber ettiler. Ben ürünümü sağlam verdim ve sağlam geri almak istiyorum. Bir arıza varsa teslim alırken tutanak tutulmalı idi.




  • 03.01.11 tarihinde 542 TL'ye satın aldığım ACER Aspire D255 netbook ekranı açıp kapatırken lcd kısmında siyah leke belirdi. Servise verdim kullanıcı hatası diyerek 271 TL talep ettiler . Ücreti ödedim ve ürünü teslim aldım. Daha sonra ürünün açma-kapama tuşu tutukluk yapmaya başladı yenisinin takılması için 26.09.11 tarihinde servise verdim. Beni 05.10.2011 tarihinde arayarak arızanın garanti kapsamı dışında olduğunu ve 594 TL servis ücreti ödemem gerektiği söylendi. Ben servise verirken sağlam teslim aldıkları ürünün lcd ekran ile üst ekran kasasının kırık olduğunu haber ettiler. Ben ürünümü sağlam verdim ve sağlam geri almak istiyorum. Bir arıza varsa teslim alırken tutanak tutulmalı idi.




  • merhaba arkadaşlar
    ben Acer ao722 amd c60 netbook aldım.
    bu netbookun bataryasını nasıl çıkartabilirim. çıkartmak için bir düğme yok...
  • herkese merhaba beyler keyifli forumlar. kız kardeşime hediye olarak netebook aldım. kasımın ilk haftası vereceğim. kurulumunu yapmak için açtım. şu anda bu netbooktan yazıyorum. ilk defa netbook kullanıyorum size bir sorum olacak bu cihaz fazla gürültülü yani fan sürekli yüksek hızda çalışıyor. bende de acer 4820TG var o bile bu ufaklık kadar gürültülü değil sanki her daim yoğun işlem yapıyor. bütün netbooklarmı böyledir yoksa bu cihazda mı problem var? cihazın linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-ao722-c68kk-ao722-amd-c60-1.33ghz-2gb-ddr3-500gb-11.6-max.amd-radeon-hd-6290-bt-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56781




  • Benim adaptörümün kablosunda sorun oluştu aynı kulaklıklarda olduğu gibi.Baskı uygulayınca çalışıyor anca, nereden temin edebilirim yenisini?
  • d255 var bende xp yüklü ama şarj gösteren saatin ordaki gösterge kayboldu nereden geri getirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.