Şimdi Ara

LG LE 5500 LED TV İÇİN WİFİ USB ADAPTOR TAVSİYESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
141.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an lg an-wf100'ü nerede bulabiliriz?Vatan,Teknosa gibi yerlerde adı bile geçmiyor.
  • Teknosanin war kardesim AN WF100 modeli .ama anlamadığım sey 59tl birçok sitede ise 160 tl aynı marka aynı urun neden bukadar fiyat farkı var açıklama yapacak var mı acaba?
  • Merhabalar arkadaşlar.Yorumlara bakarak 2410 alıp şansımı denedim ve olmadı ne yaptıysam etkinleştirmeyi yapamadım. LG LV5500 kullanıcısıyım .Elimizde patladı diyecekken şu ürünü buldum acaba işe yararmı ?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-disi-to-ethernet-rj45-donusturucu-adaptor-54862276
  • bu an wf100 neden hiç biryerde bulunmuyor acaba olan yerlerde kazıklama peşinde :S
    Arkadaşlar bulabilenler nereden bulduklarını paylaşabilirlermi lütfen ?
  • ben gittigidiyorda buldum ama 140 tl bana çok geldi açıkcası, airties mı alsam yoksa hiç riske girmeyip bunu mu alsam, bi de diğer taraftan bu dongle un desteklediği tv listesinde benim model yok lw5500, ne yapcam kararsızım, entegre yapıverseydiniz olmazdı sanki şunu
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lg-wifi-dongle-an-wf100-lg-wi-fi-dongle-54937164
    bilen arkadaşlar tavsiye versin lütfen..
  • Arkadaşlar her ne kadar stoklarda yok gibi gözüksede teknosanın sitesinden bu ürünü bulabileceginiz magazalar kısmını takip edin ara ara stoklara geliyor ben bu hafta sonu izmit teknosadan 59 Tl ye aldım. Üründen 5 adet vardı ellerinde..Bilginiz olsun..
  • herkese merhaba
    bende uzun zamandan beri LG AN-WF100 adaptörü arıyordum.forumda teknosa mağazalarında olabileceğini okuduktan telefonun başına geçtim teknosa mağazalarını arayıp stoklarında olup olmadıgını sormaya başladım. kocaeli teknosa outlet te stoklarında 8 adet mevcut..
    ben istanbul ataköy A plus teknosa da 1 adet vardı onu aldım. bulmak için biraz zaman ayırırsanız mutlaka bir yerlerden çıkıyor.
  • 32LW5500 aldım, kablo ile internete bağlanmak istedim ancak modemden gelen kablonun ucu tv ye büyük geldi, tv deki sanki telefon kablosu yeri gibi dar. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende de aynı üründen var 47 ekran
    televizyonu aldığımızda içinden çıkmadı ama 2-3 hafta sonra servisten o linkte gösterdiğin wi-fi geldi
  • Arkadaşlar...airties wus-300 deneyen var mı?Yada çalışır mı bilen???lw650s tv....
  • Merhabalar, bendede 650S var ben arkadastan alıp denemistim airties'ı bende çalışmadı. Daha sonra teknosada buldum Lg an-wf100 modelini şu anda çalışıyor..
  • Bende LW650S modeli mevcut. Kurulumda servis bize AN-WF100 başkası ile çalışmaz dedi bende peki kalsın dedim :-D

    Şimdi olay söyle arkadaşlar
    LG Orijinal AN-WF100 Adaptör BCM4323 chipsetli VendorID: 0x043E and ProductID: 0x3001. aşağıdakilerde öğle
    AmTRAN WU260-AM
    Arcadyan WN8522B
    Arcadyan WN8522B 1
    Arcadyan WN8522B 3
    Arcadyan WN8522B 4
    AzureWave AW-NU231
    Belkin F6D6050
    Belkin F7D4101
    Belkin F9L1101
    CyberTAN WU260-A1-AM
    LG AN-WF100
    LG WN8522D1
    LG WN8522D2
    Linksys AE2500
    Netgear WNDA3100v2
    Panasonic DY-WL10
    Roku HD XR Wireless Module
    Sony WU600-TS
    Toshiba WLM-10UB1
    Wistron NeWeb DNUB-B1

    Daha fazlası için
    http://www.wikidevi.com/wiki/Special:BrowseData/Wireless_adapter?Chip1_model=BCM4323

    LG yazılım güncellemerinde bir kısmını elemine etmiş olabilir. Servis direk güncelleme ve kanal bilgisini gelir gelmez yüklüyor. Chipsetlere dikkat ederek ürün aldığınızda tv prize bağlı değilken adaptörü takıp açmanızı yeterli ağ bağlantılarında bir adaptor görmesi gerekiyor şayet görmüyorsa boşa uğraşmayın. LG AN-WF100 adlı ürün 80TL civarında isterseniz onu yurtdışından alabilirsiniz alamayan arkadaşlara yardımcı da olabilir...

    Saturn 7
    Ralink Rt2x00 based devices
    Ralink Rt2500 based devices
    Ralink Rt73 based devices
    ZyDAS ZD1211 based devices

    Ayrıca LG AN-WF100 elinde olupta sorun yaşayanlar için aşağıdaki açıklama yeterli olacaktır.
    http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Troubleshoot_Wireless_Ready




  • 37LE5510 led tv var airties 2310 adaptör görmedi
    Bilginize ..
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Ben LG 32LW5500 3D Smart TV aldım.. wireles adabtör olmadıgından ethernet ıle kablolu olarak bağlanmak istedim..kablomu cektım modemle televizyon arasında bağlantıyı durdum sonra televizyondan internet ayarlarına geldim otomatik ip ile bağlanmayı denedim fakat başarısız oldum DHCP bağlantısı hatası aldım modem den bu özelliği açmış olmama rağmen bir türlü düzeltemedim.. bunun üzerine manuel olarak ip yazarak bağlantıyı sağlayabildim..sağlayabildim ama ?? anlamadığım olay bağlandı yazıyor ama home tusuna bastıgımda smart tv ekranı gedığımde hiç birseye bağlanmıyor ne google maps ne youtube ne de lg apps hiç birsey yapamıyorum anlıyacagınız bunun nedeni ne olabilir internet bağlı demesıne rağmen acaba bağlanamaması mı eğer böyle ise bana kablolu bağlanma yöntemini biri anlatabilir mi?.. Acaba Türkiyeden kaynaklı olabılırmı dıye dusundum ve bır de UK (ingiltere) ye gecırtım televızyonu ayarlardan aynı sekılde elle ip yazarak bağlandım fakat bunda da bir işlem yapamadım baya da moralim bozuldu açıkcası konuya hakim olanlardan yardımlarını rica ediyorum..

    (bu arada forumlarda gördüm airtes 2310 adaptör bende denedim çalışmıyor..)

    Yardımlarını beklıyorum.. Hoşçakalın..




  • bende mevcut kutusunda orjinal almak istersen
  • LG LE5500 ve Airties Air 2410 uyumlu. Başta usb tanınmadı diyor ama tv kapatılıp açılınca hiç sorunsuz bağlantı kuruluyor.
    LG AN-WF100 ve Airties Air 2410 aynı chipsetli .Tabiki daha sonra ağ ayarları yapılması lazım. Sürücü vs. yüklenmiyor, ürünü alıp tv nin usb girişine bağlıyorsun,ağ ayarlarını yapıyorsun o kadar..(Denenmiştir)
  • Ben bugun lg usb adaptöru aldım yalnız bu adaptör istanbul izmir bursa ankara mağazalarında bulunmuyor antalya şubesinden temin ettim fiyatı 60 tl tavsiye ederim.
  • teknosa mağazasından temin edebilirsiniz.
  • bende 42LW5500 var valla airties adaptorden cok sikinti cikmis gibi o riski almak istemiyorum e orjinal aparata okadar para vermem bence interneti komsuyla ortak kullaniyoruz modem onlarda yani ethernet kablosuda cekemem te ordan bi bakiyim diye laptop tan ethernet kablosuyla tv ye baglanti kurdum interneti oyle deniyim bari dedim hiicte fena degilmis en kisa zamanda orjinal usb adaptor akar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimjok

    bende 42LW5500 var valla airties adaptorden cok sikinti cikmis gibi o riski almak istemiyorum e orjinal aparata okadar para vermem bence interneti komsuyla ortak kullaniyoruz modem onlarda yani ethernet kablosuda cekemem te ordan bi bakiyim diye laptop tan ethernet kablosuyla tv ye baglanti kurdum interneti oyle deniyim bari dedim hiicte fena degilmis en kisa zamanda orjinal usb adaptor akar

    Arkadaşım benim durumumda aynı senin gibi ama ben ethernet kablosu ile tv yi bilgisayara tanıtamadım nasıl yaptığını söyleyebilirmisin? Birde wifi ile laptopuna gelen interneti, ethernet vasıtası ile tv ye nasıl taşıdın ki? Benim bildiğim bu yolla sadece dosya paylaşımı yapılabiliyor. Ethernet kablolarını direk tv ve pc ye mi taktın yoksa arada modem de kullandın mı yardımcı olursan veya yardımcı olan biri olursa çok minnettar kalırım. Bu arada benim tv LG 42LM620S. Şimdiden tşkler...




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.