Şimdi Ara

iPhone 4 ölü pixel,toz vs gibi ekran sorunları .. !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende 4 farklı iPhone 4 üzerinde yaptığım inceleme sonucu her birisinin ekranında bir farklılık olduğunu gördüm. Birinin ekranı sarımtırak tonda, diğeri hafif mavimsi gibi, bir diğeri bembeyaz tonda. Birinin ekranında hafif ışık süzmesi var gibi, birinde çok çok ufak siyahımsı noktacık görünüyor. Bir başkasında ekran altında çok hafif birkaç küçük toz var gibi. Ölü piksel olan iPhone 4'de gördüm ama kullanan kişi de farkında değildi zaten.

    Hadi tozlanma falan neyse de bu Apple gibi bir firma tüm ekranlarda aynı kararlılığı nasıl yakalayamıyor anlamak zor. Geçen sene kullandığım iPhone 3GS'in ekranı arkadaşımın 3GS'ine göre daha sarımtırak gelirdi, şimdi kullandığım 4 daha da sarımsı tonda mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 9 Aralık 2011; 16:36:14 >




  • O sorun cogu kiside var.O yüzden kendini üzmemelisin :D
  • İphone 4 on cam jelatin kenarinda tozlanma birikiyor. bu nasil birseydir ya siliyorum gecmiyor jelatin degistirdim nafile.goze batmiyor goze fazla ama isigin altina tutunca meydana buna benzer durumu olan var mi ?
  • Benim ekranı ışık kaynağına doğru tuttuğumda kenarları ince bir şerit halinde siyahtan koyu mavi bir renge dönüşüyor. Direkt güneş geldiğinde ise neredeyse beyaz oluyor ekranın kenarları. Başka iPhone'ları inceledim yok böyle bir problem, neden böyle oldu anlamadım.
  • Benim telefonda yere düşme sonucunda çok küçük bir ezik meydana geldi ama ışık sızması var. bu düzeltilebilir mi? Genpa bunun için ne kadar ücret alır?
  • Benim ekranin saat 9 yonunde de kucuk sari bir bolge olustu

    Telefon ip 4 5.01 jb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueMartini7

    beyler hasta mısınız boşverin bunları. malın kölesi olmayın. mal size hizmet edecek siz ona değil. bir ömür kullanmayacaksınız ya

    hortlattım konuyu, bugün servisten sıfır diye gönderilen iPad 2 imde toz görünce dumur olup google edince bu konuyu buldum can havliyle ve bu lafı çok sevdim hay Allah razı olsun aynı, babamın lafı
    çok içimi rahatlatıyor bu düşünce
  • Arkadaşlar benim Apayrı bir problemim var, ekranda sürekli enlemesine çizgiler var.Arada gidiyor, Arada Geliyor.Sanki 1 sıra aralıklarla pixel koymamışlar gibi.Enlemesine çizgiler oluşuyor.Deli oldum.Ekrana bakarken başımı ağrıtıyor.Telefonu Garantiye veripte telefonumun açılmasını istemiyorum.Bu sebepten dolayı telefonu direkt SIFIR ürünle değişim yaparlar mı?Yaparlarsa garantiye veriyim telefonu.Bu tarz birsorun yaşayan var mı? Genelde kilit ekranıda saatin hizasında biraz daha belli oluyor..

    Yardımcı olursanız sevinirim..
  • Birde arada bir tuşu daha yukarıdan basınca takılıyor gibi oluyor ve Çıt sesi geliyor..
  • Bir çok cihazda bu sorun var eğer ciddi anlamda rahatsız etmiyorsa kafaya takmayın cihazdan tat alamazsınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende dün iphone 4s aldım. Dün ya gözümden kaçtı yada dikkat etmedim ancak sol alt köşede (tam köşe değil) siyah küçük ince bir çizgi var. Acaba tozmu kaçtı yani 1 günlük cihaz çok ilginç. Mobiltel garantisi altında, mobiltelden değişim alan oldumu?. 5'in özellikleri ahım şahım olmadığı için 4s aldık. Çok bariz belli değil ancak takıldı mı insan takılıyor yani...
  • Arkadslar bendede iphone 4s var ekranin sol ortada bir tane sol alt ve sağ altda 2 adet toplamda 3 adet toz var tozlarin sayisi artmiyor heralde fabrikasyon surecinde girmis olmali telefonum mobilyel garantisinde aveadan aldim 3.5 aylik telefon mobilteli aradim servis islemlerini teleservice yapiyormus sizce servise versem cihaz değişirmi yardimlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durum hepinizinkinden farklı sanırım
    ekranda zaman zaman boyuna çizgiler çıkıyor fotoğrafg geçişlerinde ve ekran koruyucu koyu renk olduğunda meydana çıkıyor bu çizgiler ekran görüntüsünü aldım ama net bişi görünmüyor orada nedir bu durum bilen eden var mı?
     iPhone 4 ölü pixel,toz vs gibi ekran sorunları .. !!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.