Şimdi Ara

Samsung HT-C555 yeni model 5+1 ses sistemi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Selamlar . Samsung C650 model televizyonum var ve buna uygun bi ses sistemi bakiyorum . HDD den mkv izliyorum,digi plus im war , ps3 e optik baglanti yapmak istiyorum ayrica wd live imda var . Sonuc olarak dairede oturuyorum cok yuksek ses acamam o yuzden yuksek sesden ziyade net ve kaliteli bir ses sistemi bakiyordum , tek kumanda avantaji ve uyumluluk sebebiyle samsung oncelikli tercihimdi o yuzden teknosa'dan samsung'un 650w bi ses sistemini aldim ama bilen bilir samsung'un ses sistemlerinde ( ozellikle teknosa da satilanlarda ) ayaklar cok kisa , boyutun ciliz gelicegini dusundum nitekim koltugun arkadasinda kaliyodu oyuzden geri verdim .

    Tam sony,philips,lg ye vs yonelicektim samsungun katalogunda yeni bi model gordum SAMSUNG HT-C555 .. Bu tam istedigim gibi , kolonlar yuksek , 1000w , tasarim sik , iphone baglanti dock'u var ( film , resim , muzik aciyo ) , fiyatida 900TL ( onceki aldigim 650TL idi ) Model iyi hos ama teknosa'nin bazi magazalarinda mevcut , websitesinde yok , gecen tesirde bi urun vardi oda arizaliydi dinleyemedim . Teknosadaki arkadasta bu model kotu degildir ama ben kesinlikle LG nin bi modelini oneririm dedi .. Demem o ki yeni bi model ve nette hakkinda hic yorum yok , bugun yarin almak istiyorum , teknosadaki arkadasta iyice kafami bulandirdi . Bu modeli kullanan , fikri olan , yorum yapabilecek vs bi arkadas olursa cok yardimci olmus olur . Simdiden tesekkurler ..




     Samsung HT-C555 yeni model 5+1 ses sistemi ??







  • http://www.samsung.com/sg/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-system/HT-C655W/XSS/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

    gördüğüm kadarıyla samsungun bu serilerinde bazı yenilikler var ayrıca samsungta iyi bence seste lg de güzel ama ondan memnun olmayanlarda var ben philips alacaktım ordaki optik cıkış yok diye vazgeçtim ordaki satıcı samsungunda iyi oldugunu söylemişti üstelik bunlar degil daha eski modellerdi dizaynıyla özellikleri ile bence bu seri cok güzel gözüküyor.
    bu c655 modelini kullanan daha detaylı bilgi verebilecek olan varmı acaba...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemchem

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ht-c555-5.1-ev-sinema-sistemleri-fiyati-en-ucuz-uygun-home-theatre-indirimli-ses-sistemleri-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,19677.html

    Herhalde sistem bu? Arkadaşlar bu sisteme optik ses girişi yapılabiliyormu?



    evet optik ses girişi mevcut.
    ürün bu sayfanın başındaki resimdeki gibi, İB'deki resim ise yanlış.

    ben de şunu merak ediyorum bu sistem USB'den mkv formatlı film okuyabiliyor mu?




  • http://forum.donanimhaber.com/m_38842843/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38842843

    yukarıdaki forum samsung c650 kullanıcılarına ait. giriş, çıkış, mkv tüm sorularınızın yanıtları fazlasıyla mevcut.
  • arkadaşlar
    http://u.sonteklif.com/philips-a5-600-51-dolby-100-watt-ses-sistemi-63#img_tbl
    linkteki aktif 50 wattlık subwooferi bağladım sisitemime. çok büyük fark oldu. kesinlikle aktifle desteklemenizi tavsiye ediyorum. fark öyle ufak tefek olmadı, hem de çok uyumlu ses alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exalteddivx

    Blur, teşekkürler cevabın için, aslında bende uzun zaman LG HT-964TZ kovaladım ama fiyatı bir türlü inmedi, sonra denon+hoperlör seti baktım ama onlarda biraz tuzlu oldu ikisinin arası bir ürün olan bu samsung'u alamazsak artık kısmet diyeceğiz biraz daha bekleyeceğiz.



    3 ay Samsung kovaladım ancak ne yazık ki piyasadan kalkmıs, bulabilmek mumkun değil.
    Seninki gibi LCD Samsung olunca sinema sistemi de Samsung olsun takıntısı içerisindeydim.
    Daha sonra başka markalara yöneldim ve fiyat/performans oranı en üst LG'de karar kıldım.


    Teknosa da C555 Modeli mevcut sanırım.fiyatıda makul sayılabilir 599 tl...
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100328&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU




  • ikisi arasındaki fark nedir acaba ben bugün bunu gördüm samsungun kendi mağazasında 850 fiyat verdiler fiyat performans açısından hangisini tavsiye edersiniz?
    http://www.samsung.com/in/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-system/HT-D555K/XL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mendilcii

    ikisi arasındaki fark nedir acaba ben bugün bunu gördüm samsungun kendi mağazasında 850 fiyat verdiler fiyat performans açısından hangisini tavsiye edersiniz?
    http://www.samsung.com/in/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-system/HT-D555K/XL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification


    evet arkadaşlar bu ürünle ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi? samsung 40c650 lcd tv için almayı düşünüyorum. harici diskten 5.1 dts destekli 720p 1080p hd mkv filmler izlemek için alacam. 5.1 ses almada sıkıntı olmaz değil mi? optik giriş gerekiyor bunun için sanırım. bir de aprtmanda oturduğum için sesi açamayacam fazla. o yüzden çıkış gücü pek bi şey ifade etmiyor. ses kalitesi önemli. yardımcı olursanız sevinirim..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.