Şimdi Ara

Dizimi yukarı aşağı oynattığımda diz kapağımdan çıtırdama sesleri geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
4
Favori
111.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler, yatay biçimde veya hafif eğrik biçimde bacağımı aşağı yukarı oynattığımda diz kapağımdan çıtırdama sesleri geliyor. Yokuş çıkarken ve yürürken sağ bacakta hafif ağrı oluyor. Sol bacağımda bu şikayetim yok. Kötü bir şey olmasından korkuyorum, nedeni nedir? Başına böyle bir şey gelen var mı acaba? Doktora gitme imkanım yok şu an, ortalama 4,5 gün sonra gidebilirim ancak. Rahatsız ediyor bu durum, nedeni nedir acaba?

    Eğilip ayakkabı bağlayamamak gibi nedenler.. Oha tutuyor. Acaba kireçlenme mi bu? Tedavisi nedir? Kalıcı mıdır? Yahu yaşım daha 17



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 10 Eylül 2010; 3:20:09 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: LizOzOM

    Aha hocam aynen bendeki sorun dizimi aşşağı yukarı hareket ettirdiğimde katır kutur ses geliyor ama şuana kadar ağrı hiç olmadı 2 dizimdede var bu sağda baya fazla solda daha az nedir bu hakkaten

    Edit:yaş:17

    Valla kardeşim uzmantv'den video izliyorum, eğilip ayakkabını bağlarsın, kalkarken ağrı varsa zorlanıyorsan yani.. Yokuş inerken ağrı hissediyorsan falan.. Off ya. Uzatmayıp hemen gitmek lazım doktora yoksa protez falan uğraşılmaz.

    Hocam şu videoyu izle:

    http://www.uzmantv.com/kireclenme-nasil-tedavi-edilir

    Ayrıca sağ tarafta da var videolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 10 Eylül 2010; 3:24:06 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tango-1


    quote:

    Orijinalden alıntı: MuTLu.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tango-1

    Ya sanırım ilaç tedavisi uygulanıyor babamda va kireçlenme de babamda var yanii de tedavisi konusunda hiçbi fikrim yok yaşlar baya genç o kadar kolay kireçlenme olmaz olsa bile basit bi tedaviyle atlatılır diye düşünüyorum vakir kaybetmeyin ama gidin bir an önce

    Romatizma da olabilir mi ki acaba.. Dediğin gibi vakit kaybetmemek lazım. Acaba bayram günü yerinde midir doktorlar?

    Evet, ilerlemediği sürece ilaç tedavisi kullanılıyormuş. İleride böyle bir sorun yaşamayım diye hemen iyileşir, iyileşmez spora başlayacağım.



    Romatizma da olabilir ben bi zaman ayağım burkuldu da kemik enfeksiyon kaptı romatizma olabilirim diye ağır bi antibiyotik tedavisi geçirdim 2. sınıfa falan gidiyordum şu an 18 yaşındayım herhangi bir problem yok.


    Ve size bir öneri daha spor gerçekten önemli bunun yanı sıra hastahaneye gidecek olanlar mesela ben istanbuldayım Baltalimanı Kemik ahstahanesi ni öneririm adamlar işlerinde gerçekten iyiler sizin de yaşadığınız yerde bu tip hastane varsa oralara yönlenin arkadaşlar düz hastanelerin ortapedi bölümleri zaman zaman yetersiz kalabiliyorlar bana da bu teşhisi baltalimanında belirlemişlerdi zaten aklınızda bulunsun


    Hocam annem emekli SSK memuru, sağlık karnem falan var. Bunlarla gidiyoruz değil mi?

    Ayırca;

    http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=306629

    Hemen gidiyorum. Bayramın 3. günü arkadaşım gelecekti. Hemen söyleyimde gidelim hastaneye. Sağlık bu şakaya gelmez. Arkadaşlar sağlık ihmale gelmiyor. Korkmanıza sebep yok. Annem fıtık ameliyatından korktu ve 1 yıl geçiktirdi. Şu an çok zor bir ameliyat geçirdi. Allah'a Şükür şimdi iyi. Kireçlenme tedavi edilmezse bir süre sonra eklemlerdeki ağrı yüzünden günlük işlerimizi bile yapamayacak hale geliyormuşuz. Çok kötü ya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender

    Peki dostum diz kapagının tam altında bir şişme mevcutmu öyle ise doktor'a görünsen iyi olur benim 2 bacagımdada tümör var iyi huylu ama..

    küçükken çok zorladım futbol oynarken ve 18 yaşına kadar futbol yasaklandı üstüne bide o dediginiz katur kutur sesler geliyo üstüne bide agrı off off.

    Hocam Allah'a Şükür ağrı yok, tümör olayı gibi bir dertte ben kafamdan geçirdim. Allah düşmanımın başına vermesin. Kan pıhtılaşması mı ne varmış bana bilgi vermediler. Narkozla uyuttular küçükken artık ne olduysa o ara. Düşmüştüm kulağımdan kan gelmişti sanırım, bayılmıştım falan.. Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.


    @Tango-1

    Hocam ben de İstanbul'dayım. Baltalimanı hastanesi tam olarak ne tarafta?


    Bu aradawww.revir.com'a şikayetlerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar. Değişik sorunlarda biraz geç geliyor sanırım cevap. Geçen mail gelmişti, öyle bir soru sorduğumu bile zor hatırladım. Üroloji doktorundan çekinenlere duyurulur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 10 Eylül 2010; 4:01:42 >




  • 2.köprü anadolu-avrupa istikametine giderken en sağ şeritten sağ aşağıya bak pembe bi bina görürsün az ilerde orası


    sana en merkezi şöyle tarif edeyim Taksim e gidersin ordan şoförlere sorsan baltalimanı kemik hastanesine nası giderim diye yardımcı olurlar sahilden istinye sarıyer istikametine giden tüm otobüsler geçiyor sanırım ki ek olarak ;

    http://www.baltalimani.gov.tr/ulasim.asp

    ama direk bu hastaneye mi gidebiliyosun yoksa sağlık ocağından sevk mi ediyolar onu da sormak lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tango-1

    2.köprü anadolu-avrupa istikametine giderken en sağ şeritten sağ aşağıya bak pembe bi bina görürsün az ilerde orası


    sana en merkezi şöyle tarif edeyim Taksim e gidersin ordan şoförlere sorsan baltalimanı kemik hastanesine nası giderim diye yardımcı olurlar sahilden istinye sarıyer istikametine giden tüm otobüsler geçiyor sanırım ki ek olarak ;

    http://www.baltalimani.gov.tr/ulasim.asp

    ama direk bu hastaneye mi gidebiliyosun yoksa sağlık ocağından sevk mi ediyolar onu da sormak lazım

    Hocam teşekkür ederim. İlerlememiş olması çok iyi. Annemi uykudan kaldırdım, ( Bir komşumuz ile oda gitmişti sanırım oraya. ) Kendisi 20 - 25 yıl SSK'da çalıştığı için az çok bilgili. Sendeki kemik kireçlenmesi değildir, nerden çıkardın falan dedi.. Bayramdan sonra Levent SSK'ya gideyim diyorum. Eğer oradaki doktordan olumlu bir sonuç alamazsam dediğin gibi Balta limanına giderim.

    Hocam yukarıda dediğim gibi annem bir komşumuz ile gitmişti, bacağında sorun vardı galiba, onu sanırım sevk etmişlerdi. Direkt gidilmiyorda olabilir. En iyisi ilkten bir SSK'ya gitmek olacak.

    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

    Bu arada bayramda SSK'lar da ki doktorlar mesai yapıyor mu?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.