Şimdi Ara

(SATILDI )1 AYLIK LENOVO Y550 900 TL>>850>>830>>800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar acil ihtiyaçtan laptopumu satıyorum hiç bir sorunu yoktur kozmetik olarak yine bir sorunu yoktur.kutusu garantisi faturası var.24 temmuz 2010 da aldım.Satıs kesinlikle elden olacaktır.diger sehırlere kargo falan istemiyorum.oyunları yuksek detay acıyor her ısınızı rahatlıkla gorebılırsınız.
    T4400 ISLEMCILI 2GB DDR3 RAM 250GB HDD 1GB GT240M GDDR3 EKRAN KARTI WAR
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/lenovo-ibm-ideapad-y550a-intel-cd-t4400-2-2ghz-2gb-250gb-15-6-notebook-59-034493_30.001.1350.0162.htm?ref=akakce&v=1.91.6

Not:Urun forumdan vısor'e satılmıstır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 28 Ağustos 2010; 0:06:30 >

• up up
  • up up up
  • gunceldır
  • Verdigin linkteki özellikler

İşlemci Cinsi Intel Core i5-430M
    Ön Bellek 3 MB L2 cache
    Bellek 4GB DDR3
    Maksimum Bellek ( MB) 4096 MB DDR3
    Bellek Slot Sayısı 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk 500GB SATA
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 240M 1GB

Seklinde.. Eger alet buysa aldım gitti.. Çünkü p7450, 4 gb, 320 gb 1 gb geforce olanı dün 900 e verdim..

Gercekten i5 ise yarin alışverişi yapalım hocam
  • lınktekı urune dıkkatlı bakarsanız resmın hemen yanında t4400 yazıor yanı bendekıyle aynı cıhaz i5 i hızlı al yanlıs yazmıs benım bunda bır hatam yok
  • up up up up up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 25 Ağustos 2010; 23:26:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ACER 13.3" 3820TG 700 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guncell hadı pm yok mu laptop ısteyen para lazım
  • upup
  • Yani açıkçası ederi budur hocam.. T4400serisi acer'in laptopları filan var sıfırları çok uygun.. Ki birde freedos bulursan dahada düşüyor fiyat. Hayırlı satışlar.. Acil ihtiyacınızı inşallah tez elden giderirsiniz..
  • sen yenisin galiba ?
  • pm atan visor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani
    Yani açıkçası ederi budur hocam.. T4400serisi acer'in laptopları filan var sıfırları çok uygun.. Ki birde freedos bulursan dahada düşüyor fiyat. Hayırlı satışlar.. Acil ihtiyacınızı inşallah tez elden giderirsiniz..

walla hocam sadece t4400 olmasımı para edıyor anlamadım.O acerlar ne kasa kalıtesı ne anakart ozellıkleri bu laptop un yanına yaklasamaz.ust sewıye bır kasası var ve alt sewıye ıslemcısı war ama cod 6 yuksek ayarlarda cok rahat oynatıyor ekran kartı bence super hersey acık ıslemcıde herseye yetıyor. o zaman param buna yettı bunu almıstım hıcde pısman degılım de dıger t4400 urunlerle kıyaslamasak onlar bunun elıne su dokemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 26 Ağustos 2010; 3:10:08 >
  • Gercekten satmak istiyorsan 650 tekliflerini degerlendir bence.. Çünkü p7450, 4 gb, 320 gb 1 gb geforce olanı gecen gün 900 e verdim.. Mart 2010 faturali ve fatura tutarı 2480 tl idi.. Kılcal çizik değil nokta bile bulamazsın yani. O yüzden 650 ye sıcak bak bence..
    Hayırlı satışlar..
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 27 Ağustos 2010; 12:31:21 >
  • up up
  • Bir "visor" klasiği daha yaşıyoruz galiba
    Dükkanım-Referaslarım
    Tüm Mesajlarım-2.El Alışverişlerim

! Arkadaş listem sadece bilgi içindir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource
    Bir "visor" klasiği daha yaşıyoruz galiba

evet urun visore yrn kargo edılecektır

kendisine once urun gonderılecektır kendısı sonra havaleyı gerceklestırecektır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.