Şimdi Ara

Lada Samara Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,
    Özellikler Lada Samara kullananlarasoruyorum bu soruyu, günde 40-50km yaparak işe gidip gelen bir öğrenci olarak 4bin TL'lik bir bütçem var. Bir akrabamızda henuz 50binde 1994 model bi samara var, onu almak istiyorum ama sizlere de bir sorayım dedim. Aklımı karıştıran arkadaşlarım oldu çünkü. Lada'ya alternatif olan fikirleri de söyliyim.

    - o paraya şahin de alabilirsin, daha çabuk satar ve daha konforlu bir arabaya binersin. (bence bu seçeneğin dezavantajı, şahin'in lada'dan daha fazla yakması ve 4bin TL'lik temiz şahin bulmanın zorluğu)

    - 5-6 ay daha bekle bu sırada 2bin TL daha biriktir veya ayarla, flash veya tipo gibi bir model düşün, sonuçta öğrenci adamsın azıcık şekilli olur hem. (bu seçeneğin bana dezavantaji 5-6 ay daha bekliyor ve arabanın yakışıklı olması ile pek ilgilenmiyor olmam).

    - Zaten var olan Honda Activa scooter'i hiç satma, onla gidip gel işte, tam eşek gibi seni götürür getirir ucuz şekilde.(evet bu seçenek daha ekonomik ama, ankara'nın kış havasında motorsiklet ne kadar kullanılabilir orası da meçhul.)

    Lada samara almak bana sıcak geldi açıkcası, çabuk bozulmayan, az yakan, gayet serii lpg ile uyumlu ve parçaları pahalı olmayan bir araba diyebahsediliyor hem çevremde hem de bu forumda.

    konfor açısından dezavantajlı gibi gözükse de, benim için hiç ama hiç önemli değil gerçekten, zaten birdahaki yaz satıp daha yüksek bir model araba alacağım. konfor yuzunden vazgeçebileceğim bir araba değil yani bu.

    eşekten düşmeyi eşekten düşene sorun demişler, samara'yı önerenler veya yerenlerin kullananlardan da olmasını çok isterim,

    çok teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.