Şimdi Ara

Honda civic lpg taktırma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
71.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2010 model honda civic premium otomatik arabam var.5000 km.şehir içinde km'de 35 kuruş civarında yakıyor. Lpg taktırma düşüncem var. Lpg taktıranlar varsa şehir içinde kilometrede ne kadar yakıt tüketimi olduğunu , hangi marka lpg kullandıklarını , lpg taktırılması sonunda otomobilde performans düşüşü olup olmadığını yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • 100 km şehir içinde 10-11 litre lpg yakarsın. şu anda benzin le olan tüketimin 9.5 litre/100 km şehir içi sanırım.

    fakat şehiriçinde ayrıca benzin tüketiminde olacak onada kabaca günde 1 tl diyorum ben (kontak sayısına göre değişir ben çok dur kalk yaparım)
    , yani ben ayda 30 tl lik benzin koyarım genelde.
  • 1.6 2005 Focusa MTM taktırdım. 175 tl civarı şehir içi. 145 tl civarı süratsz. (prins) kehn enjektör kullanıyorlar. Çok memnunum. araştrmanı öneririm.
  • honda civic e lpg çok rahat uyum sağlıyor..ancak iş montajcıda biter..iyi bir ustada montaj yaparsanız..prins vsi...zavoli...landirenzo ....teleflexs gfi..gibi kaliteli cihazlarla sorun yaşamazsınız..
  • BRC ye göz atmanızda fayda var. Selamlar...

    www.2a-lpg.com
  • Honda motorları çoğu arkadaşında dediği gibi lpg ye uyumlu motorlar, burda seçici unsurlar montaj kalitesi, satın alacağınız malın servis ağı ve satış sonrası hizmetleri..
    Mehmet Bey'in de dediği gibi BRC markasını ve 2A Mühendisliği de gözden kaçırmayın...
    2009 Honda Civic 1.6
     Honda civic lpg taktırma hakkında


     Honda civic lpg taktırma hakkında



    Saygılar....
  • tartarini mukemmel uyumsaglıyor ben ful servis te montajını yaptırdım cok memnunum honda civic.
  • PRİNS VSİ KALİTESİY VSI-LPG Sistemi VSI Sisteminin Parçaları LPG Regülatörü
    Keihin Enjektörleri
    ECU-Elektronik Kontrol Ünitesi
    Filtre Ünitesi
    Yakıt Anahtarı
    Selenoid Valfler
    Mikser Sistemi ValveCare


    •R67-01 ve CSA homologludur
    •Kompakt dizayn: Ø125*95mm
    •Sağlam dizayn: 60 bar patlama basıncı ile test edilmiştir
    •Siyah anodize alüminyumdan imal edilmiştir
    •Membranlar ve Vulkanize Conta ve O-ringler: -30ºC ile +120ºC arasındaki sıcaklıklarda
    •değişik şartlar altında test edilmiştir (diğer spesifikasyonlar isteğe bağlıdır)
    •Basınç fazlası 6 mm hortum kanalıyla giriş manifolduna yönlendirilir
    •Ayarlanabilir basınç: 1,7 –2,6 Bar
    •Tek kademeli valf ile sistem basınç kontrolü.
    •Sistem basıncı manifold giriş basıncından (MAP) bağımsızdır. (Bu durum enjektörün lineer akış karakterinden kaynaklanmaktadır).
    •Opsiyonel MAP bağlantısı. (turbo şarjlı motorlar için).
    •Diğer tek kademeli regülatörlere kıyasla çok stabil dinamik basınç davranışı.
    •Standart ve yüksek debili kesme valfi seçenekleri
    •Entegre sıcaklık sensoru. (NTC rezistörü, 20°C’de R=2500 ohm).
    LE BİR NUMARA..
  • lovato da uyumsağlıyo.

    bende 98 model var takalı 2 sene oldu memnunum...
    sedece montajda biraz problem vardı.

    su kaçağı vardı.
    onuda tamircide halletik.
    usta daha önemli..onuda nasıl anlıcan bilemiyorum
    lpg forumunda usta dolu ama..

    bende candan mühendislik sefaköyde taktırmıştım lpg yi bu arada ...
    eh işte...işçilik idare eder...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FulServis

    tartarini mukemmel uyumsaglıyor ben ful servis te montajını yaptırdım cok memnunum honda civic.

    yaklaşık 9000km dir tartarini evo8 ve civic 2010 aracım birbirlerini çok sevdiler, ayrılamıyorlar, aracım benzini tanımıyor tavsiye ederim, yaşadığınız il de sağlam ustaya yaptırın. Bence muhakkak referans isteyin ve referans sahipleri ile görüşün memnuniyetlerini araştırın.... Tartarini taktırmasaydım BRC taktıracaktım, BRC nin tecrübesi ve yaygınlığı tercih sebebi . Bu arada birkaç gün sonra tunap katkı maddesi uygulaması yaptıracağım, sübablarla ilgili sorun yaşamamak için....
  • Kafam karıştı arkadaşlar. Bende 2005 Civic 1.6es var. Sanayii deki ustam BRC taktırma diyor. Başka bir italyan markası önerdi. Bayağı da güveniyor. Memnun kalmazsam para iadesi garantisi veriyor. Taktırmak mantıklı mı onu da bilmiyorum karar veremedim yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
  • Honda cıvıc için uygun fiyatı ve kalitesi ile italyan zavoli tercih edebilirsiniz.1400 tl kredi kartına 10 taksit.yeni çıkan pan evo enjektörlerden isteyin.honda cıvıc lerde zavoli iyi uyum sağlıyor
  • MERHABA BENİMDE HONDA CİVİC OTOMATİK ARACIM VARDI VE TÜP TAKTIRSAM MI DİYE HEP DÜŞÜNMÜŞTÜM ÇÜNKÜ 6 YIL GİBİ BİR GARANTİ VERİYORLAR.AMA BOŞA DÜŞÜNMÜŞÜM VE BRC MARKA SIRALI TÜP TAKTIRDIM VE ÇOK ÇOK MEMNUN KALDIM HEM BRC MOTOR BLOĞUNU DELMEDEN TAKIYOR VE ARIZA LAMBASI YAKMIYOR VE BİRŞEY DAHA PERFORMANSTAN HİÇ ÖDÜN VERMİYOR VE YAKIT KONUSUNDA DA YİNE BENZİNLE NASIL YAKIYORSA TÜPTE DE AYNI LİTRE YAKIYOR YANİ ŞEHİR İÇİ 20 KRŞ ŞEHİRLER ARASI DA 16-17 KRŞ YAKIYOR DİYEBİLİRİM VE BRC Yİ TEK GEÇERİM
  • Arkadaşlaar 2010 Model Honda Civic ime Brc takıldı çorumda,okadar memnun kaldımki yapılan işçilik ve malzeme kalitesi harika ve en güzeli ise bRC pipo sisteminde manifolt felan delinmeden aracımıza uygulama yapılıyor ve bu aracımızın herhangi bir performans kaybı yaşatmıyor.taktırırken çok şüphe ile kaldım ama şimdi iyiki taktırmışım dedim,İşçilik harika idi sabah 08,30dan 14,00 kadar arabamla uğraşıldı takıldı gaz alındı ayar yapıldı sonra denem sürüşü ve sonra heerkes le vedalaşıp çıkdım yola oradaki Sevgili sami Ustaya Ufuk ustaya ve emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum işlerini iyi yaptıkları için.taktırdım yola çıkdım biraz çorumda gezdim sonra yola çıkdım yaklaşık aracım 172 km de 11,82lt lpg yaktı bizdeki lpg fiyatına göre hesapladım aracım 115 kuruş yakdı bence bu mükammel : )bence binen arkadaşlar Brc den başka bişey taktırmasınlar tavsiye ederim
  • emeği Geçen herkese Sevgili muhittin beye Sami ustama ufak ustama ve diğer emeklri geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum yaptıkları işi iyi yaptıkları sevdikleri için : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_UMUDUM -- 27 Ağustos 2010; 11:45:40 >
  • BRC markasına ve LPG kullanıcılarına sürekli hizmet veren ,12 yıldır lpg sektöründe olan ,BRC nin 3 yıldır bölge bayiliğini yapan ,Bölgedeki BRC bayilerinin teknik eğitimini ve gerektiğinde teknik destek sağlayan ,Çorum'da 12 ay sürekli BRC konusunda reklam yapan ve DONANIM HABER'de yıllardır yazmamıza ve BRC kullanıcılarına bilgimiz dahilinde yardım etmemize rağmen ,firmamız ile görüşmeden aracınıza yetkisiz bir serviste hatta LPG DÖNÜŞÜMÜ İÇİN HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ olmayan bir serviste dönüşüp yaptırmanız ve lpg sektöründe 3 aylık bir geçmişi olanki çoğu müşterisine arıza lambası yanar mı sorusuna garanti veremeyiz diyen bir yeterlilğe sahip ustalara burdan teşekür ediyorsunuz ya ben de size teşekür ediyorum!!!

    Tabiki tercih sizin ,istediğiniz yere ,istediğiniz kişiye aracınıza dönüşüm yaptırabilirsiniz ama BRC bayisi olamayan bir servise taktırdığınız BRC nin Türkiye nin hiç bir yerinde garantili olmadığını bile bile Çorumda hem yetkisiz bir bayiye hem de TSE siz bir işletmeye dönüşüm yaptırıp onu da burda yazmanız düşündürücü!
  • BRC ile yaptığım her km den zevk almaya başladım,okadar mükemmel takmışlarki ustalarım BRC mi ellerine kollarına sağlık ÇORUM HONDA,USTALARIM SAMİ USTAM,UFUK USTAM VE MÜDÜRÜM MUHİTTİN BEY Kocaman kocaman sizlere teşekkürler daha dün 0 km bir focusa takılan tüple benim aracıma takılan tüp arasındaki farkı ben değil orda olan herkes tescilledi %100 ben,m arabamdaki fark söylendi demekki tek fark ustalık sizler harikasınız taktırmak isteyen düşünen arkadaşlar düşünmeyin gidin çorum hondaya orada arabamıza nekadar değer verildiğini görün Bence hem BRC hemde ÇORUM HONDA :)
  • Hala yaptığınız hatada ısrar ediyorsunuz.Bakın montaj yaptırdığınız yerin LPG DÖNÜŞÜM HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ kısaca TSE belgesi bile yok.Montaj yaptırdığınız yer BRC servisi değil.Size verilen fatura proje o firmanın belgesi değil bunlara rağmen burda insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.Burası bilgi paylaşım platformu ,reklam da yapabilirsiniz ama yanlış bilgi ve yanlış reklamın yeri burası değil.
  • ben sakaryada yaşıyorum.burda aldığım civic ime tüp taktırdım.ilk başta servis yönlendirdi git şurda taktır.garantiden çıkarmayız diye.bizde gittik taktırdık.şimdi dün arabanın 10000 bakımını yaptırmaya gittim bana motorla ilgili arızalarda yardımcı olamayacaklarını böyle bir hasar oluştuğunda garanti dışı yapılacağı söylendi.bu bir şikayettir.sakarya sandıkçılar hondaya dikkat edin.
    2. si tüpden çok memnunum ancak servisdeki usta şunu söyledi.25000 -30000 arasında sibop ayarı gerekiyormuş.eğer aygaz kullanırsan bu ayar 10000-15000 de gerekiyormuş.bunuda garanti dışı yapıyorlarmışyaklaşık maliyet 200 lira.çünkü tüpsüz arabalarda 100000 e kadar böyle bir ayar gerekmiyormuş.bunu bilginize sunayım.
    Sakaryada tüp taktıracak arkadaşlara marmara otogaz OMWL yi tavsiye ederim.honda servisde bunu tavsiye ediyor.
  • Honda İ-vtec aracınızı benzin ile kullanıyorsanız her 50.000 km de bir subab ayarı yaptırmanız gerekir ;şayet Lpg li kullanıyorsanız 40.000 km de bir subab ayarını yaptırabilirsiniz.Aygaz ya da farklı bir marka subab ayarının yapılma süresine etki etmez.Subab ayarının maliyeti 50 tl dir, 200 tl çok yüksek bir rakam.
    Ekstra olarak honda servisi size garantiniz bitmez taahhütüne rağmen bu sözünde durmamış buna rağmen hala Honda servisinin önermesini başkalarına tavsiye ediyorsunuz ,ilginç!!! Selamlar...


    quote:

    Orijinalden alıntı: golge61

    ben sakaryada yaşıyorum.burda aldığım civic ime tüp taktırdım.ilk başta servis yönlendirdi git şurda taktır.garantiden çıkarmayız diye.bizde gittik taktırdık.şimdi dün arabanın 10000 bakımını yaptırmaya gittim bana motorla ilgili arızalarda yardımcı olamayacaklarını böyle bir hasar oluştuğunda garanti dışı yapılacağı söylendi.bu bir şikayettir.sakarya sandıkçılar hondaya dikkat edin.
    2. si tüpden çok memnunum ancak servisdeki usta şunu söyledi.25000 -30000 arasında sibop ayarı gerekiyormuş.eğer aygaz kullanırsan bu ayar 10000-15000 de gerekiyormuş.bunuda garanti dışı yapıyorlarmışyaklaşık maliyet 200 lira.çünkü tüpsüz arabalarda 100000 e kadar böyle bir ayar gerekmiyormuş.bunu bilginize sunayım.
    Sakaryada tüp taktıracak arkadaşlara marmara otogaz OMWL yi tavsiye ederim.honda servisde bunu tavsiye ediyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.