Şimdi Ara

Göbek yan yağlarını en kolay ve hızlı eritmenin yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
9
Favori
168.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar gobek yanlarm gercekten kotu duruyor. Bunları nasıl eritebiliriz. Tecrübeli arkadaşların yorumlarini bekliyorum



  • Arkadaşım yanlış bilgi vermeyin, twistle mwistle abdominal bölgede yağ erimez.
    Vücuttaki yağ dışarıya atılmadığı müddetçe vücutta kalmaya devam eder buharlaşıp uçmayacağı için. Bu yüzden bolca kardio yapmak (koşu, tempolu yürüme, ip atlama, bisiklet vs.) ve ter atmak gerekir. Aynı zamanda aldığın kalori miktarını düşüreceksin, başka bir yolu yok. Eğer bunlara ek daha da hızlanmasını istiyorsan da şu bele sarılan motorlu aletler var her gün onlarla yarım saat o bölgedeki yağı kıracaksın. O aleti kullandıktan sonra zaten iki üç kez tuvalete çıkıyor idrarla yağ atıyorsun.

    Beslenmede protein ağırlıklı besleneceksin ve ek olarak çok az karbonhidrat alacaksın. Günde maksimum 3 dilim yulaf çavdar veya tam buğday ekmeği yiyeceksin bunun dışında kesinlikle un ürünü olmayacak.. Yağ ve şeker yok, yağ çok az zeytinyağı olabilir ama çok az. şekersiz yapamam diyorsan ve illa istiyorsan cola zero filan içip şeker alma psikolojini tatmin edeceksin.
    Sürekli az az yiyecek ama kalorisi az olan şeyleri yiyeceksin yani metabolizman sürekli çalışacak ama az kalori alacaksın. Çok acıkınca diyet kraker yiyeceksin hemen arkasından bolca su içeceksin, lifli besinler ve dilediğin kadar sebze yiyebilirsin..

    Bunları yaparsan yağları eritirsin kilo verirsin, yapmazsan veremezsin 2x2=4
    Liposection olmadan bölgesel yağ verilmesi çok güç, vücut erimeyi orantılı olarak yapar bu da zaman gerektirir, mekik çekersen o bölgede kas gelişecek ama yağ sabit kalacağı için daha şişkin görüntün olur. Bunları uygula eritmemen im kan sız !
    
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.