Şimdi Ara

Call Of Duty 1 Visual C++ Library Runtime Error LÜTFEN BAKIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
15.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler aldığım hata aşağıda verilmiştir lütfen yardım :(

     Call Of Duty 1 Visual C++ Library Runtime Error LÜTFEN BAKIN !


    göremeyenler burdan baksın

    https://store.donanimhaber.com/02/5a/a4/025aa403234a33d631538244d0994ec7.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furillajooy -- 21 Temmuz 2010; 16:06:39 >







  • Aynı sorundan ben de muzdaribim. Call of Duty Pack olarak almıştım Steam'den, 1 hiç açılmıyor, 2 ve 4 ün MP'leri açılmıyor. Şu ana kadar yardım edebilen kimse çıkmadı ama. Bu arada Visual C++ Runtime Library yüklü PC'de. Zaten hata önbellek taşması. Ama sebebini çözemedim bir türlü.
    Not: İşletim sistemi Win7 Ult. 64-bit.
  • Arkadaşlar bilen yok mu hiç?
  • çözüldü mü beyler?
  • Hayır, hala bilen yok sanırım.
  • hocam framework güncelleme filan denediniz mi? bende de var sinir oldum daha yeni format atmıştım. siz format attınız mı?
  • Evet hocam, formatı denedim, bütün güncellemelerini denedim Visual C'nin, FrameWork'ün ama nafile. Bana Windows 7 x64 yüzünden oluyor gibi geliyor. Laptop'um gelince Vista 32-bit üzerinde deneyeceğim, buraya yazarım sonucu.
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 3:1:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRnOaLd

    Bende win7 64 bit var sorunsuz oynuyorum oyunu.İşletim sistemiyle alakası yok oyunun.
    En üstteki arkadaşım ekran kartının driverini güncellersen sorunun çözülür.%100

    hocam yok olmuyor. 10.8 yüklü güncelleme imkanı olmadığından driver sweeper ile güvenli modda kaldırıp tekrar yükledim ama nafile.
  • Oyunun hatasının ekran kartı driver'ı ile uzaktan yakından alakası yok arkadaşım. Visual C kütüphanesiyle ilgili bir problem bu. Önbellek taşması yapıyor oyun, Windows 7'de durduruyor maalesef. Bu Steam versiyonunda oluyor tabi, yoksa ben de CD'den yüklediğim COD1'i oynayabiliyorum Windows 7 x64 sürümünde.
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 3:1:17 >
  • yok arkadaşlar ben cd'den kuruyorum yine de oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRnOaLd

    %100 dememin sebebi kuzenim dahil 3 kişi aynı hatayı aldı bu oyunu ilk yüklediklerinde.Hepsinde ekran kartını güncellediğim gibi hiçbir sorun kalmadı ortada.
    Ozaman şöyle daha garanti bir çözüm verim size.İnternetten cod u bi şekilde temin edin cd halinde.Steamdan cd keyinizi alın oyun içerisinde gerekli yere girin böylece orjinal oyununuz olmuş olur.


    Steam CD-Key vermiyor maalesef arkadaşım, üstelik oyunun exe'si de Steam'e özel. Zatan hatayı çıkartan da o exe. Steam'e mail attım şimdi, beklemekten başka çare yok gibi görünüyor. Gene de teşekkürler yardımın için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 1 Eylül 2010; 11:05:48 >




  • Bu sorun ati ya da nvidia driverden kaynaklanıyor. oyunu kurdum bende de aynı hatayı verdi hem xp hem de windows 7 de. forumlardan araştırdım ati 10.4 ten sonra bu hata oluyormuş. atinin 10.4 nvidiaın da en son çıkan beta sürücülerini kurarak denerseniz oyun sorunsuz çalışıyor.
  • Hayır arkadaşım sürücü ile bir alakası yok, 10.1'den beri her sürücüyle denedim ama çalışmıyor maalesef. Şu anda 10.11 sürücüsü var ama sonuç yine hüsran.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLaCK-SLaYeR

    Bu sorun ati ya da nvidia driverden kaynaklanıyor. oyunu kurdum bende de aynı hatayı verdi hem xp hem de windows 7 de. forumlardan araştırdım ati 10.4 ten sonra bu hata oluyormuş. atinin 10.4 nvidiaın da en son çıkan beta sürücülerini kurarak denerseniz oyun sorunsuz çalışıyor.


    aynen benimki de sürücüdenmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wheatherman

    Hayır arkadaşım sürücü ile bir alakası yok, 10.1'den beri her sürücüyle denedim ama çalışmıyor maalesef. Şu anda 10.11 sürücüsü var ama sonuç yine hüsran.


    AMD ve steam kendi forumlarında bu konuyu anlatmışlar ve çözümün driverdeki opengl yi işleten dll dosyası ile alakalı olduğu açıklanmış. 10.4 sürümlü driverde oyun sorunsuz çalışıyor bundan sonra çıkan bütün driverlerde "Buffer overrun Detected" hatası veriyor. sisteminde son driver kuruluysa eski sürücülere ait olan atioglxx.dll dosyasını COD1 in kurulu olduğu klasöre atın yine oyun çalışıyor eski driveri kurmanıza da gerek kalmıyor.

    Yapmanız gerekenler ATI 10.4 sürücüsünü kurmak ya da sisteminize atinin en son çıkan sürücüsünü kurduktan sonra oyunun kurulu olduğu dizine altta bulunan linkteki dll dosyasını atmak.


    LİNK = CODFixOpenGL

    Kaynak = AMDForum


    Not: Çözüm ati kartlar için geçerlidir. Nvidia da sürümünü tam hatırlamıyorum [197.xx] kodlu beta sürücüde oyun çalışıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 9 Aralık 2010; 17:57:24 >




  • Teşekkür ederim arkadaşım, bu problemi çözdü, DDAY bizi bekler artık
  • Sanırım artık nostalji yapabiliriz. gerçi bu seride oynamadığım tek oyun ilk oyun :) ps2 de Call of duty için çıkan diğer oyunları da oynamıştım. Multiside idare eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayer983

    Sanırım artık nostalji yapabiliriz. gerçi bu seride oynamadığım tek oyun ilk oyun :) ps2 de Call of duty için çıkan diğer oyunları da oynamıştım. Multiside idare eder

    Hocam valla en zevklisi buydu MW serisinden sonra bana göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.