Şimdi Ara

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
37.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dedigim gibi pingler yeterli gelsede dalgalanma yuzunden hersey takiliyor. Arza kaydi actilar bakalim ne olacak.
  • biz superonlinedan kurtulalım diyoruz adamalar geliyor diye seviniyor. adi kullanım var 25gb geçtikten sonra direk 1 mb oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pyloge

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    yahu arkadas 1 senedir su forumda bas bas bagiriyorum. Superonline musteri temsilcileriyle ve Antalya SOL ile kanka oldum diye.

    Senelerce TTNEt kullandim ve su 1.5 yil icerisinde TTNET`i bu kadar arayip kayit birakmamisimdir. Internetinizde suan icin sorun yoksa SUPERONLINE`a GEC ME YIN!!

    Pingleri rezalet. Online oyun oynuyorsaniz devamli dosya kaybi ile cileden cikarsiniz. HD video felan izlerim diye dusunuyorsaniz ruyanizda bile goremezsiniz. Hele 2 haftadir su sitede bile doru duzgun gezemiyorum. Ben size daha nasil izah edebilirim bilmiyorum.

    Bilgisayarimda virus yok, DNS kullanmiyorum, Kablolarimin saglam olduguna eminim, modem degisikligi yapildi, wireless kullanmiyorum, Bios dahil olmak uzere tum suruculerim guncel, Hiz testi denen zirvalik zerre umrumda degil. Musteri temsilcileri robot gibi her aradiginizda bu testi yaptiriyor ve baglantinizida bir problem yok diyip telefonu kapiyorlar.

    Musteri temsilcisi, teknik destek ekibi veya Superonline`da calisan herhangi biri kendine guveniyorsa gelsin burda savunsun calisitigi yeri.



    Şu an öyle olabilir çünkü anladığım kadarıyla biraz kaliteyi düşürüp yayılma yoluna gitmeye başladılar. Valla ben yıl başından öne SOL'e geçmeyi düşünüyodum ama Uydunet ters köşeye yatırdı. 6 aydır bir kere bile kesilmeyen 10 mbps bir hatta sahibim artık ve hiç dalgalanmada olmuyor.
    Ama tabii SOL Antalya'da düzelince direk geçilir orası ayrı.

    mesaja alinti yapmak icin bile 15-20 saniye bekledim sinir stres baska bir sey degil. Bugun dayanamayip SOL`u aradim 2-3 haftadir aramamamin sebebide problemimi anlattigim kisilerin bahsettigim gibi robot modunda olmalari.

    Cenk isimli bir musteri temsilcisi ile gorustum ve Allah razi olsun kendisi sikayetlerimi anladi ve yardimci olmak icin bir ariza kaydi acti. Oncelikle online oyun oynadigimi ve dalgalanmalar yuzunden 1 saniyelik takilmalar ve dosya kayiplari oldugunu soyledim.

    Sunucuda bulunan diger oyuncularda bir problem olmadigini ancak 1 km capindaki diger 3 arkadasimin benle ayni s1k1nt1y1 yasadiginida belirttim. BAska biri olsa buyuk ihtimal biz oyunlar konusunda destek veremiyoruz derdi veya sunucuda problem oldugunu soyleyip telefonu kapatmak isterdi. Online oyunlar hakkinda destek veremiyoruz diyen bir firmanin sitesinde online oyunlari sorunsuz oynuyabilcegimize dair mesaji bulunmasida cok komik.

    Cenk bey baska oyunlarda deneyip denemedigimi sordu ve 3 farkli oyunda, sitelerdeki ani dususler, dakikalarca yuklenmeyen videolarda ayni problem oldugun soyleyince kendisi ` 1 ocak`dan itibaran 21 kez internetten koptugumu soyledi ` superonline yetkililerinin anlamadigi bir husus var. Internetten koptugum halde modem isiklarinin yesil yanabilcegini bir turlu kabul etmiyorlar. En son olarakta bir hiz testi yapip degerlerin dusuk oldugunu gorunce kendisi arza kaydi acti. Ancak ben 1 kac kez hiz testi yapmaya devam ettim ve kimisinde 18-19mb degerlerini gorurken kimisinde daha dusuk cikti. Buda dalgalanmadan kaynaklaniyor diye dusunuyorum.

    Antalya`ya gelen internet Adana uzerinden geliyormus Izmir diye biliyordum ancak yanilmisim. Izmir`e ping attigimda 13ms, Adana`ya ise 25ms.

    Umarim en kisa zamanda problemimiz cozulur cunku aylar once Bulgaristan`da sunucusu olan bir oyundan 30ms alirken suan 150+ olmasi birseylerin ters gittiginin ispatidir. Zaten internet baglantisi kullanan MSN, Steam veya diger uygulamar anlik dusup tekrar baglaniyor.

    Uydunet`un ping degerleri, video stream, eger online oyun oynuyorsaniz performansi ile ilgili bizi bilgilendirir misiniz

    aynen boyle benim de. aradigimda portunuzu degistirelim falan dediler ama bir sey degismedi.




  • internette bir suru insan sikayetci ama demkki kimse arayip sikayetini dile getirmiyor ki ben aradigimda aldigim cevap ` bolgeden sikayet gelmedi ` oluyor. Cok duyarsiz gordum Antalya SOL kullanicilarini
  • Bugün açtıkları çukurlar yüzünden bisikletimle kaza yaptım. Daha kaç ay açık kalacak bu oluklar acaba? Yetkililere ulaşmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FahriyeG

    Bugün açtıkları çukurlar yüzünden bisikletimle kaza yaptım. Daha kaç ay açık kalacak bu oluklar acaba? Yetkililere ulaşmak istiyorum.

    Büyük geçmiş olsun.Bişeyiniz yok inşallah.
    Türkiyede çukurlar eksik olmuyor maalesef.Hem taşeron firmalar yeterince denetlenmiyor hemde belediyecilik bizde ortaçağdan biraz ileri.

    Belediyeye müracaat ederseniz belki size cevap verilir.
  • Ufak kas zedelenmesi var bacağımda. Bazı çukurlar kazıldıktan sonra kapanmadığından daha da genişlemiş, üstünden bisikletle geçmek mümkün değil. İneceksin, kaldırıp atlatacaksın bisikleti. Geçen gün onları denetleyen birini gördüm, uzun boylu, pek havalıydı güneş gözlükleriyle..:) gidip soracaktım ama işçilerle meşguldü rahatsız etmek istemedim, bu iyi niyet bir gün beni öldürecek:) Ben onu rahatsız etmek istemiyorum, onlar beni açtıkları çukurları kapatmamalarından dolayı zor durumda bırakıyor..Bitsin bu çileee...[simage][/simage]
    Belediyeye bir kaç kez yazdım, başka konularda. Otomatik cevap geliyor. İsteğiniz ilgili birime iletilmiştir.
    Ne zaman ilgili birim ilgilendi ki? İlgili birime iletildiyse neden ilgili birim benimle ilgilenmiyor? Bunlar boş politik cevaplar. Geçen gün bir haber vardı, yetkililer gelmeyince halk eline kazma küreği almış kendileri kazmış elektrik kabloları için..ben de elime kürek alıp çimento ile doldursam çukurları bana katılan olur mu acaba?:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FahriyeG -- 17 Şubat 2012; 10:14:18 >




  • Antalya Toros,Arapsuyu taraflarına da çalışma başlamış yalnız bunu TTnetten öğrendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FahriyeG

    Ufak kas zedelenmesi var bacağımda. Bazı çukurlar kazıldıktan sonra kapanmadığından daha da genişlemiş, üstünden bisikletle geçmek mümkün değil. İneceksin, kaldırıp atlatacaksın bisikleti. Geçen gün onları denetleyen birini gördüm, uzun boylu, pek havalıydı güneş gözlükleriyle..:) gidip soracaktım ama işçilerle meşguldü rahatsız etmek istemedim, bu iyi niyet bir gün beni öldürecek:) Ben onu rahatsız etmek istemiyorum, onlar beni açtıkları çukurları kapatmamalarından dolayı zor durumda bırakıyor..Bitsin bu çileee...[simage][/simage]
    Belediyeye bir kaç kez yazdım, başka konularda. Otomatik cevap geliyor. İsteğiniz ilgili birime iletilmiştir.
    Ne zaman ilgili birim ilgilendi ki? İlgili birime iletildiyse neden ilgili birim benimle ilgilenmiyor? Bunlar boş politik cevaplar. Geçen gün bir haber vardı, yetkililer gelmeyince halk eline kazma küreği almış kendileri kazmış elektrik kabloları için..ben de elime kürek alıp çimento ile doldursam çukurları bana katılan olur mu acaba?:)

    Kas zedeelenmesi emin olun yetkililerin ilgisini çekmeyecektir.Ancak ölümlü vakalar sonucu zahmet edip birşeyler yapılması ülkemizde mümkün.

    Bu arada kasımdan beri Antalyadan uzaktayım.Nisan gibi döneceğim.Sezon açılmadan bu çukurları kapatırlar dilerim.Yabancılara rezil olmaktan ben utanıyorum Yetkililer UTANMIYOR. Paris metrosunu Moskova metrosunu adamlar yapalı 100 yıl olmuş Antalyada bir Hafif Raylı yapıldı evlere şenlik.Gelen gideni aratır misali Yeni başkan Toplu taşımaya bir el attı ortalık iyice karıştı.

    Velhasıl Yerel yönetimler açısından antalya çok şanssız.
    Türk Turizminin Başkentine yakışmıyor bunlar.

    Kazmayı küreği alıp geliyorum




  • su an belediye gulluk caddesini kazmaya basladi.
    simdiye kadar turkiye'de ''yenileme, guzellestirme'' calismasi deyip de kaldirimlari sokup ayni igrenc kilitli kirmizi kaldirim taslarinin dosenmesinden baska bi sey gormedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: positroN

    su an belediye gulluk caddesini kazmaya basladi.
    simdiye kadar turkiye'de ''yenileme, guzellestirme'' calismasi deyip de kaldirimlari sokup ayni igrenc kilitli kirmizi kaldirim taslarinin dosenmesinden baska bi sey gormedim.

    Harika haber.Yaz ortasıda kapalı yolu kazmaya başlarlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    internette bir suru insan sikayetci ama demkki kimse arayip sikayetini dile getirmiyor ki ben aradigimda aldigim cevap ` bolgeden sikayet gelmedi ` oluyor. Cok duyarsiz gordum Antalya SOL kullanicilarini

    Eh arkadaş, adamları 10 aydır arıyorum, arıza kaydı olsun, talep olsun bırakıyorum, formlarını dolduruyorum, ama arayıp beni "Efendim henüz orada hizmete başlamadık" demiyorlar mı deli oluyorum. Yahu kendi yayınladıkları sitede haritada görüyorum işte 2 km yukarıdan 2 km aşağıdan geçmiş gitmişiniz ben ne yapayım yani benim suçum nedir? Üstelik Antalya'nın çarşıdan en kısa gidilebilen hava limanı yolu bizim cadde (Kızılırmak Caddesi) ama adamlar sağ kulaklarını sol elleriyle göstermek için müthiş şaba sarf etmişler bravo (!) kutluyorum buradan kendilerini (!) Halen bekliyorum sözleşmem bitmesine 6 ay kaldı halen bana fiber yerine ADSL hizmeti veriyorlar üstüne üstlük onların yüzünden ayrıca her ay 20-40 TL arası bir meblağı da TTNET'e hat parası diye ödüyorum ***! Forumun huzurunu bozmamak sükunetimi korumak için daha fazla kötü kelime kullanmıyorum. Nasıl bilirse Allah onları öyle yapsın diyorum!




  • Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...

    Hocam size katılıyorum ben 1001 hevesle halamlara aldırıdım SOL. zaten öyle çok kullanan biri değiller 1mbit yetiyor onlara. 3 gece kaldım onlarda hemde SOL'un tadını çıkarırım diye 2.gün hız 1mbite düştü yahu.Demekki eve bağlatsam 1 saatte bitecek.Ne kadar lanet bir İSS imiş meğerse.Kimseye tavsiye etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levopron

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...

    Hocam size katılıyorum ben 1001 hevesle halamlara aldırıdım SOL. zaten öyle çok kullanan biri değiller 1mbit yetiyor onlara. 3 gece kaldım onlarda hemde SOL'un tadını çıkarırım diye 2.gün hız 1mbite düştü yahu.Demekki eve bağlatsam 1 saatte bitecek.Ne kadar lanet bir İSS imiş meğerse.Kimseye tavsiye etmiyorum.

    Cahilce yorumunda bu kadarı. Sen kotanı düşük seçersen tabi 2 günde biter.
    Ben şu an Uydunet'te 10 mbps 80 GB kullanıyorum ve en fazla 60'a çıktı. Bu durumda Fiberkolik 20 MBPS 100 GB benim açımdan çok uygun. Ha her yerde kötü olacak diye bir durumda yok. Ben uydunetten çok memnunum ama 50 Metre ilerisindeki arkadaşım çok ciddi hat sorunları çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 5 Mart 2012; 20:03:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pyloge

    quote:

    Orijinalden alıntı: Levopron

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...

    Hocam size katılıyorum ben 1001 hevesle halamlara aldırıdım SOL. zaten öyle çok kullanan biri değiller 1mbit yetiyor onlara. 3 gece kaldım onlarda hemde SOL'un tadını çıkarırım diye 2.gün hız 1mbite düştü yahu.Demekki eve bağlatsam 1 saatte bitecek.Ne kadar lanet bir İSS imiş meğerse.Kimseye tavsiye etmiyorum.

    Cahilce yorumunda bu kadarı. Sen kotanı düşük seçersen tabi 2 günde biter.
    Ben şu an Uydunet'te 100 mbps 80 GB kullanıyorum ve en fazla 60'a çıktı. Bu durumda Fiberkolik 20 MBPS 100 GB benim açımdan çok uygun. Ha her yerde kötü olacak diye bir durumda yok. Ben uydunetten çok memnunum ama 50 Metre ilerisindeki arkadaşım çok ciddi hat sorunları çekiyor.


    100 gb herkese yetmeyebilir bide onut ımkansız düşün uydunet 100 mgbt dıye bısey daha ben gormedım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pyloge

    quote:

    Orijinalden alıntı: Levopron

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...

    Hocam size katılıyorum ben 1001 hevesle halamlara aldırıdım SOL. zaten öyle çok kullanan biri değiller 1mbit yetiyor onlara. 3 gece kaldım onlarda hemde SOL'un tadını çıkarırım diye 2.gün hız 1mbite düştü yahu.Demekki eve bağlatsam 1 saatte bitecek.Ne kadar lanet bir İSS imiş meğerse.Kimseye tavsiye etmiyorum.

    Cahilce yorumunda bu kadarı. Sen kotanı düşük seçersen tabi 2 günde biter.
    Ben şu an Uydunet'te 100 mbps 80 GB kullanıyorum ve en fazla 60'a çıktı. Bu durumda Fiberkolik 20 MBPS 100 GB benim açımdan çok uygun. Ha her yerde kötü olacak diye bir durumda yok. Ben uydunetten çok memnunum ama 50 Metre ilerisindeki arkadaşım çok ciddi hat sorunları çekiyor.


    Cahilce yorum felan değil,gayette bilinçli yazdım. 50mbps internete 100gb kota.Dalga geçer gibi uploada bile A.K.K uygulayan firmaya daha ne söylenebilirki.Şuan TTnet kullanıyorum 8mbps tarifede 24mbps alıyorum. AKK yok dert yok tasa yok.Telefonda bağlatmadım Aylık 59tl.Şuan benim için en mantıklısı.

    Edit: uydunetin sitesinde 100mbps tarifesi göremedim? http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx?gclid=CMm7qOCQ0K4CFYdX3wodx3wiAA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 5 Mart 2012; 18:03:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar1941

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pyloge

    quote:

    Orijinalden alıntı: Levopron

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...

    Hocam size katılıyorum ben 1001 hevesle halamlara aldırıdım SOL. zaten öyle çok kullanan biri değiller 1mbit yetiyor onlara. 3 gece kaldım onlarda hemde SOL'un tadını çıkarırım diye 2.gün hız 1mbite düştü yahu.Demekki eve bağlatsam 1 saatte bitecek.Ne kadar lanet bir İSS imiş meğerse.Kimseye tavsiye etmiyorum.

    Cahilce yorumunda bu kadarı. Sen kotanı düşük seçersen tabi 2 günde biter.
    Ben şu an Uydunet'te 100 mbps 80 GB kullanıyorum ve en fazla 60'a çıktı. Bu durumda Fiberkolik 20 MBPS 100 GB benim açımdan çok uygun. Ha her yerde kötü olacak diye bir durumda yok. Ben uydunetten çok memnunum ama 50 Metre ilerisindeki arkadaşım çok ciddi hat sorunları çekiyor.


    100 gb herkese yetmeyebilir bide onut ımkansız düşün uydunet 100 mgbt dıye bısey daha ben gormedım

    quote:

    Orijinalden alıntı: Levopron

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pyloge

    quote:

    Orijinalden alıntı: Levopron

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    Beni asil uzen forum halkinin okuma konusunda cok tembel olusu.

    Bak hala `kazi yapiliyor aman gelsinde hemen gecelim diyenler` var. Yazik...

    Hocam size katılıyorum ben 1001 hevesle halamlara aldırıdım SOL. zaten öyle çok kullanan biri değiller 1mbit yetiyor onlara. 3 gece kaldım onlarda hemde SOL'un tadını çıkarırım diye 2.gün hız 1mbite düştü yahu.Demekki eve bağlatsam 1 saatte bitecek.Ne kadar lanet bir İSS imiş meğerse.Kimseye tavsiye etmiyorum.

    Cahilce yorumunda bu kadarı. Sen kotanı düşük seçersen tabi 2 günde biter.
    Ben şu an Uydunet'te 100 mbps 80 GB kullanıyorum ve en fazla 60'a çıktı. Bu durumda Fiberkolik 20 MBPS 100 GB benim açımdan çok uygun. Ha her yerde kötü olacak diye bir durumda yok. Ben uydunetten çok memnunum ama 50 Metre ilerisindeki arkadaşım çok ciddi hat sorunları çekiyor.


    Cahilce yorum felan değil,gayette bilinçli yazdım. 50mbps internete 100gb kota.Dalga geçer gibi uploada bile A.K.K uygulayan firmaya daha ne söylenebilirki.Şuan TTnet kullanıyorum 8mbps tarifede 24mbps alıyorum. AKK yok dert yok tasa yok.Telefonda bağlatmadım Aylık 59tl.Şuan benim için en mantıklısı.

    Edit: uydunetin sitesinde 100mbps tarifesi göremedim? http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx?gclid=CMm7qOCQ0K4CFYdX3wodx3wiAA


    Eheh yazım yanlışı. 100 GB nasıl herkese yetmez? 14 GB'tan 4 tane oyun, 10 GB'tan 4 tane film izlesen ve sörfede 10 GB ayırsan çok rahat şekilde yeter ki yılda sadece bir iki ayda çok kaliteli oyunlar ard arda çıkıyor bütün oyunlar ve filmlerin boyutlarıda aynı olmuyor... Ha upload konusunda haklısınız ama yinede aşırı yerden yere vurmaya gerek yok. Bazı ayıcıklar demek ki deli gibi sömürmüş ki böyle bir yol bulmuşlar. SOL konusuna bakarsanız ayda 400 GB indirmeden bahseden ilginç insanlar var.
    Ha ben 10 mbps'den memnunum ama aynı fiyata 20 mbps alabilicekken içim gidiyor tabii ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 5 Mart 2012; 20:10:53 >




  • Ben TTnet'ten yavaşlatma olmaksızın tam 8 Mbit nete sahibim. COD'u oynarken pingi 50 MS'ye indirmek için partylerle takılıyorum.

    # Bizim siteye lanet olası metronet geldi, Super Online'ın gelme şansı yok mu ? :(
    # Uydunet'e geçmeyi düşünmüştüm bir ara fakat arkadaş modemim sadece 1 odada çektiğini vs. söyledi ki bende hepsi bir arada değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut.A

    Ben TTnet'ten yavaşlatma olmaksızın tam 8 Mbit nete sahibim. COD'u oynarken pingi 50 MS'ye indirmek için partylerle takılıyorum.

    # Bizim siteye lanet olası metronet geldi, Super Online'ın gelme şansı yok mu ? :(
    # Uydunet'e geçmeyi düşünmüştüm bir ara fakat arkadaş modemim sadece 1 odada çektiğini vs. söyledi ki bende hepsi bir arada değil..

    uydunette sorun modemin çekmemesi değil. esas sorun anlık dalgalanmalar. BF3 oynamak için bilgisayarınızın başına geçersiniz. 60ms gösteren bir server seçersiniz ve oyuna başlarsınız. aaa o da ne 2-3 dakika ile 10 dakika arasında mutlaka serverden atılırsınız. veya bir anda donar kalır sonra da oyun kapanır bağlantı zaman aşımına uğradı diye. yani sorun stabil olmayan internet bağlantısı. aslında dünyada en stabil internet bağlantısı kablo internettir. ama türkiye'de bir şekilde enstabil olmayan internet bağlantısı vermeyi başarıyorlar. uydunetteki yöneticilerin beyinlerini inceleyerek bu üstün başarıyı hangi özellik ve genlerin sağladığını tespit etmek lazım.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.