Şimdi Ara

GARANTİ HAYAT SİGORTASI ALDATMACASI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 ay önce garanti bankasında bir işlem yaptırırken garanti emeklilik teklif edildi. Sıcak bakmama rağmen görevli arkadaş yarım saat dil döküp ikna etti. Özellikle kendisine benim yurt dışında çalıştığımı 6 ayda bir izne gelebildiğimi, eğer vazgeçmek istersem bir kaybım olup olmayacağını sordum. Kendisi 6 ay sonra gelirin iptal giderlerini karşılayacağını söylemişti. Bilgi almak için garantiye mail attım. Bana geri dönülmedi.

    Ayrıca garanti bankasının izmit şubesine gittiğimde gerekli bilgiyi verecek muhatap bulamadım. Sözleşmemi iptal etmek istediğimde, bana toplam yatırdığım paradan yüzde 15 kesinti yapılacağını söylediler. Görevli memurun söylediğiyle sözleşmede yazanların tutarsızlığı garanti bankasının adına hiç yakışmamıştır. Ayrıca bir hafta oldu iptal dilekçemi vereli bana geri dönüş yapılmadı. Sonra merkezi aradığımda kendilerine iletilmediğini söylediler. Bu nasıl çelişkidir.

    Ayrıca merkezden öğrendiğime göre garanti emeklilik sözleşmemi iptal etmem koşulunda yüzde 15 devletin, 240 küsür liranın da garanti bankasının kesinti yapacağını öğrenmiş oldum. Korkarım ki ben sözleşmemi iptal edene kadar ana parayı bırak borçlu çıkacağım.







  • Ölüm sonrasında garanti bankası parayı ödemedi. Şu yazıya bir bakın.

    http://digpara.com/forum/3-garanti-bankasi-hayat-sigortasi-tam-bir-sahtekarlik.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.