Şimdi Ara

2007 subaru ımpreza 2.0R

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
25.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba 2007 subaru ımpreza 2.0R almayı düşünüyorum araçla ilgisi bilgisi olanların ve kullananların görüşlerini bekliyorum



  • hocam selam bende 2007 1.5 var keşke kassaydımda 2.0 alsaydım diyorum.arkadaşta var çok memnun.zaten subaru saglamlıgı tartışılmaz çok memnun kalırsın.servise göster sorun yoksa alınır
  • bende var.
    10 numara makina çok memnunum. herşeyi ile mükemmel...
    tarif edecek kelime bulamıyorum arabama aşığım adeta....
    hiç düşünme derim
  • arkadaşlar ımpreza 1,5R ve 2.0R versiyonlarına LPG taktıran arkadaşlar varmı bilgi lütfen
  • benimki lpg li 1.5R
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dentist76m

    hocam selam bende 2007 1.5 var keşke kassaydımda 2.0 alsaydım diyorum.arkadaşta var çok memnun.zaten subaru saglamlıgı tartışılmaz çok memnun kalırsın.servise göster sorun yoksa alınır


    acaba yakıtı nasıl,değişik bir araçla mukayese edermirisin.benim şuan 2001 2.0 hlx lpg li aracım var bir kaç sene sonra değiştirmeyi planlıyorum....şimdiden araştırıyorum..son kasa subaru lar dikkatimi çekti önerirmisiniz...beni korkutan sürekli dört çekerin yakıtı artırdığı yönünde...gerçi şu andaki aracından daha az yakacağı kesin...
    bu araçlara lpg oluyormu taktıran varmı...teşekkürler...
  • slm bende zavolli sıralı sistem var.lpg gayette güzel oluyo.yakıt sert kullanmazsan şehir içi 180 krş şehirdışı 150 krş.benimkisi 1.5 modeli ve manuel.
  • +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dentist76m

    slm bende zavolli sıralı sistem var.lpg gayette güzel oluyo.yakıt sert kullanmazsan şehir içi 180 krş şehirdışı 150 krş.benimkisi 1.5 modeli ve manuel.


    tavsiye edermisiniz,bu aracı,bu arada lpg taktırmadan önce benzini fazla yakarmıydı sürekli dört çeker olması yakıtı biraz arttırıyor yanılmıyorsam..aracın donanımı nasıl mesela benim 2004 exculusie 2008 opel astra callassic ve şuanda 2001 marea hlx araçlarım oldu sıra ile bu araçlardan sonra subaru impreza 1,5R veya 2.0R nasıl olur..tekeşkürler...
  • hocam kesinlikle tavsiye ederim.benimkisi 2007 model.çok memnunum benzinlide 300 gibi yakıyordu.lpg de 180 gibi.gayet iyi.2.0r ler biraz daha fazla yakar.walla 4 çeker olması süper bi şey zaten güvenlik açısından güzel. virajda savrulmuyo.yol tutuş açısından çok iyi ben çok memnunum.tercih sizin.merea dan daha az yakar.ama biraz daha spor olsun derseniz bence 2 bin motor alın.marea la aynı yakar gibime gelio.ve bu arabalara patinaj çektiremezsin çünkü 4 çeker
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkürler lpg taktırmadan bu aracın yakıt tüketimi nasıl aracaba
  • Merhabalar,
    Ben de Subaru İmpreza 2.0r almak istiyorum. Kullananlar varsa biraz bilgi verirler mi acaba? Mesela;

    1. Yakıt (Benzin/Lpg)
    2. Yedek Parça fiyatları
    3. 2.eli
    4. Performans gibi...

    Şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca konuyu açan arkadaşım acaba aldı mı? Aldıysa memnun mu? Ben çok kararsızım. Yradım lütfen.

    Teşekkürler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erko3000

    Merhabalar,
    Ben de Subaru İmpreza 2.0r almak istiyorum. Kullananlar varsa biraz bilgi verirler mi acaba? Mesela;

    1. Yakıt (Benzin/Lpg)
    2. Yedek Parça fiyatları
    3. 2.eli
    4. Performans gibi...

    Şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca konuyu açan arkadaşım acaba aldı mı? Aldıysa memnun mu? Ben çok kararsızım. Yradım lütfen.

    Teşekkürler....



    ben de 2008 1.5 elegance düsünüyodum ama şimdi 2.0 almak daha mantıklı gibi geliyor..alıntıdaki sorulara cevap verilirse bende çok memnun olurum..
    bu arada geçen babamın Hondasını bostancı sanayiye götürdüm..oralarda Subaruyu soruşturdum kinmse tavsiye etmedi..yedek parçacılar parçasını zor bulursun dediler..ayrıca 1 tane bile özel servis bulamadım..küçükbakkalköyde 1 tane varmi dediler orayada gidemedim..2.elin zayıflığından vazgeçtim ama bu servis ve yedek parça işi biraz tedirgin ediyor beni...subaru cular bu konudaki tecrübelerini paylaşırlar umarım..




  • sevgili arkadaşlar

    subaru kullanmak bir ayrıcalıktır, bir erkek için en önemli zevklerden biridir araba kullanmak, bu araba da bu zevki veriyor vesselam.
    e tabi gülü seven dikenine katlanır. seyrantepe de çok iyi bir özel servis var JASPA herkese tavsiye ederim. parça biraz pahalı doğru ama bu makinayı oluşturan parçalarrın hepsi çok özel e fiyatı da ona göre. ben 2.0 R kullanıyorum. bana göre imprezanın en zayıfı. 1.5 kullanan arkadaşlar darılmasın ama gerçek subaru zevkinin yarısını falan hissedebiliyorsunuz sadece inşallah daha iyilerine binersiniz birgün.
    ikinci eli biraz zor tabi çünkü bu benim bildiğimi ne yazık ki çok az insan biliyor.
    yakıt kullanıma çok bağlı arkadaşlar benim araba otomatik e biraz da basarım ayıptır söylemesi 0,50 TL yakar. (şehiriçi) ama daha makul kullanımlarda düşüyor şehirlerarası inanılmaz düşüyor.

    sonuç olarak, 25-30 bin bandında 40-60 bin km de 3-4 yaşında alabileceğiniz 4x4 160 beygir tek araba bu. ışıkda durduğunuzda herkesin dönüp baktığı, benzin almaya girdiğinde vay bu dört çeker değil mi dedirten, 200 ile giderken sigara yakıp telefonla konuşturan, BMW, MERCEDES, AUDİ markalarının aynı segmentteki araçları her türlü silkeleyen tek araba budur.

    subaru ailesine katılın ve yollarda gördüğünüz her subaruya mutlaka selam çakın...




  • üstte arkadaşımın yazdıklarının hepsine katılıyorum 2.0 r üretilmiş en iyi subaru araçlarından biri kesinlikle ve araç almayı düşünen arkadaşlarıma tavsiyem 2006-2007 2.0r dır 2008 lere filan pek girmeyin yakıt tüketimleri hemen hemen aynı gidiş bakımından ise 2.0r ın yanına bile yaklaşamıyorlar ve görüntü bakımndan daçok üstünler yakıt tüketimine gelince 375km ile 600 km arası kullanıma göre değişir 2.0 160 hp lik üstüne üstük 4 çeker bir araç için diğer benzinli 1.6 araçlara baktığımızda şahsen muaazam bir rakam yedek parçasına pek ihtiyaç kalmıyor pek nadir sorun çıkaran araçlar bunlar yada hiç çıkarmıyorlar 2. el piyasasıda az olduğundan dolayı bizim gbi meraklı arkaşlar bakıyorlar satmak isteyen sıkıntı çekmez diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.c ferhat -- 2 Aralık 2010; 18:52:22 >
  • impreza sahibi arakadaşlar, önümüzdeki yıla doğru 1.5R ve 2.0r düz vites 2006-2007 model impreza sedan düşünüyorum.
    servis bakımı ve yedek parça fiyatları bizi üzermi,(daha doğrusu WRX serisinin yedek parça ve bakımları çok pahalı onu biliyorum, 1,5R ve 2.0R nin bakım ve yedek parçaları WRX lerden hesaplıdır diye düşünüyorum) ayrıca telefex lpg sistemi taktırıp iyice binmeyi düşünüyorum...
    imprezalarda tıpkı kendi gibi japon olan toyotlar gibi uzun süre dayanıklı araçlarmıdır...
    tecrübeli subarucu arkadaşlara sorulur...
  • BENDE SUBRAU İMP. 2.0R VAR.ARAÇTAN AŞIRI MEMLUNUM AMA SATIYORUM 2007 MODEL 95000 KM DE. DAHA BUJİLERİNİ BAKIMNI YENI YAPTIRDIM. SATMA NEDENIM 2004 MODEL WRX ALMIŞ OLMAM. 2.0R YAKIN ACISINDAN KESINLIKLE SUPER. BENDE PRINS MARKA LPG TAKILI VE 50 LİRALIK GAZ ILE 200 KM YAPIYORUM. 100 LİRA İLE İZMİRE GİTMİŞLİGİM VARDIR. UZUN YOLDA 50 LİRA İLE ESKISEHIRE VARIYORUM. ARAÇ BIR KERE MOTOR ARIZASI VERDI ONUN NEDENI ISE BAGAZDAKI FARIN BOZULMUS OLMASINDAN KAYNAKLANMIS. SONRADA BIR HATA ILE KARSILASMADIM. SAGLAM ARABA KALKISI SUPER. KISIN MILLET YOKUSTA KARDA PATI CEKERKEN BIZIM OGLAN BOWWWWW DİYE YANLARINDAN UZADI GITTI :) MAVİ ARACIM SARI STI JANT VE STI SCOPE İLE MÖUKEMMEL GORUNUME SAHIP. IKINCI ELDE ILANIM VAR .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1906nedir

    BENDE SUBRAU İMP. 2.0R VAR.ARAÇTAN AŞIRI MEMLUNUM AMA SATIYORUM 2007 MODEL 95000 KM DE. DAHA BUJİLERİNİ BAKIMNI YENI YAPTIRDIM. SATMA NEDENIM 2004 MODEL WRX ALMIŞ OLMAM. 2.0R YAKIN ACISINDAN KESINLIKLE SUPER. BENDE PRINS MARKA LPG TAKILI VE 50 LİRALIK GAZ ILE 200 KM YAPIYORUM. 100 LİRA İLE İZMİRE GİTMİŞLİGİM VARDIR. UZUN YOLDA 50 LİRA İLE ESKISEHIRE VARIYORUM. ARAÇ BIR KERE MOTOR ARIZASI VERDI ONUN NEDENI ISE BAGAZDAKI FARIN BOZULMUS OLMASINDAN KAYNAKLANMIS. SONRADA BIR HATA ILE KARSILASMADIM. SAGLAM ARABA KALKISI SUPER. KISIN MILLET YOKUSTA KARDA PATI CEKERKEN BIZIM OGLAN BOWWWWW DİYE YANLARINDAN UZADI GITTI :) MAVİ ARACIM SARI STI JANT VE STI SCOPE İLE MÖUKEMMEL GORUNUME SAHIP. IKINCI ELDE ILANIM VAR .


    bu sitede bir arkadaş ön camının yenisinin takılmasınının bir kaç milyar olduğundan falan bahsetti pek de inanmadım ama bileymiyorum suburu servisleri genelde büyük şehirlerde bulunuyor.acaba periyodik bakım maliyetleri çok yüksekmidir...




  • Periyodik bakimlari 300 ile 400 arasinda. En son bujileri degistirdim ve TIM yaglar hava filtresi vs 450 lira tuttu ondan onceki bakimda komple fren balatali ve standart bakim 1200 tutmustu.
  • serdarge kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes 1.5 in kötü olduğunu söylüyor peki 1.6 nasıldır ben okula d gidip geleceğimden şehir içi yakıt biraz daha önemli 2.0 da çok yakar diye düşünüyorum 1.8 falan olsaydı keşke bizde adam akıllı 4×4 sürdük derdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.