Şimdi Ara

Ekonomik Buzdolabı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimdeki buzdolabı her yıl sorun çıkartıyor, Soğutma problemi oluyor ve B veya C Sınıfından, Buzdolabının arka resistanslarının olduğu kısımda buzlama sonuçu meydana geliyor muhtemelen, Şimdi fişini çektik bakalım düzelecekmi bir kaç güne...

    Bu arada yeni bir buzdolabı araştırmaya karar verdim önceliğim A sınıfı olması eletrik sarfiyatı az kaliteli bir ürün arıyorum, Bir büdce düşünmedim fiyatlar ile alakalı çok bilgim olmadığından tavsiyeleriniz dorultusunda karar vericem.

    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar



  • Merhabalar İstanbul Liman Day Tük. Mall Münir Bey sağolsun fiyat konusunda çok yardımcı oldu 1450TL'ye Samsung marka servis ve satış müdürlerinin tavsiyesi üzerine aldık ve bir aydır kullanıyoruz oldukca memnunuz
    inceleme linki burada,
    Samsung RT 62 KAMT 1450 TL fiyatı inceleme linki burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_39331891/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39742939
  • Merhaba CanDoğan Üstadım

    Buaralarda samsung buzdolabı satan biryere gittim ve fiyat 2000TL civarlarındaydı :( Anlaşırız dedi ve öyle kaldı, Bugün Hızlı alda sizin verdiğiniz fiyata yakın buldum ama arsenelupin arkadaşımızın tavsiye ettiği RT 62 Kamt buz dolabı sizin önerdiğinizden daha foksiyonel sanırım, Benim için su pınarı gereksiz özellikler arasında diğer özelliklerinide kıyaslayamadığımdan size sormak istedim, Almışken iyisi olsun diye düşündüğüm için :) Yok benim önerdiğim yeterli özelliğe sahip diyorsanız tamam, veya samsung'un başka modeli varmı önerdiğinizden daha iyi olan, Almadan önce bakmak isterim.

    Samsung RL62ZBSW Çift Kapılı No Frost Buzdolabı

    Ekonomik öneri isterken fiyat olarak düşünmüş ola bileceiğinizi düşündüm bir an :)

    iyi forumlar

    Edit: Üstadım kusuruma bakma :) Dün iyice baktığımda foysiyonel farklılıklar olsada (Tam anlayamadığım) Ekonomik olduğu kesin ilk tavsiyenin, Yarın birgün bir daha dolaşıcam olmadı interneten alıcam büyük olasılık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayk07 -- 19 Haziran 2010; 20:37:30 >




  • Teşekkür Candoğan üstadım

    Dolabı dün akşam çalıştırdım ve son derece memlun kaldığımı söyleye bilirim, Genişliği ve performansı çok iyi, Sizin tavisyenizle aldığım 2. ürün yanılmıyorsam, iyiki varsınız diyorum Allah razı olsun sizden...

    Not: Sizin tavsiye ettiğniz beyazı almadım gri olanı aldım, Beyazın dışı deri kaplamaymış galiba onun için gri tercih ettim, Hızlıaldan 1800TL / 12Taksit aldım.

    iyi forumlar

    Samsung RL62ZBPN
  • Samsung RL62ZBPN Kullanıcı Yorumu

    Buzdolabını Objektif olarak değerlendirmeye çalışacağım arkadaşlar, Öncelikle dış aksamdan bahsetmek istiyorum, Dolabın dışarısında kapı kolları dahil hiç bir çıkıntı yok, Sadece üste bir çıkıntı mevcut ne olduğunu bilmediğim :) , Gövde Gri renkte ve ön kapak Gri Metalik, Gövde ve Kapakta el izi kalıyor, Kapı kulplarının gömme olması benim için bir artı, Konturol panelinde çocuk kilidinin olmasıda süpriz oldu benim için (internetten aldığım için görme şansı bulamadım) Çocuk kilidi yoktur diye bizim çocuklar konturol panelini karıştırımı diye düşünmüştüm ama şimdi düşünmeme gerek kalmadı :) , Konturol panelinde çocuk kilidine basılı tutarak hem açıp hemde kapata bilirsini, Power Freeze'e basarak buzlukta acil soğutulması gereken şeyleri şoklaya bilirsiniz (Buz dolabı 2:30Saat sürekli çalışıyordu galiba) , Power Cool'a basarakta dolabın üst bölmesinde acil soğutulacak şeyleri soğuta bilirsiniz (2:30Saat Sürekli Çalışıyor) Freezer'e basark buz dolabının alt bölümünün derecesini ayarlaya bilirsiniz (Ben -18'de kullanıyorum şuan) , Fridge'e Basarakta dolabın üst kısmının derecesini ayarlaya bilirsiniz (Ben 5'de kullanıyorum şuan) Son olarakta Alarm Off'u tahmin edeceğiniz gibi bu düğme alarmı açıp kapatmanıza yarıyor (Buzdolabının kapağı açık kalırsa uyarı sinyali veriyor)

    Buzdolabının iç kısmında fazla anlatacak birşey yok diye bilirim herşey güzel :) Buzdolabının aydınlatması çok iyi aradığınız herşeyi göre biliyorsunuz gece, Kapak gözleri geniş ve sağlam + Kapak da sağlam duruyor yani sarkma olmayacak hissi hissettiriyor size, Kapı gözlerinde eksik olan yumurtalık bölümü yok (Ben eski dolaptan alıp o sorunu çözdüm :) ) İç kısımdaki raflar esnemiyor cam olduğu için ve sağlam, Kahvaltılık bölümü var ve istediğiniz rafala yer değiştire biliyorsunuz ( ben orta rafa aldım ) Dolabın iç kısmında bir eksik olarak gördüğüm hava perdesi yok bu bir eksikmidir siz kara verin, Dolabın iç kısmıda oldukca geniş ve kullanışlı geldi bana.

    Dolabın buzluk kısmı 2 gözden oluşuyor 1. buzmatik bölümü burada buz küpleri yapa bilirsiniz ve oluşan buzları biriktire bileceğiniz kasede mevcut içerisinde ve birde kürek var :) Buzmatik'in hemen yanında da buzlanmasını istediğin şişe vs gibi şeyeleri koya bilirsiniz, Dolap kısa sürede buz yapa biliyor.
    2. Gözdede besinlerinizi saklaya bilirsiniz.

    Son olarakta dolabın gürültüsüne değinmek istiyorum, Dolap biraz gürültü çalışıyor diye bilirim, Bunuda Çift Fanlı olmasına bağlıyorum, Benim eski dolaptan daha sessiz ama

    Şuan aklıma gelen detaylar bunlar arkadaşlar, Umarım açık ve düzgün anlata bilmişimdir.


    Buzdolabının Resimleri


    Buzdolabının Boydan Resmi
    1.Samsung RL62ZBPN
    2.Samsung RL62ZBPN
    3.Samsung RL62ZBPN

    Konturol Paneli
    1.Samsung RL62ZBPN

    Dolabın Kapak dahil iç kısmı (Biraz danık kusura bakmayın artık)
    1.Samsung RL62ZBPN
    2.Samsung RL62ZBPN
    3.Samsung RL62ZBPN
    4.Samsung RL62ZBPN

    Buzdolabının Yandan görünüşü
    1.Samsung RL62ZBPN

    Buzdolabının arka kısmı (Çıkıntının olmadığı göstekmek için koydum)
    1.Samsung RL62ZBPN

    Buzdolabının üst kısmı (Çıkntıyı göre bilirsiniz)
    1.Samsung RL62ZBPN
    2.Samsung RL62ZBPN

    Buzdolabının zemin ayakları
    1.Samsung RL62ZBPN




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.