şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
birahalasoguk => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 22:29:35)
az önce bizim burdaki tekel bayi ne gittim. 9.90 a 70 lik bunu aldım. önerdi adam. ama asitli geldi bana. deneyen var mı hiç?

edit: aslında değil galiba ya. hafif bi şarap. uzun süre soluksuz içilebiliyo. %11.5 alkolü varmış ztn.

birahalasoguk => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 22:32:33)
çoğunlukla ege bölgesinde satılan şirince şarabı markası.
çeşitli fiyat ve kalite aralığında enfes şarapları vardır. en ucuz ürünü 3 milyon olmasına rağmen, kesinlikle köpek öldüren değildir ve fiyat performans oranı takdire şayandır. meyve şarapları da ayrıca denenmelidir.

eğer dağitimi tüm turkiyeye sağlıklı bir şekilde yapılabilirse*, türkiye şarap piyasasını dümdüz edebilecek kadar lezzetli şarapları vardır bu firmanın.

ekşi yorumu

güzel gibi aslında. ama hafif asitli gibi.

Yürüyen Johnnie => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 22:33:21)
benim bir arkadaş yakın bir zamanda vişnelisini getirmişti,berbattı dede
soluksuz içemedim soluğumu kesti

birahalasoguk => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 22:35:24)
hadi bee. ya aslında 9 lira para verdim güzel demek geçiyo içimden. neyse rahatlatsın yeter. şarap niyetine içmicez artık.

memlekette alkol fiyatlarıda zamlandı lanet olasıca

Yürüyen Johnnie => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 22:38:26)
quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

hadi bee. ya aslında 9 lira para verdim güzel demek geçiyo içimden. neyse rahatlatsın yeter. şarap niyetine içmicez artık.

memlekette alkol fiyatlarıda zamlandı lanet olasıca

aynen
yarasın
meyve kabuklarını falan bekletip ekşitip kendim yapacağım alkolümü artık

Hit Me Baby One More Time => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 23:28:56)
Böğütlenli Olanı Mükemmel.

cedric... => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 23:33:45)
Gazozla karıştır.Biz arkadaşlar içiceğimiz zaman 6 tllik şaraplardan alıyoruz gazozla karıştırıp içiyoruz 4 bardak sonra iptalsin Gerçi ben tövbeliyim en son 20lik votkayı vişne suyuyla karıştırıp tek başıma bitirince o gece olanları hatırlamıyorum

birahalasoguk => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 23:43:41)
sarsmadı bende 1 efes fıçı, cila olsun die tuborg kırmızı aldım.

keyif şarabıymış anladım. tecrübe tabi. deneyim oldu daha almam. ucuz malın yahnisi hesabı

lev@ => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 23:47:02)
Bugünlerde cin tonik alıyorum 1 dilim limon atıyorum bardağın içine güzel oluyor sarhoşta etmiyor çok ağır değil.

fifa_05 => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 23:50:27)
egeli arkadaşım anlattı gayet hoş bişey sanırım. meyve suyu niyetine içebilirsin alkol oranı çok az.
çilek ve böğürtlenli olanı güzelmiş. internetten de satış yapan yerler car. yenice şarabı diye arat bir çok çeşit bulabilirsin

suicide => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (29.5.2010 23:53:59)
quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Gazozla karıştır.Biz arkadaşlar içiceğimiz zaman 6 tllik şaraplardan alıyoruz gazozla karıştırıp içiyoruz 4 bardak sonra iptalsin Gerçi ben tövbeliyim en son 20lik votkayı vişne suyuyla karıştırıp tek başıma bitirince o gece olanları hatırlamıyorum

kulaktan damlatılır be okadarcık şişe

expemcia => şirince şarabını nasıl bilirsiniz 'vin cent' (30.5.2010 00:02:38)
70 yaşındaki şirinceli teyzemin agzından naklediyorum aynen,

bak oglum buranın artık adı kaldı o aldıgınız şarapların bir çogu şirince ile alakası yok, buranın adamlarıda gözünü açtı gidip izmirden hazır şarap alıp üstündeki etiketi kazıyıp yeni etiket bastırıp hazır şaraba yapıştırıyolar burada kala kala 2 marka kaldı gerçek şirince şarabı onlarında fiyatı 10 lira 50 lira degil,

siz halan şirince şarabı içtiginizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Sayfa: [1]