Şimdi Ara

Volkswagen Transporter T5 1997 Model Hakkında Görüşleriniz ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen Transporter T5
    1997 Model
    Motor Hacmi :1801 - 2000 cm3
    Motor Gücü :101 - 125
    Dizel


    Yukarıdaki özelliklerde bir aracı satın alıcam. Sizce nasıl bir araç: yakıt tüketimi , arızaları, kullanımı, problemleri hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum



  • Eniştemde bu kasanın makyajlı modeli var.. 2003 Model.. Vallahi 2003 Model Olmasına 2,5 TDI Olmasına karşın hiç de Performanslı Değil..

    Ayrıca 1997 Model Bir t5 değil T4'dür Benim Bildigim..
    Siz Bilrisiniz ancak neden almak istediğinize bağlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaNeR.61

    Eniştemde bu kasanın makyajlı modeli var.. 2003 Model.. Vallahi 2003 Model Olmasına 2,5 TDI Olmasına karşın hiç de Performanslı Değil..

    Ayrıca 1997 Model Bir t5 değil T4'dür Benim Bildigim..
    Siz Bilrisiniz ancak neden almak istediğinize bağlı




    O 2003 modeller tek senelik kasalar. Normalde caravelle'de kullanılan kasayı bir yıllığına transporter kasası yapmışlardı. Aslında güzel arabalar onlarda, altın gibi bir şey Abi, çok ucunda değilsen, bir de ayıp olmayacaksa adama, başka bir şey bak derim.İlk arızada soğursun araçtan..
  • Transporter tipi araçlardan pek anlamıyorum o yüzden bilgi almak istedim.

    bahsettiğim araç 110 binde vip bir araba.
    aracın sahibi t5 diyor. açıkçası t5 ile t4 arasındaki farkıda bilmiyorum onuda yazabilirseniz sevinirim.

    Nasıl bir arabadır kullanan veya bilen daha detaylı bilgiler verirse gerçekten sevinicem.

    Çok teşekkürler
  • valla geçen sanayide gördüm bir transporter satılıktı şanzuman problem çıkarmış adamda yaptıramamış fiyatı yüksek olduğundan satışa çıkarmış.

    ama nasıldır bilmem ne bindim nede kullandım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasarimkaynak

    Volkswagen Transporter T5
    1997 Model
    Motor Hacmi :1801 - 2000 cm3
    Motor Gücü :101 - 125
    Dizel


    Yukarıdaki özelliklerde bir aracı satın alıcam. Sizce nasıl bir araç: yakıt tüketimi , arızaları, kullanımı, problemleri hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum


    1997 model tdi ler 2.5 lt 5 silindirli 103 beygir olması lazım. bir de 2.4 de düz dizeller var. 86 beygir. t1-t2-t3-t4-t5 model adalrı şu ana kadar yaklaşık 5 modelin model kodları. 1997 model t5 yoktur. var diyenin de tez elden kellesi vurulabilir.

    arızaları maalesef çoktur. o yıllarda mazot kalitesi çok düşüktü. bir de transporter o zamanlar transit gibi bir takozdan sonra çoğu kişiye spor araç gibi gelmiş ve öyle kullanılmıştı. bakımları da çok dikkat isteyen bir araç olmasına rağmen birçok kişi sadece yağını ve filtresini değiştirmekle yetindiler. sonra araç hararet yapıp conta yakınca rektifiye ustaları ile dost oldular. o model de bir araç alcaksanız size tavsiyem her yerde parçası olan ve bakımları kolay olan transit. o da olmadı mazda e2200 veya mitsubishi l300 gibi japon menşeeli araçlardır. toyota hiace de olabilir. mazotuna su bile katsanız bana mısın demezler. hararet de yapmazlar. tek bildikleri şey sen mazotu koy ben giderimdir.




  • tasarimkaynak @
    selamlar arkadaşım biz 3 ayrı tipte transporter kullandık sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
    ilk aracımız senin bahsettiğin model olan 1997 transporter dı.bizimkisi 2.4 d modeli 70 hp gücündedir.aynı yıllarda 1.9 td diye bi versiyonu daha vardı ama 65 hp idi turbo olmasına rağmen.

    daha sonra 2003 model şu ön kısmı caravelle gibi olan makyajlı kasadan satın aldık 2.5 tdi (ı harfi mavi tdi) 88 hp turbolu ama intercoolersiz bi aractı ama 2.4 e göre çok seri ve ataktı.aynı yıllarda 2.5 tdi 102 hp lik versiyonu da satılıyordu eskiden beri vardı daha doğrusu

    daha sonra 2005 model 2.5 tdi 130 hp 6 vites olan en güçlü versiyonunu satın aldık o ise inanılmaz seri bi araç zaten yollarda görebilirsin(di harfi kırmızı olan tdi)

    ford transitle fln sakın karıştırmayın tamamen farklı bir aractır segmenttte rakibi mercedes vito viano serileridir.kullanımı binek otomobil gibi zevkli ve seri frenler kendine göre kuvvetli ve döry tekerde disktir.

    ayrıca bakımları yapılırsa uzun yıllar hizmet eder fakat motorları eski serilerin çok duman yapıyordu şimidkler daha iyi.birde eski seride fren keçeleri sık arıza yapar ön takımlar hızla düşülen çukurlarda inanılmaz ses yapıyor ama normalde iyidir.yakıtları ise ekonomik ama imkan varsa tdi olan modelleri secin d olan turbosuz model daha fazla yakıyor.(eski seriden bahsediyorum) ha bide arka stepne bağlantısına dikkat çok kolay çalıyo hırsızlar lastiğ kilit yaptırın tecrube ettik çünkü.

    umarım yardımcı olmuşumdur ... saygılar




  • ben 6 senedir 98 model 2.5 TDİ kullanıyorum artık özdeşleştim diyebilirim:))..öncelikle sizin bahsettiğiniz araç nekadar bilmiyorum fakat eğer 1.9 olanlardansa uzak durmanızda yarar var hem yakıt hem performans sizi üzer.önerilerimiz olabilir fakat lütfen aracın fiyatı motor durumu hakkında bilgi verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.