Şimdi Ara

Toshiba Satellite mi, Sony Vaio Cw mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır birçok markanın birçok modelini inceledim ve son olarak iki model arasında kaldım. fiyatları aynı olduğu için hangisini alacağım konusunda kesin kararımı veremedim. arada kaldığım modeller:

    Toshiba Satellite U500-1F5
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_U500-1F5-TOSHIBA-DUNYASI,15489.html
     Toshiba Satellite mi, Sony Vaio Cw mi?



    Sony Vaio VPC CW 2PFX
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCCW2PFX-R-NOTEBOOK,15338.html
     Toshiba Satellite mi, Sony Vaio Cw mi?


    sormak istediklerim:

    - özelliklerine hiç girmeden sadece marka üzerinden değerlendirme yaparsak sony mi tercih edilmeli toshiba mı? (malzeme kalitesi, servis ağı, arıza çıkarma olasılıkları vb gibi konularda)

    - iki model arasındaki en önemli fark işlemcileri. sony'de intel core i3 işlemci varken toshibada intel core i5 işlemci var. her iki işlemci arasında önemli bir fark var mı? sonucta her iki modelde aynı para almışken i5'lisini almamlı daha mantıklı olur yoksa i3 de işi mi görür mü ? yeri gelmişken oyun oynamadıgımı sadece internet ve program için kullanacagımı ve birkac yıl kullanmak istediğimi belirteyim. en fazla adobe premier pro ile video montajı ve photoshop yaparım.

    - sony vaio cw için açılan bir kaç başlığa rastladım ve kullanıcı yorumlarını okudum hakkında az çok fikir edinebildim ancak forumda ve internette Toshiba Satellite U500-1F5 ile herhangi bir topice ve kullanıcı yorumuna rastlamadım. bu modeli kullananlar varsa eksilerinden ve artılarından bahsedebilirler mi ?

    cevaplar için şimdiden teşekkürler.







  • işlemci modeli bakımından toshiba

    marka bakımından sony

    alıcağınız yer bakımından distribürtör garantili ürün satan yer tercih etmeniz (orası kendi servis sağlıyo diye bilmekteyim)

    vede bana kalırsada bu ürünü almanız eyer adope ve video tasarım bakımından grafik işleme cevap verebilceke karta sahip olmanız lazım kolay gelsin

    http://www.pcdepo.com/asp/product/67377/ASUS-N61JA-JX114V-i5-430-4GB-320GB-16-W7P-5730
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.