Şimdi Ara

bluetooth cevre aygıtı sorunu kesin cözüm burda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
110.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar uzun süre araştırmam sonunda bulduğum driveri sizlerlede paylaşmak istedim .bilgisayarımda cok ayar çektim ama hiçbiriside cevre aygıtı sorununu cözemedi cünküğ yazılımı bulamıyordu işte size verecegim linkteki driver bu yaranıza melhem olacak .arkadaşlar kendinizi hiç kasmayın size sadece bir link verecegim ondaki driveri yükleyin problem tamamdır yani sonuclanacak . hiç bilgisayar ayarını vs değiştirmeye gerek yokhttp://www.broad-com.com/support/bluetooth/update.php site budur . arkadaşlar broad ile com arasındaki tireyi kaldırın yani broadcom olacak orası yoksa yanlış olur . sonrada teşekkürlerinizi beklerim sitenin alt kısmında dowloand vardır ona basınca yeni bir sayfa acılacak ve ordan accept i tıklayın driveri ilk önce bilgisayarınıza yükleyin mesela masaüstüne daha sonrada programı çalıştırın . kurulum zaten sizi yönlendirecek siz accept gördüğünüzde tıklamaya devam edin 4 5 dakikalık yüklemeden sonra rommade yazısa tıklayın bilgisayar tekrar acılıp kapanacak ve bundan sonra işlem tamam olacak . kısacası burdaki işlem bilgisayarımızın bulamadığı yazılımı yüklemek . benim casper laptobumda işe yaradı inşallah sizlerdede yararlı olur .



  • Arkadaşın verdiği program çalışıyor arkadaşlar. gerçekten sorun düzeldi.

    Yapamayan arkadaşlar, programın uzun süre bekleyip birşey yapmıyor gibi durması,
    internet üzerinden güncelleme yapıp download yapmaya çalışmasından kaynaklanıyor.
    Eğer internet bağlantınız yoksa program ordan ileriye gidemeyecektir, gtmiyorda.
    internet hattınızın olduğunu kontrol ederek tekrar deneyin program sorunsuz kurulacaktır.
  • Teşekkürler arkadaşım çözümü bizimle paylaştığın için uyguladım bluetooth 5 dk içinde düzeldi
  • valla ben windows update ile düzelte bastım :D netten çekiyo otomatik su an
  • teşekkürler sorun düzeldi
  • dostum indirdim o programı da hiç bi işe yaramadı yanlış bişi mi yapıyoz? aygıtı takın yada açık konuma getirin yazısı çıkıyor zaten pc arkasına takılı...Tam oda kalıyor işte üstte aygıt aranıyor felan dio öyle kalıyo...???
  • teşekkürler dostum bluetooth sorunum düzeldi
  • Teşekkürler benimde sorunum düzeldi.
  • hocam ellerine sağlık ne yaptıysam olmuyordu sayende çözdüm olayı
  • bende indirdim ama windows 7 yüklü acaba ondanmıdır tamamını kuramadım sony vpcp11s1e note book kullanıyorum bluetooth mause umu tanıtamadım daha doğrusu bluetooth la ilgili ne bişey göndere biliyorum nede pc im bluetooth cihaz görüyor.düğmeden açtım wireless lan wan ayarları gps ayarları bile açık ama yok olmuyor başka bir sony var vgn serisi normal xp var tanıttım bu olmuyor 3 saat oldu araverdim kafayı yicem mide bulanmaya başladı bluetooth menüsündeki aygıtın bağlanmasına izin ver sekmesi aktif değil sanırım onu aktif yaparsam olacak ama ne mümkün.denetim masasındaki donanım ve ses teki aygıtlar ve yazıcılara gidiyorum oradada hiç bişey yok. bu kadar uzun yazdım çünkü denediğim şeyleri yazmak istedim şimdiden sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jalinos -- 21 Nisan 2011; 16:33:48 >
  • Hocam çok teşekkür ederim..Uzun süredir uğraştıgım bir sorundu, sayenizde düzeldi..
  • arkadaşlar bende indirdm. Kurarken en başta detect bluetooth device seçeneği kuruluyo, validate bluetooth device kurulamıyo. Altta validating device, please vait... Yazıyo. 10 saattir bekliyom, tık yok :D
  • Vermiş olduğunuz linkdekini indirdim ama 1 saat bekledim yüklensin diye biraz ilerliyor sonra da duruyor,ingilizce bir yazı cıkıyor ''Please plug in or turn your bluetooth device'' diye..Ne yaptım ne ettiysem birtürlü kuramadım Çevre aygıtını,çözümü de yok ki.
  • Vermiş olduğunuz linkdekini indirdim ama 1 saat bekledim yüklensin diye biraz ilerliyor sonra da duruyor,ingilizce bir yazı cıkıyor ''Please plug in or turn your bluetooth device'' diye..Ne yaptım ne ettiysem birtürlü kuramadım Çevre aygıtını,çözümü de yok ki.
  • aynen bendede öyle jabra stone kulaklığı pc deki bluetooth ile bir türlü eşleştşremedim pc aygıtı buluyor ama iş çevre yolu aygıtı sürücüsü yüklenmeye başladığında bir türlü yüklüyemiyor ,bu programda sanki aygıtı bulamıyor device bekleniyor gibi ingilizce yazılar çıkıyor anlamadım gitti..
  • Arkadaşlar biraz geç bir cevap olacak ama programı yönetici olarak çalıştırın yoksa hep sağda solda takılı kalıp duruyor

    Bu arada bu linki paylaşan arkadaşdan Allah razı olsun
  • Çoook teşekkür ederim arkadaşım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ameyme

    Vermiş olduğunuz linkdekini indirdim ama 1 saat bekledim yüklensin diye biraz ilerliyor sonra da duruyor,ingilizce bir yazı cıkıyor ''Please plug in or turn your bluetooth device'' diye..Ne yaptım ne ettiysem birtürlü kuramadım Çevre aygıtını,çözümü de yok ki.
    yanlış alıntıdan dolayı sildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellim76 -- 2 Ağustos 2012; 13:45:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bytlhkrnl

    arkadaşlar bende indirdm. Kurarken en başta detect bluetooth device seçeneği kuruluyo, validate bluetooth device kurulamıyo. Altta validating device, please vait... Yazıyo. 10 saattir bekliyom, tık yok :D

    Yönetici olarak çalıştırmadan önce antivirus programınızı kapatın ve programı tekrar başlatın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellim76 -- 2 Ağustos 2012; 13:46:20 >
  • Maalesef hp windows 7 64 bitte çalışmadı :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.