Şimdi Ara

İlginç Bir Sorun (Baştaki Basınç Artışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
26.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Direkt mevzuya gireceğim. 2 gündür kafamda çok garip bir basınç var. Her zaman değil. Mesela gidip su içiyorum geri dönüp koltuğa oturduğum an başımda büyük bir zonklama oluşuyor. Beynimin şiştiğini ve kafamın patlamak üzere olduğu hissine kapılıyorum. Sanki burnumdan kanlar fışkıracakmış gibi burnumda yüksek bir ısı hissediyorum. Hepsinin yanında bunlar olurken duyma ve görme işlemini yerine getiremiyorum. Burnumdan nefes alamıyorum tıkanıyor burnum. Ağzımdan almaya çalışınca da o korkunç basınç daha da artıyor. Az önceye kadar pek önemsemedim ancak az önce de masada kolam kalmıştı gidip onu içtim tam geri geldim oturacakken ayakta yine o basınç başladı. Bu sefer diğerlerinden daha uzun (6-7 saniye) ve daha etkili olduğundan ilk olarak dh'ye soruyum dedim.
    Daha önce bu tür bir sorun yaşayan oldu mu? Aşırı sıcak, yorgunluk, uykusuzluk, stres veya ne biliyim bu tür geçici bir şey midir? Yoksa ciddi olabilir mi? Bir fikri olan veya benzer sorun yaşayan varsa lütfen yazsın.

    Umarım konu hakkında gerekli hassasiyeti gösterip işin ciddiyetini algılarsınız.


    Doktora git yorumlarına cevap olarak devam ederse kesinlikle doktora gideceğim. Hastanenin aciline gidecek kadar kötü bir durumda değil şu an. Yarın devam etmesi halinde çarşamba doktora giderim. Tabii yarına kadar bu basınç artışları sürekli artarak devam ederse yarın ilk fırsatta giderim doktora.

    Belki sorunumu tam olarak anlatamamış olabilirim. Eğer anlatamadıysam lütfen söyleyin bir kez daha denerim anlatmayı


    Mesajımı buraya kadar ciddiyetle okuyan tüm arkadaşlara cevap yazsa da yazmasa da çok teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.