Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.009
Cevap
62
Favori
730.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcornek

    Eğer güncelleme yapmazsam kullanmaya devam edebilirim deği mi? Çünkü 3 gün içinde güncelleme yapmanız gerekmektedir diye bir yazı çıkmıştı.

    Android ART android 4.4.1 öncesinde desteklenmemektedir yazıyor sanırım hiç yapmasam daha iyi olacak. Cevabınız için teşekkür ederim.

    cihazınız 4.4.1 değil ise onunla işiniz yok zaten oradaki algı whatsapp 4.4 altı çalışmaz gibi algılanıyor maalesef android art android 4.4 ile gelen uygulamaların daha hızlı çalışmasını sağlayan yenilikmiş mesela cihazınız 4.1.2 olsa art çalışmayacak sadece whatsapp gene sorunsuz çalışacak...whatsapp'ın bir huyu var belirli bir süre sonra güncelleme yapmazsanız sürüm eski diye programı kullandırmaz güncelleme yapmanız yararınıza olur




  • Teşekkür ederim, güncelleme yaptım şu an sorunsuz çalışıyor, dediğiniz gibi o yazı bende de yanlış anlamaya yol açmış.
  • Arkadaşlar bende i4s var bu aralar whatsappta bildirim göstermeme sorunu var . Normalde hiç yapmazdı.Hiç bi şekilde bildirim göstermiyo ama telefonu açtıgımda whatsappta bildirim oldugunu gösteriyo.Sorunu nedir acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustap1234

    Arkadaşlar bende i4s var bu aralar whatsappta bildirim göstermeme sorunu var . Normalde hiç yapmazdı.Hiç bi şekilde bildirim göstermiyo ama telefonu açtıgımda whatsappta bildirim oldugunu gösteriyo.Sorunu nedir acaba ?


    Bende aynı sorundan muzdaripim 1-2 mesaj önce yazdım ama halen cevap gelmedi :(
  • Merhaba,

    benim sorum, bir arkadaşımın whatsapp süresi dolmuş kredi kartından tl yükleyerek yenilemesi gerekiyormuş. whatsapp üyeliği dolunca o süre zarfında kişiler engellenmiş mi oluyor bunu bilmek istiyorum. Arkadaşım beni engellemiş görünüyordu engellemedim diyor doğrusu nedir merak ediyorum.
  • İphone larda müzik göndermek mümkün mü? En azından satın aldıklarımızı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler,acaba birinin whatsapp mesajlarına bakmamın bir yolu varmıdır ? mesela sevgilimin veya arkadaşlarımın mesajlarına onların telefonundan bakarak değilde, bir uyguluma veya program sayesinde bakmam mümkünmüdür ? eğer mümkünse nasıl yapabilirim ?
  • arkadaşlar turkcell t10 android 2.1 whatsapp sadece wifi ile bağlanıyor internet paketinden kullanılamıyor çözümü nedir
  • Whatsapp'tan iphone'daki müzikleri karşıdaki kişiye göndermek mümkün mü acaba, bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut1211

    beyler,acaba birinin whatsapp mesajlarına bakmamın bir yolu varmıdır ? mesela sevgilimin veya arkadaşlarımın mesajlarına onların telefonundan bakarak değilde, bir uyguluma veya program sayesinde bakmam mümkünmüdür ? eğer mümkünse nasıl yapabilirim ?

    Hocam o mümkün değil, ancak sohbetin iCloud yedeği varsa ve hesabın iCloud üyeliğini biliyorsanız başka bir Apple cihazına girerek indirebilirsiniz diye biliyorum. Tabi cihazlar iPhone'sa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Iphone'umdan resim veya video göndermek istedigimde, benden konum servislerimi açmak istiyor. Bir önceki sürümde bu problem yok idi. Konum servislerini yani kısaca GPS'i her seferinde açacak mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Mutlu günler
  • merhaba arkadaşlar lg gd880 mini için whatsapp uygulaması arıyorum var mı ? whatsapp sadece ios ve android için mi var java için yokmu

    LÜTFEN ALINTI İLE OLUMLU VEYA OLUMSUZ BIR CEVAP VERİN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraturk

    merhaba arkadaşlar lg gd880 mini için whatsapp uygulaması arıyorum var mı ? whatsapp sadece ios ve android için mi var java için yokmu

    LÜTFEN ALINTI İLE OLUMLU VEYA OLUMSUZ BIR CEVAP VERİN

    java olarak Nokia s40 cihazlara var oda ovi storeden iniyor sadece kısacası .jar uzantılı whatsapp uygulaması yok
  • Herkese merhaba. arkadaşlar whatsapp ikonu üzerinde mesaj sayısının görünmesi için ne yapabilirim? Android kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biyiklipikachu20

    Herkese merhaba. arkadaşlar whatsapp ikonu üzerinde mesaj sayısının görünmesi için ne yapabilirim? Android kullanıyorum.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.cornwall_solutions.notifyer

    bu uygulamayı indirip kullanabilirsiniz logo üzerinde mesaj sayısı yazar




  • bsliali kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkür ededrim
  • Selam beyler benim bir sorum olacak whatsapp la ilgili.benim rehberimde olmayan(dolayısıyla whatsappta olmayan),ancak başkasının whatsapp listesinde olduğum kişileri görebileceğim bi program yada whatsapp eklentisi Google Play yada appstore da varmı?Anlayamayanlar için yani telefonunda benim numaram var olan ama bende olmayan yada sildiğim ama o kişinin benim nomu silmediği kişileri whastsapptan ögrenebilirmiyim??
  • sahankazim kullanıcısına yanıt
    Whatsapp kişilerinizi doğrudan kullanır. Kişileriniz de muhtemelen iki mail hesabına birden tanımlıdır. Kullandığınız mail hesabı birden fazla ise aynı kişiler birden fazla görünebilir. Kişilerinizi tek mail hesabında tutun ya da sim kartınızdaki kişiler ile mail hesabınızdaki kişiler iki kere kaydedilmiştir. Sim kartınızda da kişilerinizi tutmayın bence. Sim karttaki kişilerinizi içe aktarıp maildeki kişilerinizi de eşzamanladığınız zaman böyle sorunlar oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllegalBiri kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum ama Ayarlar>icloud>Kişiler ve Belgeler seçeneklerini etkinleştirin. Ayrıca yanılmıyorsam icloudta eşzamanlamalar wi-fi ağına bağlandığında gerçekleşiyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla ek süre otomatik olarak 1 ay ,3 ay veya 1 yıl olarak veriliyor. Bu süre içinde para yatırmanı bekliyorlar ama ben iki yıldır para kesildiğini görmedim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.