Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
136.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • açıkcası hiç ses dikkatimi çekmedi. zaman zaman siyah ekran oluyor o zaman bile ses gelmedi. ya çok az yada bende yok.


    quote:

    Orijinalden alıntı: coachya

    Ses benim cihazda da geliyor özellikle siyah görüntülerde. Ama sadece arkasına yakınlaşıp dibinden duyabiliyorum. Normal şartlarda TV izlerken hiç duymuyorum. Sanırım Koyu görüntülerde güç tüketimi düştüğü anlarda enerjiyi tutmayla ilgili birşey olabilir. Zira beyaz görüntülerde yani en yüksek güç çektiği sırada hiç ses gelmiyor. Bu gayet normal. LCD lerde bile bu sesi az da olsun duymanız mümkün.
  • Hepsinde var ancak ses çok az. Arkasına geçip sessiz bir ortamda dinlerseniz duyulur.
  • Yarın Teknosa Bayrampaşa forumda iyi bir indirim var bu model var mı yok mu onu bilmiyorum ama ciddi bir indirim olacak diyorlar. 3 hafta önce de yapmışlardı. Aynı şekilde yapılacak bir indirim ise bakmakta fayda var.
  • Beyler benim tv'de 2 tane ölü piksel var. Daha yeni fark ettim. Yapacak birşey de yok sağlık olsun demekten başka.
  • panasonic'in bu modeli ile LG 42LE5300'ü kıyaslarsak hangisi daha ağır basar? ps3 ve maç yayınlarını hesaba katarak değerlendirir misiniz lütfen. her ne kadar biri plazma biri led olsa da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 19 Şubat 2011; 22:34:53 >
  • Peki arkadaşlar green ghosting olayı sizde de mevcutmu? Ben çok hareketli sahnelerde tespit edebildim. Sanırım bu da plazmaların bir sıkıntısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psikopak

    panasonic'in bu modeli ile LG 42LE5300'ü kıyaslarsak hangisi daha ağır basar? ps3 ve maç yayınlarını hesaba katarak değerlendirir misiniz lütfen. her ne kadar biri plazma biri led olsa da


    Kıyaslamam bile bu iki modeli. LG nin piksel yerleşimi ve şekli çok kötü. Plazmada panasonic in üstüne olduğunu düşünmüyorum.
  • Green Ghost olayını araştırdım ve sadece plazmalara has bir konu olmadığını tüm panellerde yaşandığını öğrendim. Ayrıca kontrast oranının artmasıyla da artan bir durummuş. Fazla kafaya takılmaması gereken bir durum. Bende acaba benim panelimde olan bir sorunmu acaba diye araştırdım. Bilgi olsun diye de paylaşıyorum.
  • Bu plasmada ps3 oynarken ozellikle fifada oyun moduna almaZsan agirlasmalar oluyor bazen goruntude,top iz birakiyor falan,oyun modunda da dinamik moddaki canlilik olmuyor! Bunun cozumu varmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coachya
    Burada tvlerin övüldüğünü okumuşsunuz ancak çoklayıcıların işi ne kadar berbat ettiğini yazdığım kısımları okumadan geçmişsiniz sanırım. Teknosa ve benzeri firmalar bence panel sektörünün içine ediyorlar. Çünkü saçma sapan renk ayarları ve vasat çoklayıcılarla ekranda birşey gözüksünde nasıl gözükürse gözüksün derdinde. Elemanlara soru dahi soramıyorum. Çünkü karşılığında mal mal bakıyorlar. Yukarıda da bahsettiğim gibi normal bir beyaz eşya mobilya satan dükkanda çok iyi bir çoklayıcıyla bağlamışlardı ve cihaz hayran bırakıyordu. Kesinlikle teknoloji marketlere göre değerlendirme yapmayın. Kullananlar bunları birinci elden denemiş ve görmüş insanlardır. Teknosa gibi yerlerde renkleri sonuna kadar açıp LCD lerle aynı hale getirmeye çalışıyorlar plazmaları. Ve ilk 200 saat ayarlarına da hiç dikkat etmiyorlar. Ayrıca bu panellerin SD performansını da CRT lerle kıyaslayamazsınız. Ama illede kıyaslıcam derseniz crt ye plazmadan daha yakın bir panel yoktur.


    Firmaların Showroom'daki özensizliklerine diyecek laf yok. Bu TVyi alıp kullananlar değerlendirme yaparken hangi cihazları ile ne tür kablolar ile bağladıklarını ve nasıl performans aldıklarını açık seçik yazsalar ve bir kaç fotoğraf koysalar ben ve benim gibi takip edenler müteşekkir oluruz. Özellikle SD performansı benim açımdan merak konusu ve receiver ve bağlantı SD performansı açısından çok önemli.

    Selamlar




  • Önümüzdeki haftasonuna doğru db 500s ile fotograflar yükleyebilirim. Tv geldi fakat henüz kurulum yapamadım yoğunluktan dolayı.

    Benim şöyle bir sorum var;
    Usb diskimi fat32 ile formatlayıp tv'ye taktım fakat görmedi. Fat ile fomatladım yine görmedi.
    Sd kart taktım sonra card reader ile usb'deb. Onu gördü.
    Sd kartı da kart girişinden takınca onu da görmedi.

    Belki de ben tam beceremedim acemiyiz henüz.

    500gb'lık seagate taşınabilir hd'yi ntfs olduğu için görmedi diyip fat32 ye çevireyim dedim fakat format seçeneklerinde exFAT var. Ancak onunla formatlıyabiliyorum.
    Onun da ayırma birimi boyutları var.
    Şimdi gidip deniycem görüp görmeyeceğini merak ediyorum.

    --- Harici Hd'yi bir program ile formatlayıp fat32 ye çevirdim. Televizyona taktım ve çalıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzays1z -- 20 Şubat 2011; 17:45:15 >
  • LCD LED ile plazma karşılaştırması yapıyorsun. hiçbir lcd tv plazma kadar sd yayın performansı veremiyor. dikkate alacağın bence en önemli konu bu.


    quote:

    Orijinalden alıntı: psikopak

    panasonic'in bu modeli ile LG 42LE5300'ü kıyaslarsak hangisi daha ağır basar? ps3 ve maç yayınlarını hesaba katarak değerlendirir misiniz lütfen. her ne kadar biri plazma biri led olsa da
  • arkadaşlar, ben de bu tv'yi almak istiyorum. ödeme olarak nakit düşünüyorum.
    Sizce en uygun fiyata nerden alabilirim, yardımcı olabilecek var mıdır?
  • coachya ve musti77 teşekkürler yorumlarınız için

    sd veya hd yayınlar dışında sadece ps3'ü dikkate alırsak peki???
  • bilgisayarı nasıl tanıtacağız bilen var mı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanzu

    bilgisayarı nasıl tanıtacağız bilen var mı.


    Bilgisayardan kastınız DLNA ise windows media playerı açtıktan sonra medyayı paylaşma özelliğini kullanarak TV den ulaşabilirsiniz. Tabi ethernet vasıtası ile tv yi ağ a bağlamanız gerekiyor.

    psikopak PS3 performansı için birşey diyemeceğim zira ps3 üm ve oyunlarla alakam hiç yok.
  • PS3 olmadığından bir yorum yapamayacağım. genelde arkadaşlar iyi olduğunu söylüyorlar.



    quote:

    Orijinalden alıntı: psikopak

    coachya ve musti77 teşekkürler yorumlarınız için

    sd veya hd yayınlar dışında sadece ps3'ü dikkate alırsak peki???
  • Ps3 performansi dinamik moddayken problemli,garip kasmalar oluyor ekranda.oyun modunda duzeliyor bu ancak oyun moduda dinamik kadar canli diil.
  • Garip kasılamların sebebi muhtemelen intelligent frame creation ın açık olmasından kaynaklanıyor sanırım. Dinamik moddayken intelligent frame creation özelliğini kurulum ayarlarından kapatıpta performansına bakın derim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün itibariyle tv'yi almış bulunuyorum. Film oynatmak için Dark CineManiaXS media player almayı düşünüyorum.
    öneriniz ya da kullananların görüşlerini alabilirsem süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.