Şimdi Ara

Diş hekimliğini kazanan, okuyan veya şu an hekimlik yapanlara birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
12
Favori
104.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene ilk kez sınava giriyorum. Hedefim tıp okumak, eğer hazirana kadar planlarımı gerçekleştirebilirsem hedefime ulaşabilirim gibi görünüyor. Fakat eğer olur da, ucundan kaçırırsam küçük bir farkla ulaşamazsam bir sene daha beklemek istemiyorum. Tercihlerime diş hekimliği de yazmak istiyorum. Fakat çevremde hiç bu işle uğraşan birileri yok. O yüzden merak ettiğim şeyleri öğrenemiyorum.
    Diş hekimliği fakültesinde öğretim kaç sene sürüyor?
    Mezun olunca TUS gibi bir sınava giriyor muyuz? Nasıl ve ne için bir sınav oluyor?
    Okuması en pahalı bölüm olduğunu söylerler, gerçekten de her sene böyle mi oluyor? Ne kadar pahalı?
    Okuduğun okulun çok iyi yada ortalama olması mezun olunca iş hayatını etkiliyor mu? Yoksa herhangi bir okulda diş hekimliği okumak yetiyor mu?
    Okul bittikten sonra muayenehane açmak yerine, uzmanlaşmak yada devlette çalışmaya başlamak için neler yapılması gerekiyor?
    En önemli noktalardan biri de kazancı. Bu mesleğin kazancı nasıl oluyor? Devlette isen, özel muayenehanen varsa, uzmansan eline ne kadar para geçiyor? Eczacılar gibi diş hekimi bolluğu var mı? Geleceği var mı bu işin.
    Merakımı dindiren birileri olursa çok mutlu olurum. Tercihlerime yazıp yazmamakta kararsızım. Herkese şimdiden teşekkürler. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhabalar. Tercih dönemi geldiğinde yeniden araştırılacak konulardan biri olacaktır bu konu. Bir diş hekimi olarak bahsetmek istediğim o kadar çok konu var ki! Diş hekimliği öğrenciliği ile ilgili, diş hekimliği mesleği ile ilgili merak ettiğiniz her sorunun cevabını şu yazıda bulabilirsiniz. dishekimligiokumak.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unda -- 3 Haziran 2018; 2:25:58 >
  • Diş hekimliği okumak isteyenlerin tüm merak ettikleri soruların cevapları dishekimligiokumak.com 'da
  • diş hekimliği okuyan arkadaş tavsiyelerini şurada paylaşmışhttps://bibilya.com/dis-hekimligi-kazanmak-icin-tavsiyeler/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.