Şimdi Ara

Pusulalı El Dürbünü (1km yi 15 metreye getirir!) 12.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir adet sipariş verdim, eğer bu ürünü bu fiyata alırsam, yani gönderdikleri gerçekten esco ise çok uygun fiyat..
    sıcak fırsat için teşekkürler.:)
  • esco diye bilindik bir marka mı var dürbün markaları içinde ? Esco adı verilmiş çin malı basit dürbünlerden.
  • esco bilindik mi değil mi onu bilmiyorum ama bu dürbünün en ucuzu 45TL'ye buldum ben. esco ise çok uygun fiyat derken çakma bir ürün göndermesinler diye demiştim, ama belki de esco'nun kendisi çakmadır onu bilemem:)
  • aldık bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 14 Nisan 2010; 21:32:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elliyedi

    esco bilindik mi değil mi onu bilmiyorum ama bu dürbünün en ucuzu 45TL'ye buldum ben. esco ise çok uygun fiyat derken çakma bir ürün göndermesinler diye demiştim, ama belki de esco'nun kendisi çakmadır onu bilemem:)



    45 liraya biraz fazla olmuş bulduğunuz. 20-25 lira civarı açık artırma sitelerinde aynı adla bulunabiliyor göz gezdirince. Tasco'yu andırır bi isim uydurmuşlar, fiyat makul bence, ama fason bir ürün olduğunu da belirtmek gerek. Bu tür çin ürünleri isim değiştirip değiştirip satılabiliyor, bir de üstündeki yakınlaştırma değerleri gerçek olmayabilir. Kimisi yazıyor 100x, 50x. En kaliteli ve bilindik markaların bile ortalama dürbünleri 7-8-12x civarında değişiyor bu tipte. 20x gibi rakamları kullanmak çok zor, el titremesiyle bile, belli bir yere odaklanmak imkansızlaşıyor.
  • Aynı siteden aynı ürünü 11.90 a da (1 tl daha ucuz) alabilirsiniz, bunun için üye olmayan bi e-mail adresinizi üye olan birinin davet etmesi yeterli. Bu avantajı da değerlendirebilirsiniz. Üyeliği olmayan varsa pm ile mail adresini gönderebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elliyedi

    bir adet sipariş verdim, eğer bu ürünü bu fiyata alırsam, yani gönderdikleri gerçekten esco ise çok uygun fiyat..
    sıcak fırsat için teşekkürler.:)



    eyvallah kardeşim ben gordukce foruma sicak firsat veriyorum.Sizde gordukce paylaşin.
  • ben bu tip fırsat ürünleri satan sitelerin orinal ürün sattıgından şüpheliyim. bitenekadardan orijinal diye sony kulaklık almıştım bu kadar igrenç bir ses olamaz. 2-3 tl lik kulaklıklar bile bundan daha iyi ses veriyor.
  • Orjinal ürün satmıyorlar.
    Fotoğrafını koydukları ürünü birebir göndermiyorlar.
    Artık çok daha seçici davranıyorum.
    Daha önce bu sitede okuduğum bir yazıya göre turuncu renk kaplamalı dürbün pek önerilmiyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30371106/mpage_1/f_/key_//tm.htm#31054012


    ''Kaplamanın rengi yeşil, mavimsi veya eflatun-mor olabilir. Renk kullanılan kaplama malzemesine ve metoda göre değişir. Turuncu renkte kaplamalardan kaçınınız.'' Yukarıdaki linkten alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper2 -- 15 Nisan 2010; 0:00:26 >
  • askerde bi dürbün kullandım, çok fena bişeydi, 4x 75 4x85 tarzı yazılar vardı üzerinde modeli markası vs hatırlamıyorum ama 2-3 km lik mesafeyi burnunun dibine getiriyodu :)

    hele hele korsan tarzı bitane vardı, çözünürlüğü düşük monitör gibi büyütüyodu nesneleri ama o daha da beterdi :)

    hiç ihtiyacm yokken alasım geşdi, şimi linkteki dürbünü :)
  • space kardeşim benimde alasim geldi ama napcam:) anca denize gidip denize bakarim:)

    madein prc yaziyo urunde ben cakmadir diye dusunuyorum...Site test ettik onayladik falanda yazmamiş guvendiği urunlere oyle yaziyo
  • Arkadaşlar üründe orjinallik morjinallik gibi bir durum aramaya bile gerek yok. Daha önce de yazdım. İsportada satılan çin malı ürünlerden bir ürün. Esco diye bir marka yok. Eminönü'ne de gitseniz 15 liraya alabileceğiniz bir ürün, hatta 2 sene önce aynı tipte ve özellikte olanı 5 liraya aldım.

    Dİkkat çeksin diye 750x750 yazıyor üstünde, ama araştırırsanız, bu Esco yazan fason marka model:750x750 diye belirtmiş. Yani yakınlaştırma oranı gibi düşünüp bazıları alır belki diye.

    Mercek çapı X yakınlaştırma oranı yazmak yerine 1000 metreyi 15 metreye düşürüyor yazılmış. Taş çatlasa 9x dir özelliği fazlasını sanmıyorum. Üstünde 9x yazsaydı bile, gerçek bir dürbünle karşılaştırınca ancak 7x civarı yakınlaştırabileceğini düşünüyorum. Çünkü bu tür uydurma ürünler hep atmasyon da içeriyor.


    Alalım mı derseniz alın bu fiyata fakat öyle iyi midir, orjinal midir diye düşündürecek bişey yok. İşportacının 25 liraya deyeceği pazarlıkla 15 e alınabilecek, Eminönün'de bolca bulunabilen çin malı ürün.
  • arkadaşlar başka dürbün fırsatı var mı şu aralar? Dün görmedim bunu görseydim kesin alırdım. Acilen bir dürbüne ihtiyacım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    arkadaşlar başka dürbün fırsatı var mı şu aralar? Dün görmedim bunu görseydim kesin alırdım. Acilen bir dürbüne ihtiyacım var.


    Bitenekadar'a mail at. Kaçırdım bu ürünü, elinizde varsa yollar mısınız diye. Havale yaparak alabilirsin sanırım. Kolaylık sağlarlar sanırım.
  • bitenekadara msg at belki sana ozel bişey yaparlar..
  • üzülmeye gerek yok kaçdı diye, 2 gün sonra tekrar koyarlar. hep aynı kalitesiz, işe yaramaz ürünler, dönüp dönüp duruyor günlükçü sitelerde.
  • yakin takip ediyorum gunluk sitelerini bu urunu ilkk defa koydum ama ellerinde varsa tabiiki tekrar koycaklardırrrrr
  • o degilde, nereden alabiliriz mikroskop ? Mikro dünyayı severim, amipleri, terliksileri tekrar görmek ister deli gönül
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.