Şimdi Ara

Ford Focus Titanium X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
49.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze öncelikle Merhaba,

    Ford focus araştırıyorum 1 aydır google'dan arattığımda genellikle bu siteden aldım cevapları ama konular çok uzayıp gittiği için merak ettiğim şeyleri soriyim dedim bilgilenirizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum..

    Bahsi geçen motor : 1.6TDCİ 109PS Bahsi geçen kasa : 2010 X 5K HB

    1. Focus ne kadar yol ve motor sesi alıyor (boyutları ne derecede rahatsız edicimi) Haftasonu fırsatım oldu test imkanı yokmuş haftasonları test edemedim ondan dolayı sizlerin görüşleri çok önemli

    2.Focus şuanda 170 lira mazot ile doluyor ışık yanınca doldurursanız 150 ye doluyor bildiğim kadarıyla 1 depo ile şehir içi kaç km yol yapıyor (istanbul içi ) Orta trafik olarak bakabilirsiniz arabaya kendimi fazla kaptırmamış biri olduğum için otobüs kullanmaktan çekinmem (Benim için en az 700km yapmalı )

    3.Focus'un kronik bi sorunu varmıdır ?

    4.İstanbul - Beşiktaştaki Opel Gerçek'ten Ford Focus 2010 Titanium -TXP - Anahtarsız çalıştırma (opsiyonel ) 45 bin lira fiyat aldım bu fiyattada henüz daha pazarlık yapmadım dahada inerler gibime geliyor (52 gibi bi rakamdan indirdi sanırım 45 e ben hiç bişey söylemeden ama benimde sölüceklerim var :) )

    5.Bildiğim kadarıyla enjektor pulunda bazen sorun çıkıyormuş aranızda yaşıyanlar oldumu ?

    6. Focus almaya şuanda %90 kararlıyım %100 olursa BEYAZ almayı düşünüyorum sizce yanlış tercihmi ?

    7.Bu yeni kasa muhabbeti nedir herkez bişeyler söylüyor şahsen ben yeni kasası gelsede almam hiç beğenmedim çünkü , Ancak yakın bi zamanda gelicekse beklerim hiç olmazsa bunların fiyatı düşer bu konu hakkında bilginiz nedir ? (Gerçi artık düşsede 1 -2 lira düşüyor gözlemlediğim kadarıyla.. )

    8.Bu aracı 2013 te satmaya kalksam ne gibi bi rakama verebilirim çünkü 3 yıldan fazla binmeyi düşünmüyorum

    Şuanda aklıma gelenler bunlar

    Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet Özeren -- 8 Nisan 2010; 5:25:31 >







  • http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/mpage_1/key_/tm.htm burada Focus için yazanlar çok çarpıcı. Özellikle İspanyol yapımı Focuslar için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayya

    http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/mpage_1/key_/tm.htm burada Focus için yazanlar çok çarpıcı. Özellikle İspanyol yapımı Focuslar için.

    Yaşanan sorunlar ve firma ile yaşanan olmaması gerekenler haricindeki -özellikle İspanya imalatı Focus- kısmı tamamen uydurma hikayedir. Ford hiçbir şekilde defolu 2. kalite her ne derseniz deyin testlerden kalmış ya da bariz kusurlu bir aracın satışını vermez. Sadece ford değil tüm firmalar için böyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.