Şimdi Ara

arac takip sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
5
Favori
37.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim sorum kendi aracıma gps alıcı mi dersiniz sinyal yayıcımı dersiniz acemi olduğum için bilemiyorum calınma durumunda veya istediğim zaman nerede olduğunu öğrenmek için takmak ve bunu bilgisayarımdan veya navigasyon cihazimdan takip etmek istiyorum
    bunu nasıl yapabilirim ve nekadara bana mal olur?
    şimdiden teşkkür ediyorm


     arac takip sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 7 Nisan 2010; 23:06:01 >







  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 13 Nisan 2010; 23:07:07 >
  • kullanabilirsin tabiki.. fakat benim anladığım siz aracınızın çalınma durumunda bire bir görmek istiyorsunuz.. fakat bu cihaz onu yapamıyor.. gezilen gidilen heryeri hafızasına kaydediyor sonrasında ise cihazı ya pc'nize usb kablosuyla bağlayıp buraları görebiliyorsunuz yada bluetooth ile bir notebooka baglayıp wireless'da varsa internet üstünden arabada bakabiliyorsunuz.. yani arabanız çalındığında ( allah korusun ) cihazda çalınmış oluyor.. siz ancak arabayı bulduktan sonra bu cihazla ( pili bitine kadar ) nereleri gezdiğini görebiliyorsunuz.. ( bu dahada sinir bozucu olur bence )
  • Merhaba
    Online oşarak göremezsiniz. Ancak araç döndüğünde gün içindeki hareketleri bilgilerini görebilirsiniz
    http://www.elektrospot.com/AIDATSIZ-OF-LINE-GPS-ARAC-VE-ELEMAN-TAKIP-CIHAZI_u_r_n_2465.htm
  • GPS cihazi takarsaniz sadece offline olarak arac takibi yapabilirsiniz.. @xmurat arkadaşin dedigi gibi sonradan ögrenebilirsiniz ama anlık takip için bazi firmalar var ve onlarin kendi sistemleri üzeridenn görebiliyorsunuz..
  • arkadaslar bu işi navigasyon cihazlarıda yapamazmı ...mesela bi navigasyon cihazımız var bu cihaz gittiği yerleri kaydetse nokta nokta sonra entegre bir cep telefonundan saat bası yada sizin ayarlayacagınız bir şekilde sms yada gprs üzerinden mail atsa sizde (gprs kb üzerinden ücretlendirliyor dakka bası da gönderebilir) bu maildeki verileri programda acıp aracı takip etseniz olmaz mı bunu niye yapmıyorlar ben mi cok zekiyim yada cok hayal kuruyorum. cepten msn üzerindende veri yollayabilir . ben bi araba aldım servis isi yaptırıyorum ama araba söferde 24 saat adama güveniyorum ama alın terimi yatırdım bu işe ek gelir elde ediyorum içimi de kurt yiyiyor yani yok mu böyle çalısan bir navigasyon hem adress göstersin hem kayıt tutsun hemde 24 saat calıssın olmazmı bilen varsa söylesin lütfen
  • http://www.aractakibi.com/ sitesinde ayrıntılı bilgi var. Araç başına aylık 15$+KDV gibi hizmet bedeli alınıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anac10da

    benim sorum kendi aracıma gps alıcı mi dersiniz sinyal yayıcımı dersiniz acemi olduğum için bilemiyorum calınma durumunda veya istediğim zaman nerede olduğunu öğrenmek için takmak ve bunu bilgisayarımdan veya navigasyon cihazimdan takip etmek istiyorum
    bunu nasıl yapabilirim ve nekadara bana mal olur?
    şimdiden teşkkür ediyorm


     arac takip sistemi



    www.mobilas.com.tr
    adresini incelersen soruların cevabını görebilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_39888814/tm.htm




  • Bireysel kullanıcılar için biraz pahalı sistemler. Ayrıca kesin çözüm de değil gps sinyalini engelleyici ürünlerde mevcut. Gps sinyali olmadan da cihaz bir işe yaramayacaktır. Yurt dışında bireysel kullanımlar için farklı cihazlar mevcut. Gitti gidiyor vs dede satanlar var.
  • yurtdisinda 100 dolaros a bu tur cihazlardan var fakat hepsi iletisim icin gsm(cep telefonu) sistemi kullaniyor. biliyorsunuz imei numarasi kayitli olmayan cihazlar bloke ediliyor. el mecbur arac takip sirketlerine 500tl gibi fiyatlar bayilacaz.
  • Yurt dışından yeni gelmiş birisi 1 ay içerisinde imei numarasını kayıt yaptırabilir.
    Hatta bazı cihazlarda imei değiştirebilme özelliği bile var elinizde kullanmadığınız bir telefonun imei sini değiştirirsiniz.
    Takip şirketlerinde hem ilk satış fiyatı yüksek hemde aylık ücret var. Bu cihazlarda sadece sim kartını taktığınız
    gsm operatörüne kullanım ücreti ödeyeceksiniz (gprs veya sms).
    Ben araştırarak bu kadar ögrenebildim :D
  • kendi şahsın için yapıyorsan ; (Royaltek RBT-2100 BLUETOOTH GPS Alıcı 71 Tl). bu cihazı basit ucuz bir cep telefonuna (tercih nokia- program kolay yükleniyor) yüklediğin gps okuyucu (java uygulaması ) ve bir siteye atmış olduğun yazılım sayesinde 24 saat anlık izleyebilirsin. boşta bir tlf. ve domainin varsa maliyet 71 Tl.
  • Cep telefonlarına sonradan adapte edilen bluetooth gps alıcılarının dışarıdan nasıl kullanılabileceği (istenildiğinde bilgi vermesi) hangi program vasıtası ile mümkün. Biraz detaylı bilgi verirmisiniz?
  • gps cihazı kibrit kutusu büyüklüğünde.10 metreye kadar uzaktan cep ile haberleşebiliyor.Yazılım java (j2me) ile yazılıyor.
  • Soyle bir cihaz var mi?
    --ben kendi elemanlarimin onune gps cihazi koyacam
    --onlarin onundeki ekrana gidecekleri yeri PC den isaretliye bilecem
    --istedigim uzunlukta anlik metin mesaji gonderebilecem.
    --PC den veya akilli tlfonumdan nerede olduklarini ogrenebilecegim,
    Bir cihaz istiyorum
  • Soyle bir cihaz var mi?
    --ben kendi elemanlarimin onune gps cihazi koyacam
    --onlarin onundeki ekrana gidecekleri yeri PC den isaretliye bilecem
    --istedigim uzunlukta anlik metin mesaji gonderebilecem.
    --PC den veya akilli tlfonumdan nerede olduklarini ogrenebilecegim,
    Bir cihaz istiyorum

    Bu isteğiniz Araç Takip Cihazı + Navigasyon entegrasyonuyla yapılır. Daha fazla bilgi için benimle iletişime geçebilirsiniz . tşkler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkloto


    kendi şahsın için yapıyorsan ; (Royaltek RBT-2100 BLUETOOTH GPS Alıcı 71 Tl). bu cihazı basit ucuz bir cep telefonuna (tercih nokia- program kolay yükleniyor) yüklediğin gps okuyucu (java uygulaması ) ve bir siteye atmış olduğun yazılım sayesinde 24 saat anlık izleyebilirsin. boşta bir tlf. ve domainin varsa maliyet 71 Tl.

    kendi özel arabama taktırsam maliyeti 71 tl mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 4 Ocak 2012; 16:49:07 >
  • tacimmüdür merhaba ,
    biraz geç olacak ama.

    senin bahsettiğin şey araç takip sistemi oluyor. 1 ay öncesine kadar bende araştırdım. İzmirde oto kiralama yerimiz var araçlarımız için arıyorduk.

    lenoi.com.tr , bu sitede yer alan ürünü aldık.

    Lenoi Smart diye bir ürün 1 aydır da kullanıyoruz çok memnunuz. Eğer izmirdeysen sana canlı olarak da bu olayı gösterebilirim. uzun bir araştırma yaptım ve ucuzunu buldum diye düşünüyorum korkularım vardı ama fiyatla ilgili şu an yok.
    devam eden kampanyaları var eğer hala almadıysan öneririm 2 yıl boyunca aidat almıyorlar müşteriden.




  • Google Map üyeliği almak şartıyla 86 dolarlık şu ürün işinizi rahat görür. Amatör kullanımlar için iyi. Yorumlarıda fena değil. Gümrüğe de takılmaz.

    http://www.dealextreme.com/p/gps-gsm-gprs-tracker-for-personal-remote-positioning-29284
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.