Şimdi Ara

Packard Bell taşınabilir harddisk çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bugün packard bell taşınabilir diskimi bilgisayarıma taktığında "dıt dıt dıt dıt dıt" şeklinde 5 tekrardan(toplam 25 dıt) oluşan sesi çıkardı, ışık yanıyor ama bilgisayar görmüyor. Yani bilgisayar kendine bir aygıtın bağlandığından haberi de yok.

    Dün gece aynı kablolarla harddiskimi görüyordu bilgisayar. Bugün kendi bilgisayarım da dahil başka bir bilgisayarda da denedim ama olmadı. Başka kabloları da denedim ama yine aynı sorunu verdi, 5 li dıt serisinden 5 kere tekrar ediyor :)

    En büyük hatam içindeki bilgilerin yedeğinin olmaması, geçen aklıma gelmişti ama unutmuşum yedeğini almayı. İçindeki bilgilere sizce nasıl ulaşabilirim. İnternette arama yaptım ama yeterli bir bilgi bulamadım. Okuyucusu bozulmuştur yorumları okudum, bu durumda aynısından bir tane daha alsam, onun okuyucusu bir şekilde buna takılabilir mi. İçindekileri bilgileri tekrar nasıl okuyabilirim.

    Bu konuda bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar, harddiskin bu kadar çaresiz bırakacağını hiç düşünmemiştim.

    Not: Ürünün linki
    http://www.hepsiburada.com/packard-bell-500gb-25-tasinabilir-disk/ProductDetails.aspx?productId=bd84184&categoryId=100225







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.