Şimdi Ara

SAMSUNG N150 inceleme Fotograflar-Teknik Bilgiler-Sorular/Cevaplar Tek Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.291
Cevap
9
Favori
224.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abiciğim 1080p filmleri oynatma ,ve oyun oynama hariç..bir pc de yapılabilecek herşeyi yapabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    Arkadaslar sizce bu alet photoshop u kaldırabilir mi? Bir arkadasım bu alete karar kılmıs durumda özellikle bayan ve pembesi hosuna gitmis. Ama sorun kendisi müzik dinleyen, nette gezinen ve film izleyen biri. Photoshop kullanıcak alacagı alette bir de =) sizce bu alet bu saydıklarımı yeterince yerine getirebilir mi?


    Photoshop için ilk tercihim bu cihaz olmazdı. Sonuçta işlemcisi masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarına göre gerçekten zayıf. Tabii ekran da oldukça küçük. Photoshop'un sadece menüleri ekranın yarısını kaplayacaktır. Tabii resimleri işleme süresinin de uzun olacağını akıldan çıkarmamak lazım. Kırk yılın sırtında kullanılacaksa belki olabilir, ama sürekli kullanım için bence yetersiz.

    Onun haricinde müzik dinlemek, nette gezinmek ve film izlemek için son derece yeterli.

    Photoshop varsa, en düşük özellikte olan laptop bile bundan çok daha hızlı olacaktır.




  • up, Arkadaslar kullananların bu konuda ki yorumlarını bekliyorum =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    up, Arkadaslar kullananların bu konuda ki yorumlarını bekliyorum =)


    Tabii diğer arkadaşlardan da gelecek cevabı görelim. Şu noktayı da vurgulamak isterim, "tahmini" olarak yazmıyorum, Cumartesi günü cihazı teslim aldım ve birkaç günlük deneyimime göre cevaplamaya çalıştım
  • bu bilgisayarda CDROM olmaması ne kadar dezavantaj akradaşlar? Bir de bilgisayarın içinde 3G modemi takılı var mı ? 3G modeme ayrıca para vermek istemiyorum doğrusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: postal58

    bu bilgisayarda CDROM olmaması ne kadar dezavantaj akradaşlar? Bir de bilgisayarın içinde 3G modemi takılı var mı ? 3G modeme ayrıca para vermek istemiyorum doğrusu


    Sorsan var pilin altında yuvası ama calısmıyor bu netbook la alakalı degıl turkıye'ye gelen netbookların hepsi bolee asus-lg-samsung hepsınden yuva var ama calısmıyor..Bunu Samsung degıl turkıye sormak lazım kdv alıp bole urunlerı sokmaması bıtek bızım ulkeye yakısır ... 600 mlyon olcak alete 120 mlyın kdv koyup fıyatı 720 yapan ulke ..
  • Merhaba herkese,

    Bende dün aldım. Nb150 1 gb 'lık olandan. Fyat 575 TL. Yanlız benim bir sorum olacak, F4 tuşu ile yedek alınırken dvd soruyor sanırım ee cd room da yok zaten. Yoksa sadece F4 tuşuna başmak yeterli oluyor mu?

    Acilen bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum , teşekkürler simdiden...
  • cfiliz cevabın icin saolasın ^^ Görmeden direk yazmısım zira diğer sayfadaydı ben en son baktıgımda ve 4. sayfaya gectigini fark etmeden yazmısım ^^ Nese hmm gösterdim bugün ve benim netbook nedeniyle biraz aklı karıstı. Tabi yazdıklarında biraz etkiledi bu noktada ^^ Pembesi özellikle en büyük istegi ondan dolayı tamamen ortada nese tesekkürler tekrar ^^
  • Recovery konusunda bilgisi olan yok mu koskoca forumda:)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    cfiliz cevabın icin saolasın ^^ Görmeden direk yazmısım zira diğer sayfadaydı ben en son baktıgımda ve 4. sayfaya gectigini fark etmeden yazmısım ^^ Nese hmm gösterdim bugün ve benim netbook nedeniyle biraz aklı karıstı. Tabi yazdıklarında biraz etkiledi bu noktada ^^ Pembesi özellikle en büyük istegi ondan dolayı tamamen ortada nese tesekkürler tekrar ^^


    Bütçe müsaitse bence MacBook'lara bakmanızı tavsiye ederim. Pembe olmasa bile genelde kızlar çok seviyor - tecrübeyle sabittir
  • photoshop amaçlı uygun olmayacağını düşünüyorum,
    recovery ise bilgisayar tam açılırken altta sağda for recovery f4 yazar, o sırada f4'e basın size hangi tarihe yükleneceğini sorar sonra onu seçin hepsi bu kadar 10 dk'da yüklenir.
    bilgisayar ilk kurulumunda otomatik olarak recovery noktası alıyor zaten,herhangi bir sorunda recover yaparak bilgisayarı aldığınız ilk güne dönebilirsiniz.
  • foramencanalis ; çok sağol kardeş kimse uğramıyor foruma bir başımıza kaldık. Daha yeni olduğu için cihaz hiç bir bilgim yok hakkında. Dün açılırken F4 e bastım, Recovery Solution geldi hemen oradan tam yedeklemeye barım. Sarjı vardı ama güç kaynağına takın yazıyordu neyse taktım dediğin gibi çk kısa sürdü ve bitince yeniden başlattı... Peki bu özellik bilgisayarda bir sorun olduğunda mesela format atmamıza gerek kalmadan aynı işlevi mi görecek ? Bir de tam yedeklemeyi diyelim ki belli sıklıklarda yaptık verilerde yedeklenecek mi ?
  • rica ederim;
    bilgisayarda herhangi bir sorun olduğu zaman tekrar format atmana gerek kalmıyor bu program sayesinde.bilgisayarı İlk aldığın gün kurulum yaparken kendisi bir recovery noktası alıyor.sende recovery yaptığında sıfır bilgisayar almışsın gibi win 7 starter yükleniyor.
    programı açıp tam yedeklemeyi seçtiğinde ise içinde ne var ne yok hepsini yedekliyor bilgisayar,Verilerde kayıp olmuyor ama tam yedekleme hem çok yer istiyor hdd'de hemde biraz uzun sürüyor.Sanırım 12gb'lık bir yer istemişti.Ama değerli belgelerin varsa neden olmasın.
  • arkadaşlar slm lar benin makina henüz elime ulaşmadı cumartesi verdim vatan bilgisayara aslında bu gün gelecekti bütün kargolar calışırken ups kargo 19 mayıs nedeniyle tatil olduğundan sanırım yarın elime gececek hayırlısı geç olsun güç olmasın
  • Ben bilgisayarı aldıktan 1 gün sonra Ultimate kurdum tüm partitionları sildim (tam emin değilim) ultimate kurdum bu recovry olayıde benim için içinde geçerlimi yoksa başlangıç noktasımı oluşturmam lazım yeniden ?
  • recovery alanını da sildiysen çalışmaz recovery programı bunu recovery programını kurmaya çalışarak anlayabilirsin
    sildiysen dert etme benim açtığım konu işini görecektir
  • Beyler oncelıkle format atıp sonra fn tus larnın calısmadıgını bılınız kısayollar gıder kablosuz ag gıder cogu hıc bırsey olmaz driver ındırmenız lazım programları yazamadgmdan resmını cektım samsung sıtesınde wındows 7 drıver cok var cogu ıse yaramayanlar ben bır araya topladm ısımıze yarayanları sadece resmde ısmı olanları ındırın resm burda
     SAMSUNG N150 inceleme Fotograflar-Teknik Bilgiler-Sorular/Cevaplar Tek Konu

    samsung sıtedınden ındırın fn tusları falan calısması ıcın resımdekılkerı ındıırn yeter
  • Daha öncede sormuştum Touchpad in üstündeki resimlerde antalan şeyleri yapamıyorum artık ? Örneğin büyütme küçültme bu özellik gitti.
  • BEYLER TEK PROBLEMİM FN TUŞ FONKSİYONLARINI KULLANABİLMEK İÇİN HANGİ DRIVERİ VEYA YAZILIMI KURMAMIZ LAZIM....(WİN 7 ULTİMATE)
  • Ceubbe' nin verdiği resimde FN tuşlarını çalıştıran software yok.

    FN Tuşları için MS Hotfix Common yükliceksin 169.5Mb.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.