Şimdi Ara

ATI ve Vsync Açmak - D3D Overrider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Aslında özel olarak konu açmayı düşünmüyordum ama başka konuların içinde sorduğumda ya cevap geç geliyor; ya da soru arada kaynıyor. O yüzden affınıza sığınarak bu konu altında sormak istiyorum; çünkü benim için önemli bir konu.

    5870 ile ortalama 40 FPS civarı Metro 2033 oynuyorum ama ekranda inanılmaz kırılma problemi yaşıyorum. Bir arkadaşımız 60 FPS'nin altında böyle bir problem yaşamassın dedi ama bariz yırtılıyor ekran.

    Oyunda Vsync açıp kapama kısmı yok; ccc'den açıyorum olmuyor; Ati Tray'den açıyorum olmuyor. Yok mu bunun bir yolu; bu şekilde oyundan zevk alamıyorum gerçekten. Nvidia kontrol panelden açınca problem ortadan kalkıyordu eski kartımda.

    Bir de gerçekten 60 FPS'nin altında yırtılma olmaması mı lazım? monitörün tazelem hızı ile ilgili bir problem olabilir mi? 60'a ayarlı gerçi ama.

    Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 31 Mart 2010; 11:03:28 >







  • Aşşağıda verdiğim dosyayı indirip winrar ile klasöre çıkarın.Oyunu açmadan önce klasöre çıkarmış olduğunuz dosyanın içindeki D3DOverrider uygulama dosyasını çalıştırın ve oyuna girin.

    http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/potnfmzq/D3DOverrider.rar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.