Şimdi Ara

Ev için alarm sistemi önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
46.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evime alarm sistemi taktırmayı düşünüyorum pronet hariç önerebileceğiniz sistemler nelerdir



  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyI3erTurK

    yaptırdığın yerin telefonu pmde atarmısın bende yaptırmayı düşünüyorum


    merhaba bu arkadaslarla görüşebilirsin. ben sahsen o sekilde yaptım
    http://www.gungorenbilgisayar.com/index.php/vestel-angel-alarm.html
  • DSC Alarmı Tavsiye Edebilirim.

    DSC Alarm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: real_agabey

    @ akgunelektronik

    Hocam var mı yeni kampanya.


    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1496111

    yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz efendim
  • forumdash karakilicwww.eds.com.tr bu urunler crow'u baz alirsak ne kadar altinda veya ustundedir?
  • 18 yıldır alarm alarm montajı ve satışı yapan biri olarak sizinle tecrübelerim paylaşayım hırsızlar alarm gördükleri yere girmekten çekinirler çünkü yüzlerce alarmsiz ev ve is yeri var neden kendilerini riske atsınlar ki bir otopark duşunun onlarca arac var bunlardan 20tanesi alarmı digerleri alarmsiz siz hırsızın yerinde olsanız 20aractan birini tercih edermiydiniz onun için alarm çok önemlidir gunümüzde alarm lüks değil ihdiyactir her bütçeye göre alarmlar var 99tl ile 750 tl arasında 99tl olan alarm desini darbe sensörü alarmımız kapınızın icine kilitlerin olduğu yere kilit gibi montaj yapılır biri kapınıza hızlı bir sekilde vursa dahi alarm çalar yani hırsız kapınıza hiçbir zarar vermeden. Bir adet kumandası var ayrıca üzerindeki şifre panelindede alarmı kurabilirsiniz bu ekonomik bir cozumdur ayrıca 750tl lik 159 yıllık dunyanın en çok tercih edilen markası olan yale alarm vardır bir adet şifre paneli iki adet göz iki adet manyetik kontak iki adete sireni vardır bu sirenlerin birini kapınızın hemen üstüne diğerinde sahte hırsızı aldatıcı alarm siren kutusunda binanın dış cephesine montaj ediyor böylelikle hem dışardan bakıldığında hemde dairenizin kapısının üstünde bu ev yada işyerinde alarm olduğunu gösteriyorsunuz bu çok caydiricidir kullanımı ve kurulumu çok basittir cep telefonu gibi bir menüsü var ayrıca alarm çaldığında içindeki telefon arama modülü sayesinde onceden belirlediğiniz 3numarayi tek tek arar ve alarm çaldığını söyler siz isterseniz sadece uzaktan telefonla arayarak alarmı kurabilir yada susuturabilirsiniz.http://www.asanlaranahtar.com/yale_profosyonel_premium_alarm_urunu_48.aspx kablosuzdur evde yada isyerinizde salcim sacak kablo olmaz bu linkten alarmı inceleyebilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • @baboker söyledikleri doğru, kablolar dışarda kötü görüntü oluşrur, her kapıya, her pır a kablo çekilecek, kablo kanalı içine konsa da, kötü görüntü oluşturuyor.

    fiyat ne söylediler bilmiyorum ancak ben size yale 6400 preminium set öneririm.
    misal ben dükkanıma yeni aldım buradaki satıcıdan tavsiye ederim. sete ek olarak uzaktan kumanda ve ek magnet almanız gerekebilir.

    http://www.sanalpazar.com/Yale-Premium-Kablosuz-Alarm-Hsa-6400__isp6861118



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 10 Mayıs 2013; 14:47:37 >
  • Bende yeni yaptırdım.
    Ev yapım aşamasındaysa kablolu sistem öneriyorlar (Pil değişimi yok ve bazı cihazlar kablolu) Ama yapılı bir evse gelişkin kablosuz alarm sistemleri marka ve modelleri kullanılması gerektiğini söylüyorlar.
    Bu işin en iyilerinden olan DSC Alarm Sistemini yaptırdım. Bu markada da panel, şifre cihazı, kablosuz algılayıcı modüllerin uygun olanının seçilmesi gerekiyor. Faraday kafesi çalışma mantığına sahip sistemler bu tür jamerlara karşı korumada etkin kullanılabilir.
    Bir diğer konuda neye imza attığınıza dikkat edin. Sözleşmeleri tuzaklarla dolu olan firmaları bir çok sitede şikayetler başlığında görebiliyorsunuz, yakanızı da cebinizi de kurtaramıyorsunuz aman dikkat diyeyim.
    Çok gösterişe ve maliyete gerek yok kanımca. Tavsiyem DSC Markası vewww.kentguvenlik.com.tr




  • dnzakyz kullanıcısına yanıt
    www.alarmal.com dan bakabilirsin kurulu bir şekilde gönderiyorlar kablosuz alarm sistemi.
  • dnzakyz kullanıcısına yanıt
    Güvenlik kamera ve alarm sistemlerine dair sizlere yardımcı olmaktan ve 11 yıllık deneyimli kadromuzla hizmet vermekten mutluluk duyacagız...Asagıdaki iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz...İstekleriniz doğrultusunda teklif paketleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz..
    MEyeturkiye
    http://meyeturkiye.com/
    0850 303 63 93
    0544 912 20 04
    meyeteknoloji@hotmail.com
    @dnzakyz
  • www.alarmsatis.com :) Haber alma merkezi destekli Alarm & Lokal Alarm & CCtv kamera & Network Kamera & Kartlı geçiş sistemleri ve diğerleri için yardımcı olmak isterim arkadaşlar.
  • Ankara Atak Güvenlik Profesyonel Akıllı Alarm Sistemleri

    www.atakorganizasyon.org sitemizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.ayrıca ürünlerimiz marka yapmış ürünlerden hiçbir farkı yoktur.tüm sistemlerin içeriği aynı fakat fiyatları farklıdır.

    sonuç olarak güveliğiniz için gerekli olan profesyonel kurulum,7/24 teknik destek,ankara içi montaj hizmetimiz vardır.

    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Atak-organizasyon__u780244 adresinden ürünlerimize ulaşabilirsiniz.

    ürünlerimizin tamamı kablosuz 433 Mhz frekansta çalışır.gsm bağlantılı ,sabit hat bağlantılı ve her ikisi beraber olmak üzere çeşitlenir.

    avantajınız 10 çeşit üründenn sizin için en uygununu seçmek.

    aylık sabit ücret ödemenize gerek yoktur.belirleyeceğiniz 5 adet telefona anında mesajla veya direk ses kaydı ile ulaşmaktadır.

    Ankara Atak Güvenlik Profesyonel Akıllı Alarm Sistemleri




  • Kablosuz Ev Ofis Alarm sistemlerimiz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz peşin fiyatına kredi kartına 12 ay taksitle satın alabilirsiniz.

    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Lifesos-Alarm__u182485




  • İyi çalışmalar;

    İZMİR de Barış iletişim hizmetleri olarak KALE 7/24 Güvenlik sistemleri bayisiyiz. Ev ve İş yerlerine ALARM ve kamera sistemleri yapmaktayız. Aylık 39.90 TL + KDV den başlayan fiyatlarla evinizi, yazlığınızı veya iş yerinizi (Hırsızlığa, Gaspa, Yangına karşı) güvence altına alabiliyorsunuz. Sabit Türk Lirası olarak aylık abonelik bedelleri. Temmuz ayına özel kurulum ücreti de yok üstelik. Tel: (232) 999 9 777 Cep: 0538 511 0789 Arayın ücretsiz keşif hizmetinden faydalanın..
    www.kale724.com.tr





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2050 -- 17 Temmuz 2014; 11:52:56 >




  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Alarm bölümünün sitesi şu:http://security-line.com
    Asıl firma bu;http://hsgroup.com.tr/tr/

    Sana şu kadarını söyleyeyim; yalan, dolan, sahtekarlık her şey var bu adamlarda. İşin garibi ambulans ve check up servisinden tut kuru temizlemeye, alarmdan çekici hizmetine kadar her konu mevcut. Senden parayı alana kadar ararlar sonra bir problem olduğunda müşteri hizmetleri falan hak getire, kapı duvar. Geçtiğimiz gün alarmı yenilemem için aradılar beni. Yalan söylediler ve taahhütünüz yenilendi mecburen x miktar para vereceksiniz dediler. Yanlışınız var sözleşmeyi mail atın dedim ve yanlışlık olmasın diye adresimi kodladım. Adam telefonda tamam yolladık dedi, mail falan gelmedi şaka gibi. İyice işkillenim. Sözleşmemi buldum yenilenmesine 60 günden fazla var. Üstelik sözleşmede 1 ay öncesinden iptal etme hakkım da var. iptal talebinde bulunup gerekirse dava da açacağım. Daha önce de fazladan 500 tl çekmişlerdi. Geri alana kadar akla karayı seçtim. Resmen tehditler savurdum "savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" falan dedim de aldım. Bir değil iki değil etrafımda elini verip kolunu kaptıran bir sürü insan var. Hs grup'un sattığı hizmet ne olursa olsun uzak durun arkadaşlar.




  • SafePoint alarm sistemlerini öneriyorumi benim evde 4 yıldır kullanıyorumi hiç bir sorun yok. Call Center çok basarılıwww.safepoint.com.tr den ulaşabilirsiniz
  • hocam size tavsiyem smart-bs.com dan almandır. Alarm Sistemi konusunda birçok sağlam markayı bünyesinde bulunduran ve hızlı servis sağlayan bu firmayı tavsiye ederim.

    Online olarak internet üzerinden sipariş verebilir veya numaralarından ulaşabilirsiniz.

    Site adresi: www.hemengelsin.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isacotur

    Piyasada çok çeşitli alarm panelleri vardır. DSC, Paradox, Crow, caddx, Premier, Pima, Karel gibi. Burada şöyle bir durum var. Siz hangi firmadan alarm izleme için anlaşacaksanız onlarda hangi panelin bayisi ise size onu satacaktır.O yüzden kafanızı fazla yormayın bu konuya.
    detaylı bilgi içinhttp://isacotur.tr.gg/Ankaradaki-Alarm-izleme-Merkezleri.htm


    Arkaşım güzel paylaşım.
    Bir Kent Güvenlik çalışanı olarak yazdıklaınızı çok iyi bilmeme rağmen dikkatle baştan sona okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.