Şimdi Ara

1995 Şahin Lastik Ebadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
43.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Konu hakkında çok bilgim olmadığı için belki de çok basit bir sorunum var. Lastik ebatlarını vererek şehir dışından lastik getirteceğim. (alacağıma karşılık yoksa heryerden arabayı götürdüm mü alabilirim)

    Şimdi mevcut lastiklerimin üzerinde 165 R 13 82T ebadını okudum. Fiyat araştırmasını internetten yaparken bu ebadları yan yana geldiği bir ürün bulamadım. Eksiklikler var az araştırmayla 165/? eksik bunun da yanak kalınlığı olduğunu(!) gördüm. genelde de 165/60 veya 165/65 gibi rakamlar buldum fakat bunları yan yana getirince 82T farklı değerlerle karşıma geliyor. Bana bu konuda olması gereken ölçülerde yardım ederseniz sevinirim.

    Araç babama ait 1995 Şahin standart orjinal bir arabadır. (Orjinal derken öyle modifiye dedikleri vs durumların olmadığını belirtiyorum) Kesinlikle performans vs gibi özellikler aramıyorum lastikte gayet standart ve orjinal fabrika ölçüleri benim için yeterli Aydın gibi yerde olduğum içinde kış lastiğine gerek yok ama arada Ankaraya gitmem gerekiyor bu aralar ve genelde yazın yapılacak bir seyehat o yüzden 4 mevsim daha mantıklı diye düşündüm bu çerçeve de marka model önerilerinizi de alabilirim.

    Saygılar, teşekkürler.



  • orjinali 165 70 13 tür.bizde 175 70 13 82t var aradaki tek fark lastik 1.cm daha geniş az da olsa yol tutuşu artabilirfiyat farklarıda en fazla 20 30 tl dir belki o kadar bile yoktur
  • İlgine teşekkür ederim.

    Fakat o zaman da 82t de sorun çıkıyo karşılığı genelde 79t ..

    Bu arada 82t 79t bunlar neyi ifade ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.