Şimdi Ara

Canon MP-250 KArtuş Dolumu mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
45.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • soruda açıkça belli olduğu gibi elimde canon mp-250 yazıcı var. kartuşları bitince kolayca doldurabilir miyim ? fiyatı ne aralıktadır ?

    cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • http://forum.donanimhaber.com/m_38317233/tm.htm

    bende de mp270 var usb girişi dışında mp250 ile aynı sanırım. siyah kartuşum bitmek üzere yukarıdaki linkte eeeprom a reset attığımı yazmıştım, kartuş tamamen bittiğinde ve tabi dolum setine param olduğunda doldurup denemeyi düşünüyorum. eğer kartuşu biten ve dolduran biri yukardaki linkteki programla reset atmayı denerse çok iyi olur. benden önce deneyen olmazsa ben denedikten sonra sonucu yazarım.
    iyi akşamlar.
  • ben bu işin ticaretini yapmıyorum. sadece kendime ve eşe dosta dolum yapıyorum. ve sitede sorun yaşayan arkadaşlara arada bir bu bölüme girip yardımcı olmaya çalışıyorum.

    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/Bitmeyen-Kartuslu-Canon-MP250-ile-ilgili-SIK-SORULAN-SORULAR,AR-14.html

    şu sitede ciss bağlı mp250 satılıyor ve binlerce sayfa çıktı alınabileceği söylenmiş. açıkcası ben kartuşu hiç değiştirmeden o kadar sayfa çıktı alınacağına inanmıyorum. Çünkü canonların sistemini biliyorum ve mp250 resetlenmiyor.

    http://www.bitmeyenkartus.tv/canon-ip-mp-ve-mx-serisi-bitmeyen-kartuslu-yazicilar-mp250/5-ve-3-kartus-tanimiyor-hatasi-ve-cozum-yontemi-video_981442ace.html

    kartuş tanınmıyor hatasına söyledikleri çözüm evlere şenlik. kartuşun bağlantılarını silin falan demişler. yerinden hiç çıkmayan kartuşun bağlantısında niye sorun çıksın? sorun çözülmezse de yeni kartuş alın demişler. yok daha neler. zaten kartuş almamak için o sistemi kuruyoruz. o sorunun sebebi fiziksel değil. tamamen dijital. kartuşların bir id nosu var ve yazıcı bir kartuşla belli bir sayının üzerine çıktı alındığı zaman kartuşu banlıyor ve bunu hafızasında tutup o kartuşlarla artık baskıya izin vermiyor.

    kendim mp210 kullanıyorum bu sorun eskiden bu yazıcıda da vardı. ilk kartuşları birkaç dolumdan sonra tanımadı. tıkanıklık falan hiçbişey yoktu. yazıcıyı atmaya karar vermişken bu forumdan bir arkadaş resetlemeyi buldu. sonra ebaydan boş kartuş aldıp en az 20 sefer(sayısını tam hatırlamıyorum) doldurdum hala devam ediyor. yüzlerce fotoğraf, dvd cover, döküman bastım. ne tıkanma ne de başka bişey. maşallahı var.

    mp210 la 250 nin özellikleri tamamen aynı. canon mp250 yi mp210 resetlemesi bulunduktan sonra piyasaya sürdü. nedenini anlamışsınızdır heralde. bu yüzden 510 serisi kartuş kullanan modeller yerine mp550 yada 560 öneriyorum. çünkü dolan kartuşları var. forumdan biri yazıcı almak istiyordu. mp250, mx320 gibi modellere bakıyordu. dedim ona benim wi-fi li yazıcıya ihtiyacım var. hem dizüstü hem masaüstünde bunu kullanmak zor oluyor. gel sana benim yazıcıyı satim ya da git mp560 al ama onu alma. dinlemedi mx320 almış. sık çıktı alacağım diyordu bakalım ne zaman foruma konu açacak

    canonlar tıkanmama ve fotoğraf baskısında diğerlerinden üstündür bunu da söyleyim ayrıca. bir arkdaş doldurmam için hp kartuş getirdi. ne yaptıysak açılmadı meret. hp kartuşun mürekkep akan yerinden boya nasıl çıkıyor anlamış değilim.

    konuyla alakasız bir de şunu eklemek istiyorum mürekkebi kaliteli bilinen bu forumda da meşhur bir siteden mürekkep aldım. siyah ve renki mürekkep hiç bir tıkanmaya ve kurumaya sebep olmadı. renkli mürekkebin çıktısının orjinalinden hiç farkı yoktu. fotoğraf baskısı orjinalinden farksızdı. ancak siyah mürekkepte yazılara dikkatli bakıldığında harflerin kenar kısımlarında ilk bakışta belli olmayan(hatta çoğunun farketmeyeceği) minik tırtıklar vardı. forumda bunu söyleyen bir kaç kişi daha vardı. mürekkeptan kaynaklandığına eminim belki şimdi değiştirmişlerdir o mürekkebi. fakat ben yeni mürekkep almadan bir de sizinkini denemek istiyorum. 5-10ml kadar sadece siyah numunelik göndermeniz mümkün mü acaba?




  • Merhabalar,

    Bu kartuşların bazı sitelerde dolabilenlerini götrmekteyiz ancak bunların çoğunda güüvenlik sertifiksı yok.

    Gerçi biz tüm mekanik ürünleri uzunca bir süre kendimiz denemeden satışa sunmuyoruz.

    Saygılarımızla...

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/
  • bende almayi dusunuyorum bu makinadan fiyati cok uygun ....Ben soyle bisi buldum bilmiyorum deneyen var mi .. linki verdim assada
    Makinaya ve Kartusa nasil reset atilir
    Birde Soyle Bi Video Var Tiklat
  • s.a kardeşler ben canon mp 250 kullanıyorum
    herkes rahat olsun
    kartuşlara on numara dolum oluyor
    hiç bir sıkıntı yok
    kırtasiyede 5 liraya tanesini dolum yapıyorlar
    dolum yaptıktan sonra youtube dan
    http://www.youtube.com/watch?v=RoiBaXVhS7g
    bu linki tıklayıp aynısını cihaza uygulayın iyi izleyin aynı anda uygulayın
    bu cihazı fabrika ayarlarına geri döndürecek kardeşler.
    artık ömür boyu doldur doldur kullan
    bizzat kendimde var makina
    bizzat kendim uyguladım
    100%çözüm kardeşler
    a.e.o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxel88

    s.a kardeşler ben canon mp 250 kullanıyorum
    herkes rahat olsun
    kartuşlara on numara dolum oluyor
    hiç bir sıkıntı yok
    kırtasiyede 5 liraya tanesini dolum yapıyorlar
    dolum yaptıktan sonra youtube dan
    http://www.youtube.com/watch?v=RoiBaXVhS7g
    bu linki tıklayıp aynısını cihaza uygulayın iyi izleyin aynı anda uygulayın
    bu cihazı fabrika ayarlarına geri döndürecek kardeşler.
    artık ömür boyu doldur doldur kullan
    bizzat kendimde var makina
    bizzat kendim uyguladım
    100%çözüm kardeşler
    a.e.o


    ustam link için tşkler lakin bu işlemleri sırasıyla yazmanız mümkün mü benim gibi İngilizcesi olmayanlar var ve adamın yaptığı işlemleri tam olarak kestiremedim hangi düğmeye ne kadar bastığı gibi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.