Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
46
Favori
647.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Dikey supurge kullananlar,hangi marka-model oldugunu ve memnun olup olmadiklari bilgisi verebilirler mi?

    bir dikey supurge almak istiyorum,kriterlerim:

    kullanilmadigi zaman ayakta durabilmesi ve kablosuz-sarjli olmasi,yuksek cekim gucu
    bazi modellerde orta kisim ayrilip el tipi sarji supurge oluyor,bu da zorunlu degil ama olsada iyi olur dedigim bir ozellik

    siz ne tavsiye edersiniz?
    dikey supurge'de ne diyenlere ornek: Fakir marka dikey supurge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 15 Mart 2010; 15:37:53 >







  • Kullanmakta olduğumuz Homend 1250 süpürge hakkında burada yorumlar yazmıştım ancak geçen hafta süpürgenin otomatik kablo sarma makarası kilitlendi ve kablo o şekilde dışarıda kaldı.

    Buradan sonrası için hiç alışık olmadığımız bir durum yaşadım, bunu paylaşmak istyerim.

    En yakın Homend yetkili servise götürmeyi düşünerek garanti belgesini elime aldım ve gördüm ki sadece tek bir servis çağrı numarası var. Garanti belgesinde verilen numarayı aradım. Karşıma çıkan görevliye durumu anlattım. Benden sadece ürün üzerindeki seri numarasını okumamı istedi. Numarayı söyleyince bütün bilgilerim önündeki ekrana çıktı. Telefondaki kişi bana süpürgeyi kargoya siz mi bırakırsınız yoksa biz mi aldıralım diye sordu. Bende masraf olmasın ben bırakırım deyince bunun için ek ücret almıyoruz dedi. Süpürgeyi evinizden alıp, tamir edildikten sonra yine evinize ücretsiz olarak kargoluyoruz dedi.

    Bugüne kadar karşılaşmadığım bir durumu burada yazmak istedim. Genelde bu tip durumlarda karşı firma fatura, garanti belgesi, servise git, servise dert anlat sonra tekrar ürünü servisten almaya git şeklinde bir prosedür izlediği için çok hayret ettim.

    Bu arada ürün evden ücretsiz olarak alındı, tamir gördü ve dün adrese kargo tarafından ücretsiz teslimat yapıldı.

    Reklam yapmayı sevmem ama böyle güzel şeylerle karşılaşınca yazmak istedim.

    Merhaba arkadaşlar,
    forumdan aldığını foruma geri vereceksin düşüncesiyle 3 ay önce aldığım dikey şarjlı süpürgeyle ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim.

    yaptığım araştırmalar sonucunda bana en uygun olan süpürge Beko BKK 1421'i aldım. Hem çok para ödemek istemiyordum, hem li-ion olsun istiyordum, hem de önünde led ışık olsun istiyordum.

    Önceki süpürgem Electroluxtü (ergorapido 2in1) ve beni 5-6 yıl götürdü. 2 kez pil değişimi yaptırdım ama her pil değişimi bana 1 yıl extra kullanım sundu. NiMh piller çok uzun ömürlü değil malesef, özellikle değişimde orjinal olmayan piller kullanırsanız. her pil değişimine 70-80 vermekten bıktım, alet de eskidi zaten.

    Şimdi aldığım Beko hakkında izlenimlerim:
    - Süpürge Electroluxe göre daha ağır
    - Görünüşü daha janjanlı ama plastik kalitesi daha dandik. Electrolüx 10 ise bu 6-7 plastik kalitesi olarak.
    - Güç gerçekten beklentimin özerinde, çok iyi bir emiş gücü var
    - Siklon filtre ve hepa filtre var, bunlar benim ergorapidoda yoktu
    - Çok sesli, ses izolasyonu iyi değil ama buna katlanıyorum çünkü kısa işler için kullanıyorum hep
    - sapı katlanıyor ama ihtiyaç duymuyorum, ayrıca katlanma yeri çok eftirik hissiyatı veriyor, çok kurcalamamak gerek.
    - Electroluxteki, gibi önde ledleri var, bunun olduğu yazılı değildi özelliklerinde, güzel bir süpriz oldu, tozu görmenizi sağlıyor.
    - Şarj göstergesi var
    - 2in1, el süpürgesi olarak kullanılabiliyor, takıp çıkarması kolay.
    - Toz haznesini sökmek biraz zor, plastiğin ve dökümün dandikliğinden ileri geliyor.

    Şimdi bunlara göre 500 tl civarında piyasadaki şekilli süpürgelerin önüne fiyat performans olarak geçiyor bence. o nedenle şimdilik gayet memnunum. Süpürge ciddi güçlü çekiyor.

    Asıl olay piller, bakalım ne kadar performanslarını koruyacaklar. Sorun yaşarsam buraya yazarım.
    Şimdiye kadarki deneyimimle kesinlikle tavsiye edebilirim.

    Sağlıcakla..

    28/07/2019: 1. yıl oldu, plastik dandik olduğu için cihaz üstü kullanımdan/çarpmalardan dolayı çizik çizik oldu, şarj süresinde sorun yok, emiş gücünde sorun yok. Alet elimiz ayağımız valla sürekli kullanıyoruz.
    Bu arada cihazın şarj istasyonunun tırnağı kırıldı dandikliklten. Yerel servisle sorun yaşadık mallıklarından, sonra call center'ı arayınca adamlar ciddi ilgilendiler, 13 lira gibi komik bir paraya yeni şarj istasyonu aldım, kullanmaya devam. Ama nedense beko bu aleti sitesinden kaldırmış, piyasada pek bulunmuyor.
    Electrolux pişmanlıktır!

    Geçen sene Electrolux usorigindb elektrikli süpürge ve Ergorapido 12 şarjlı süpürge aldım.Usorigindb süpürgenin 3.ayında yer fırçasının flex hortumu yırtıldı. Yetkili servis fırçasının aksesuar olduğunu garanti kapsamına girmediğini söyledi. 120 TL fırçanın fiyatı. Durumu genel merkeze paylaştım.Yazışmalar sonucu zar zor fırçayı yenisi ile değiştirdim.
    30 dakikaya kadar kullanım süresi olan Ergorapido 12 süpürgenin batarya süresi 15. ayında 3 dakikaya düştü. Yetkili servisi götürdüm. 3-4 gün sonra geri dönüş yaptılar. Süpürgenin içinde toz tespit etmişler. Yanlış değil doğru duydunuz. Süpürgenin içinde toz bulmuşlar ve bu toz elektronik kartı ve bataryayı kısa devre yapmış. Kullanıcı hatası ve tamir ücreti 200 TL. Servise cihazın çalıştığını bataryanın şarj olduğunu söylediğimde bir anda dönüş yaparak sadece bataryanın değişmesi gerektiğini söyledi. Tamir ücreti 200TL.Ne olursa olsun 200TL almayı kafaya koymuş. Durumu genel merkeze bildirdim. Müşteri hizmetleri de yetkili servisten beter. Batarya garantiye girmiyormuş. Sattığı ürünün istedikleri bir parçasını garanti dışı bırakabiliyorlar. O zaman bu ürünün neresi garantili.Süpürgemi servisten iade aldım. Raporda batarya yerine elektronik kart arızası yazıyor çalışan cihaza.
    Çözüm bulamayacağımı anladım. Karşında malının arkasında duran kimse yok. Olayı Tüketici hakem heyetine aktardım. Sonucu bekliyorum.

    Sattığı malın arkasında durmayan ve gözünü tüketicinin cebine dikmiş yetkili servisleri yüzünden Elektrolux marka hiçbir ürün ALMAYIN! ALDIRMAYIN!
    .
    Bozulursa yenisini alma. Tamiri var.Boşuna para harcama kardeşim.
    .
    .
    Fantom Elektrikli Süpürge Kilit Sistemi Tamiri
    ----------------------------------------------

    .
    .

    Fantom Elektrikli Süpürge Boru Sistemi Tamiri
    ---------------------------------------------
    eozen81 kullanıcısına yanıt
    eozen81 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    Uğraşmayın, 1 kez alın Dyson olsun ve keyfinize bakın. Herhalde sene önce aldım kablosuz modelini, ne lityum pilini değiştirdim ne tamir gördü. Parasını sonuna kadar hakediyor ve karşılığını veriyor.
    Hey allahım. Yahu güzel kardeşim benim sorduğum ürünler 500 lira, sizin önerdiğiniz ürün 3000 küsür. Biraz mantık. Bir şarjlı süpürgeye o kadar para verebiliyor olsam zaten buraya gelip foruma sorma gereği duymadan alırdım değil mi?
  • Bütçe elveriyor ve alternatiflerine göre gürültü düzeyinin fazla olması sizi etkilemiyorsa...

     Dikey Supurge Tavsiyesi


    http://www.hepsiburada.com/dyson-dc24-ball-root-cyclone-teknolojisi-supurge/productDetails.aspx?categoryid=155123&productid=evdysondc24ball


    Forumumuzda pek Dikey Süpürge tavsiyesi ne yazık ki bulunmamakta...

    Fakir örneğini kullanan bir ev hanımı tanıyorum fakat sadece mutfakta kullanmayı tercih ettiğini söyledi. Yanlış yönlendirmek istemem fakat ben bu söylemden halı üzeri kullanımının pek verimli olmadığını çıkardım...

    Ama esas soru neden dikey tercih ettiğiniz?

    Sağlık nedenleri yüzünden ise Philips FC-9262/01 incelemenizi tavsiye ederim...


    Yoksa yer kaplamaması açısından mı düşündünüz? Bence aynı sorunu teşkil ediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 15 Mart 2010; 16:15:31 >




  • bahsettigim urun bu ,kullanan var mi hic ? Rowenta RH8548 Air Force Dikey Şarjlı Süpürge
  • diger bir alternatif de bu Electrolux
  • Fakir Duplex Cyclonic Dik Sarjli Süpürge
    http://www.netsiparis.com/detay/18951683008/FAKIR-DUPLEX-CYCLONIC-DIK-SARJLI-SUPURGE

    bu ürünüde bi inceleyin isterseniz
  • Arkadaşlar ben de el süpürgesi olarak da kullanılabilen modellerden arıyorum, yani dikey süpürge ama aynı zamanda el süpürgesi olabiliyor.

    Bugün electroworld'de Fakir Duplex Plus cyclonic dik şarjlı süpürge‏ inceleme fırsatı bulum, güzele benziyordu ama gene de acele etmeyeyim dedim, kullanan var mı acaba?

     Dikey Supurge Tavsiyesi


    http://www.sanalreyonum.com/urun/fakir-duplex-plus-cyclonic-dik-sarjli-supurge--8207-_682489.aspx#




  • fiyati da digerlerinden biraz fazla idi ama benim kast ettigim agirlik kutlesel agirlik
    fakat el supurgesini kullaninca hatun,ah keske digerini alsaydik dedi

    http://www.alisverisium.com/Black-Decker-FV1205N-12V-Siklon-Hareketli-Doner-Uc-Sistemli-STICK-VAC-sarjli-Supurge_66392.html#0

    su ortasindaki yuvarlak kisim sayesinde alet ordadan egiliyor ve koltuk-sehpa altlarina girebiliyor,cok kullanisli bence

    ozetle:kesinlikle rowenta 18V tavsiye etmiyoruz, hic memnun degiliz.Ayakta durma olayi da problemli zaten,ikide bir devrilip duruyor,duvarin boyasini hasat etti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumusr

    fiyati da digerlerinden biraz fazla idi ama benim kast ettigim agirlik kutlesel agirlik
    fakat el supurgesini kullaninca hatun,ah keske digerini alsaydik dedi

    http://www.alisverisium.com/Black-Decker-FV1205N-12V-Siklon-Hareketli-Doner-Uc-Sistemli-STICK-VAC-sarjli-Supurge_66392.html#0

    su ortasindaki yuvarlak kisim sayesinde alet ordadan egiliyor ve koltuk-sehpa altlarina girebiliyor,cok kullanisli bence

    ozetle:kesinlikle rowenta 18V tavsiye etmiyoruz, hic memnun degiliz.Ayakta durma olayi da problemli zaten,ikide bir devrilip duruyor,duvarin boyasini hasat etti.

    Dostum, teşekkür ederim. Sayenizde bu üründen haberdar oldum, sizden duymasam varlığından bihaberim. İncelediğim kadarıyla ürün başarılı gözüküyor, marka zaten güven verici.

    BLACK & DECKER FV1205N ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ'ni 295.-TL'ye kadar internetten bulabildim ama keşke bu ürünü deneme imkanım olsaydı. Dediğiniz gibi ürün kütlesel ağırlığının yanı sıra paha olarakta ağırmış :) Bu ürünü en az 4-5 sene kullanacağınızı düşündüğünüzde fiyatı o kadar kötü değil eğer gerçekten emiş gücü iyise verilmeyecek bir rakam değil.

    Eşiniz keşke diğerini alsaydık dediği için soruyorum; Black&Decker'i denemiş miydiniz? Emiş gücü ve ürünün kendisi size tatmin etmiş miydi? Sizin denemiş olmanız ve bu konudaki yorumunuz benim için çok değerli olacak. Sizden gelecek yoruma göre buna yöneleceğim. Çünkü bu ürünle ilgili internette hiç bir yorum bulamadım. Teşekkürler




  • merhaba süpürgemarket firması olarak dh kullanıcılarına bilgimiz dahilinde elektrikli süpürgeler ve aksesuarları hakkında destek olmaya çalışıyoruz, dikey süpürgelerin toz torbalarını da sattığımız için yakın zamanda en fazla satılmış ürününün Fakir A120 olduğunu söyleyebiliriz. Websitemizde en yüksek adette satan ürünlerden birisidir. Tabii bunda kalitesimi, fiyatımı yoksa başarılı reklam kampanyalarımı etkili, kullanan arkadaşların paylaşmalarında fayda var.
    Aşağıda ürünün satış linkine de ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/fakir-a-120-p-2393.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Healer

    merhaba süpürgemarket firması olarak dh kullanıcılarına bilgimiz dahilinde elektrikli süpürgeler ve aksesuarları hakkında destek olmaya çalışıyoruz, dikey süpürgelerin toz torbalarını da sattığımız için yakın zamanda en fazla satılmış ürününün Fakir A120 olduğunu söyleyebiliriz. Websitemizde en yüksek adette satan ürünlerden birisidir. Tabii bunda kalitesimi, fiyatımı yoksa başarılı reklam kampanyalarımı etkili, kullanan arkadaşların paylaşmalarında fayda var.
    Aşağıda ürünün satış linkine de ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/fakir-a-120-p-2393.html

    Dostum merhaba, sizin bu konuda bana tavsiye ne olur?

    Sn. forumusr beni uyarmasa Rowenta Air Force şarjlı dikey süpürge alacaktım ama sağolsun beni bir hatadan döndürdü. Yine dostumun uyarısı üzerine yukarıda detaylı özelliklerini sunduğum Black&Decker ile ilgileniyorum. Sizin bu konuda bir görüşünüz var mı? Ya da sizin şarjlı dikey süpürgeler için bir öneriniz var mı? Normalde evde Dyson DC23 kullanıyorum ama günlük kullanım için bu tip süpürgeler daha uygun olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: forumusr

    fiyati da digerlerinden biraz fazla idi ama benim kast ettigim agirlik kutlesel agirlik
    fakat el supurgesini kullaninca hatun,ah keske digerini alsaydik dedi

    http://www.alisverisium.com/Black-Decker-FV1205N-12V-Siklon-Hareketli-Doner-Uc-Sistemli-STICK-VAC-sarjli-Supurge_66392.html#0

    su ortasindaki yuvarlak kisim sayesinde alet ordadan egiliyor ve koltuk-sehpa altlarina girebiliyor,cok kullanisli bence

    ozetle:kesinlikle rowenta 18V tavsiye etmiyoruz, hic memnun degiliz.Ayakta durma olayi da problemli zaten,ikide bir devrilip duruyor,duvarin boyasini hasat etti.

    Dostum, teşekkür ederim. Sayenizde bu üründen haberdar oldum, sizden duymasam varlığından bihaberim. İncelediğim kadarıyla ürün başarılı gözüküyor, marka zaten güven verici.

    BLACK & DECKER FV1205N ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ'ni 295.-TL'ye kadar internetten bulabildim ama keşke bu ürünü deneme imkanım olsaydı. Dediğiniz gibi ürün kütlesel ağırlığının yanı sıra paha olarakta ağırmış :) Bu ürünü en az 4-5 sene kullanacağınızı düşündüğünüzde fiyatı o kadar kötü değil eğer gerçekten emiş gücü iyise verilmeyecek bir rakam değil.

    Eşiniz keşke diğerini alsaydık dediği için soruyorum; Black&Decker'i denemiş miydiniz? Emiş gücü ve ürünün kendisi size tatmin etmiş miydi? Sizin denemiş olmanız ve bu konudaki yorumunuz benim için çok değerli olacak. Sizden gelecek yoruma göre buna yöneleceğim. Çünkü bu ürünle ilgili internette hiç bir yorum bulamadım. Teşekkürler

    Black&Decker'i denemisdik.
    Bu konuda Media Markt cok iyi,bir suru model var,ve hepsini sarji var,deneyebiliyorsunuz
    bazi dandik marketler gibi teshir urunu diye koyduklari pili pitmis,dolayisi ile denenemeyen aletlerden olusan standlari yok

    esimin Black&Decker demesinin sebebi rowenta dikey supurge'den memnun olmamasi ama 9.6Vlik Black&Decker sarjli el supurgesinden cok memnun olmasi.
    Media Mart'da dikey Black&Decker kullanirken,esim bu biraz agir,kullanmasi yorucu olabilir demisdi...o yuzden almamisdik




  • Black & Decker FV1805N için bir video buldum.

    http://www.youtube.com/watch?v=OfjPy7zD0vE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: serapty

    Kaç gün oldu alalı bilemiyorum ama daha büyük süpürgemi hiç kullanmadım. Süpürge için söyleyebileceğim artı yön çok iyi emiş gücüne sahip olması halıları özellikle normal süpürge gibi süpürüyo. Hatta piyasadaki birsürü fişli üründen iyidir eminim. Ama bunun için okadar uğraşmışlarki halıda düz zeminde olduğundan daha başarılı süpürge:))) yani sorun boş düz zeminde daha düşük emiş gücü:)) başlığı kullanışlı olsun die çok oynar yapmışlar insanı sıkıcak kadar oynak:)) Altındaki tekerlekerin küçük olması halıda biraz zorluo insanı çünkü süpürge başlığı için hem halı hem düz zemin ayarı aynı. dolayısıyla bi yerde max verim alırken dierinde bu verimi alamıyosunuz. Ama bu benim için caydırıcı bi sebepmi değil. toz haznesni boşaltması kolay ama şarja yeniden takarken illaki bi iki el gerekiyo benim gibi eyilmeye erinenler için bu eksi:)) Hiç şarjını bitirecek kadar kullanamadım ki benim için en önemli ikinci unsur bu bunada artı. Keşke daha önce alsaydım bukadar kaygıya gerek yokmuş.

    Selamlar.

    Serap hanım merhabalar, sizin almış olduğunuz şarjlı el süpürgesi Bosch marka ama modelinide verirseniz bende incelemek istiyorum sizin olumlu yorumlarınızdan sonra.

    Bu arada Black & Decker'i orada denediyeniz eğer sizin almış olduğunuz Bosch ile arasındaki emiş gücü farkı hakkındaki hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?
    Sizin B&D'i tercih etmemenize sebep olan şarjda bekleme konumu ve motor ve kazanın ortada olması benim için sorun değil. Bu nedenle siz eğer mağazada denediyseniz fikriniz benim için önemli. Selamlar...

    http://media2.bosch-home.com/Files/Bosch/Tr/tr/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA041159_BBHMOVE2_def.eps?Width=550


    Selamlar Celebic bey. Aldığım ürün bu. B&D de memnun olmadığım kısım şarja kalmasından ziyade (katlanılabilir yani) çok yer kaplaması ve dikey durmaması. Belki 1dk kadar kullandım ama haznesinin ortada olması çok daha fazla ağırlaştırmış kullanımını (yada bana öyle geldi) vazgeçmemde ki ilk sebep toz haznesi oldu ikinci sebepte elde de kullanabilir olmaması. Bugün masanın üstüne dökülen çiçek tohumları evde bu ayrılan ana kısımla alındı mesela:)) donanımından anlamıyorum dediğim gibi pili şöyle vs. diyemiyorum size malesef ama şimdilik emiş gücü ve şarjı çok iyi.
    Kalitesini emiş gücünü bilemem ama eşinizin B&D den memnun kalacağını sanmıyorum 2sn. liğine bile olsa bir yere yaslıyamıyorsunuz malum... ben Bosh olmasa bile ayrılabilir modeller seçmenizi tavsiye ederim nacizane fikrim tabi bu.... en azından yer dışında yerler içinde kullanılabilir. imkan varsa eşe denetmekte fayda var sizin için sanmıyorum B&D seçeceğini. Emiş gücü konusunda kıyas yapmam mümkün değil belki aynı belkide daha iyi idi. Ama ben 10 yıl batarya ömrü biçseler yinede almazdım onu. iyi akşamlar dilerim

    Linkte sadece resim çıkmış modeli bbhmove2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serapty -- 14 Aralık 2011; 22:27:29 >




  • Ben 2 şekilde de kullanılabilen şarjlı modellerden istediğime eminim Pratik bir şey olsun istiyorum Zaten büyük bir philips mevcut. profilo es 4413 modeli ile bosch move 2 arasında kararsızım. Benim için en önemli şey garanti- servis olanakları profiloyu bu açıdan hiç bilemiyorum Fantom'un şipşak diye bir ürünüyle karşılaştım "18v" diyor profilo 12; bosch move2 bildiğiniz gibi 14

    Fantomun şipşak modeli bu bahsettiğim ikimodele göre de fiyatı oldukça düşük Kullanan var mı?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=159445&productId=evfansipsak3000








  • quote:

    Orijinalden alıntı: BMW 528

    bu ürünleri bilen varmı?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/black-decker-fv-850-dikey-supurge/productDetails.aspx?productId=evblafv850&categoryId=159445#Gorseller
    http://www.hepsiburada.com/Liste/nilfisk-handy-2-in-1-cyclonic-dik-sarjli-supurge/productDetails.aspx?productId=evnilfiskhandy2in1&categoryId=159445#Gorseller

    B&D hem şarjlı hemde elektrikli süpürge olarak kullanılabiliyor. ( http://www.evim.net/product/257360/ ) burada daha ucuz, kargo dahil üstelik.

    Nilfisk sadece 2in1 şarlı süpürge




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BMW 528

    hangisini önerirsin?

    Hocam bende bir süre dikey şarjlı süpürge arayışına girmiştim ama kafama göre güçlü bir şarjlı dikey süpürge bulamadım. Bulduklarım güçlü emiş gücüne sahip değillerdi. Bir tek Dyson'ın şarjlı dikey süpürgesi güçlüydü ama fiyat olarak gereksizdi. ( 800.- TL )

    Bir süre Media Markt'ta satılan B&D FV1805N şarjlı dikey süpürgeyi denemek istedim ama her gittiğimde şarjı yoktu deneyemediğim için almadım. Fiyat 310.-TL idi. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

    http://www.eniyiteknoloji.com/FV1805N-18V-Stick-Vac-Sarjli-Supurge,PR-112391.html


    Sorduklarınızdan biri şarjlı biri kablolu olduğu için ihtiyaca göre almanız daha iyi olur. Evde ana bir süpürge varsa günlük ufak tefek temizlik için 2in1 şarjlı dikey süpürge alabilirsiniz.


    Ben hepsinden vazgeçip evde zaten var olan Fakir RCT 144 kullanıyorum. daha şarjlı pilini değiştirdim. Gördüğüm en kuvvetli şarjlı el süpürgelerinden biridir.

    Fakir RCT 144 ile ilgili yorumları buradan okuyunuz http://www.hepsiburada.com/Liste/fakir-rct-144-sarjli-supurge/productDetails.aspx?productId=evfakrct144&categoryId=159445

    Fiyat için buraya bakınız http://www.beyazesyam.com/Fakir-RCT-144-Turbo-sarjli-El-Supurgesi-2-YIL-FAKiR-GARANTiLi-ADETLi-STOK-AYNI-GuN-KARGO-_16903.html#0




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ee2408

    Ben 2 şekilde de kullanılabilen şarjlı modellerden istediğime eminim Pratik bir şey olsun istiyorum Zaten büyük bir philips mevcut. profilo es 4413 modeli ile bosch move 2 arasında kararsızım. Benim için en önemli şey garanti- servis olanakları profiloyu bu açıdan hiç bilemiyorum Fantom'un şipşak diye bir ürünüyle karşılaştım "18v" diyor profilo 12; bosch move2 bildiğiniz gibi 14

    Fantomun şipşak modeli bu bahsettiğim ikimodele göre de fiyatı oldukça düşük Kullanan var mı?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=159445&productId=evfansipsak3000



    yeni bosch move4 çıktı, 18V ve 100W, bu ürünü de inceleyin isterseniz, ben de bundan almayi dusunuorum..

    1 sarj ile 36 dk kullanımı ve pil göstergesi + ozellikleri dikkat ceken.. Cekis gucu de 2in1 olanlar icindeki en iyilerinde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 12 Mart 2012; 17:55:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvven

    quote:

    Orijinalden alıntı: ee2408

    Ben 2 şekilde de kullanılabilen şarjlı modellerden istediğime eminim Pratik bir şey olsun istiyorum Zaten büyük bir philips mevcut. profilo es 4413 modeli ile bosch move 2 arasında kararsızım. Benim için en önemli şey garanti- servis olanakları profiloyu bu açıdan hiç bilemiyorum Fantom'un şipşak diye bir ürünüyle karşılaştım "18v" diyor profilo 12; bosch move2 bildiğiniz gibi 14

    Fantomun şipşak modeli bu bahsettiğim ikimodele göre de fiyatı oldukça düşük Kullanan var mı?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=159445&productId=evfansipsak3000



    yeni bosch move4 çıktı, 18V ve 100W, bu ürünü de inceleyin isterseniz, ben de bundan almayi dusunuorum..

    1 sarj ile 36 dk kullanımı ve pil göstergesi + ozellikleri dikkat ceken.. Cekis gucu de 2in1 olanlar icindeki en iyilerinde..

    Nereden inceleyebiliriz? Link verebilir misiniz?




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.