Şimdi Ara

sony vaio gereksiz programlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    Yeni aldigim sony vaio notebook bi dunya gereksiz program var bunlardan gereksizler nelerdir ?



  • +1 bende merak ediyorum hakikaten sinir ediolarda bazıları bide ne işe yararlar =))
  • toplam degeri 2000 euro olan programlar bunlar ben olsam dokunmazdim


    vaio gate: ekranin ust kismindaki pencerenin programi. maasaustunu kirletmeyi sevmeyenler icin guzel bir program. masaustu simgelerini ustune surukleyip biraktiginizda orada yerini alir ve oradan programlara ulasabilirsiniz.

    vaio care: sistem temizligi ,kurtarma diskleri olusturma gibi islevleri var. advanced system care gibi programlara gerek kalmiyor...

    vaio media gallery: windows media center benzeri bir program. winamp ve windows media playerdan sonra alismak zor olabilir ama arayuz olarak gercekten guzel bir program.

    media go: media galery benzeri bir program bildigim kadariyle ucretsiz muzik indirme secenegi mevcut bunu bende pek kullanmadim.

    vaio media plus: sense me ozelligiyle ruh haline gore listenizden muzikleri secip duzenleyen program. tv izleme secenegi de mevcut.

    picture motion browser: gelismis bir fotograf duzenleme programi. sd goruntuleri hd ye cevirme gibi guzel bir ozelligi var.

    vaio control center: vaionuzun tum ozelliklerini duzenlemeye yarayan program denetim masasi benzeri.

    vaio update: bu program sayesinde kullandiginiz modele uygun son driverlara tek tikla ulasmak mumkun. driver surumlerini kontrol etme ve tek tek driver arama derdini ortadan kaldiriyor. mesela ekran karti driverlarini nvidia sitesinden indirdiginizde uygunluk sorunlari yasanir cunku sony modifiye edilmis driverleri yayinlar modele uygun. bu acidan guzel bir program

    vaio data restore tool: bu programla kaybolan verileri geri getirme olanagina sahip oluyorsunuz. yanlislikla bir dosyayi sildiginizde program aramaya gerek yok.

    vaio transfer support: eski bilgisayarinizdaki verileri yeni bilgisayariniza aktarmaya yarayan bir program.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF34 -- 14 Mart 2010; 0:50:51 >
  • programların isimleini yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz
  • @DHF34 gerekli açıklamayı yapmış sanırsam. bayada işe yarayacak program varmış
  • DHF34 eyvallah hocam , hakkaten cok faydali oldu...

    Bisey daha sorucam ben makinayi yeni aldigimdan kurtarma diskleri olusturuyordum 2. diski yazarken yazma bitip verify isleminde hata vermedi ama %53 de takildi kaldi bende kapattim DVD ye bakinca yazilmis oldugunu gordum, yani soru su ki acaba yeniden recovery disk yazmam gerekir mi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes38 -- 14 Mart 2010; 2:07:17 >
  • çok teşekkürler dostum gercekten işe yaradı !!
  • Vaio event service bu programa da dikkat eğer kaldırırsanız fn tuş kombinasyonları ve de quick start tuşları çalışmaz.
  • Yardımcı olan arkadaşlar,teşekkürler!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackeyes38

    DHF34 eyvallah hocam , hakkaten cok faydali oldu...

    Bisey daha sorucam ben makinayi yeni aldigimdan kurtarma diskleri olusturuyordum 2. diski yazarken yazma bitip verify isleminde hata vermedi ama %53 de takildi kaldi bende kapattim DVD ye bakinca yazilmis oldugunu gordum, yani soru su ki acaba yeniden recovery disk yazmam gerekir mi sizce?




    Yazma isi bitmis ama teyid etme yani kontrol icin okurken durmus.. DVD medyan yatali olablilr o yuzden baska bos dvd medya ie tekrardan recovery dvd lerini olusturun... Sorun yine devam ederse baska marka bos dvd medyalari deneyin..

    Birde bu tip sorunlarinizi belirtirken hangi model Sony kullaniyorsunuz her seferinde belirtiniz... Bu herkese faydali olacaktir..
  • eyvallah hocam.. saolasın..
  • laptopumu restore yapicam fakat restore yaparken yuklenmesi gereken programlar kismini manually olarak secme secenegi geliyormus galiba. bende o secenegi secip gereksiz programlari yuklemek istemiyorum. yalniz hangileri gereksiz hangileri gerekli yardimci olurmusunuz? yukarida bahsedilenin haricinde sanki baska programlar da var, vaio content manager gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.