Şimdi Ara

nakit ihtiyacından satlık asus eepc 1000ha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

takriben iki aylık

kutu ve içerik tamdır

kesinlikle sıfır ayarında

beyaz renkte

başlıca ozellikleri

1.6 atom

160 gb hdd

10 ekran

1gb ram

vs vs

yanında taşıma çantası ve optik mouse verilecektir

dersaneden hediye geldiğinden faturası yoktur ancak seri numarasından garanti takibi mümkün

genellikle ac güçte kullandığı için batarya ilk günkü performansta 2.5 3 saat civarı gitmektedir

recoverisi olduğundan açılışta f9 a basılarak 10 dakika içerisinde ilk günkü haline gelmektedir

fiyatı:350 lira

başlıkta da belirtiğim gibi ani nakit ihtiyacından dolayı iki cihazın fiyatını da oldukça uygun tuttum dolayısı ile pazarlık teklif etmeyin

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• netboku alayim pm bekleyen visor

http://forum.donanimhaber.com/m_12392208/mpage_10/f_/key_//tm.htm#38411079

yolcux urunu gondermeyi kabul etmistir parayi almadan. guveni icin kendisine tesekkur ediyorum

yolcux le iyi bir alisveri yapan visor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visor -- 13 Mart 2010; 16:09:54 >
    Alışveriş yaptığım kişiler: Nosferatu' - cemali - D.berkay - iski - mertkan65 - fsadi - $idikli - haksoyak - sercany - ergin - ertugrul5 - öztin - @volki@ - cathedral - kambut - vogue - pLayEr - alisagir - On7_li - KEHRIBAR - Atik_Elektronik - zephyroshawk - ufukuzman - ueaydin - KOND - ömerözkan - Varidat - AudiA6 - kagitucak - kartal_07 - spaydix - darkclever - naten - sahinturk - querman - wenigma - Dj_Mami - syengec - 19can84 - frotolkien - eixs - Dinosaur - blue - ceviren - arda1811 - tamtamam x2 - mago x2 - ahmettu - Adamın Biri - Pcdunyasi - turkerr_83 - zoltan83 - SneakyWolf - Amra - SIRLI - trusen - ISG - SengulerUnited - geforcemx - sg83 - Eammonx ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.