Şimdi Ara

100.000 TL SERMAYENİZ OLSA NE İŞ KURARDINIZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
70.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil arcade(halk deyimi ile atari)makinalarını unutun,bazılarının tanesi 30.000 usd

    Gelelim gerçeğe;bence mutlaka belirli bir müşteri porföyünü hedefleyen ve buna göre,iç dekor,personel,menü üçlemesine sahip güzel bir konsept cafe hoş olur.

    Bunun için de hizmet sektörünün bu dalında bir şekilde hava solumanız gerekiyor.

    Siz altyapınızı ve yetilerinizi dökün,ona göre size fikir verelim. Şunu unutmayın,dogmatik bilgilerle,ısmarlama iş olmaz,en iyi iş bildiğin iştir.
  • 5 yıl önce değişen para sistemini insanlara öğreten bir okul açardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsmini Vermek İstemeyen Kullanıcı

    Hiç düşünmeden inşaat işine girerdim.


    Yavaş gir derler adama...
  • Evet zaman zaman defalarca açılan bir konuyu güncel tutalım istedim. En son olarak 2008 yılında açılan bu konuda verilen iş tavsiyeleri güncelliğini yitirdi. Yeni iş alanları oluştu. örn: internet cafeler bitti, playstation cafeler başladı. gibi.

    Sermayesi olmayıp da, 20, 30.000 tlyi çok büyük bir paraymış gibi gören ve "şu kadarım olsa bi kaç senede sabancı gibi adam olurum" diyen bi çok insanla karşılaştım geçmiş dönemlerde...

    Aranızda bu arkadaşlar gibi dahice fikirleri olan var mı? Gerekirse tanışır, konuşuruz, anlaşırsak sermayeyi ben karşılarım birlikte birşeyler yaparız. Ben yaklaşık 100.000 tl ile bir iş kurmak istiyorum. Ama illede bu rakama odaklanmayın.

    Mesela eczacı diploması kiralayıp eczane açabilirsin diyenler oldu. Ama ben buna pek sıcak bakmıyorum ki zaten eczacıların durumuda şu an iyi görünmüyor.

    Benim aklımda olanlar:
    playstation cafe, hatta daha da geliştirip içinde bilardo ve yeni nesil ateri salonlarında olan oyun makinelerininde oldugu bir eglence merkezi,
    cafe bar tarzı bir mekan,
    catering yani yemek şirketi,
    alanım olduğu için bilgisayar ithal edip sanal mağazanında olduğu bir bilg. şirketi

    gibi fikirler var. ama dahice parlak bir fikir arıyorum. hadi bakalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helper -- 12 Mart 2010; 0:24:08 >



  • banka kurardım ben çoğu kişide benim gibi düşünür herhalde

    bende 100milyar tl sandım

    _____ Yeni Fikir

    Ps3 Kafe Açabilirdim şöle güzel bir ortam yaratıp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 11 Mart 2010; 23:08:42 >
  • Ceviz bahçesi kurmak olabilir.
    Bu işi daha önce duydun mu bilmiyorum da bir araştır istersen
  • Pegasus gibi bir uçak filosu kurardım. Ama bu aralar rekabet çok o yüzden ilk zamanlar çok ucuza yolcuları alıştırman lazım. Ilk 2 yıl kar etmen çok çok zor.
  • iş kurmazdım bankaya atardım


    tabi herşeyden önce bir tane amerikan arabası alırdım zaten alcam biraz paralanalım hele
  • eski parayla 100.000 olsa ev alıp kiraya veririm
  • -ceviz yetistiriciligine girilebilir. turkiyede cok ceviz yetistiricisi yok sutcuimam unvdesinde bir prof hizli buyuyen ve urun veren bir melez bulmustu.

    -Sarap uretim tesisi kurardim bag+sarap uretimi butik kaliteli.. (dip not: 10 yil icinde bu sektor turkiyede patlama yapcak) gerci bu is icin cok daha fazla para lazim..

    -Turkiyenin simdiki durumunu goz onune alirsak Hayvancilik su an inanilmaz onde et sektoru inanilmaz bir potansiyel cunku hayvan yetistiriciliginde turkiye gerilemekte.. extra kaliteli hayvan uretim tesisi ile inanilmaz zengin olunabilir.

    Bu yatirimlarin hepsi en az 4 yil vadeli yatirimlar ama devlet hibeleri mevcut iyi arastirilmasi gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eggys

    iş kurmazdım bankaya atardım


    tabi herşeyden önce bir tane amerikan arabası alırdım zaten alcam biraz paralanalım hele

    Amerikan koca da alırsın sen
  • Bankaya atardım.Faiz oranlarını bilmiyorumda en az 600 tl filan gelir ayda
  • Şans oyunları bayii
  • ps3 kafede bitti çalışma şartlarıda ağır 7gün açık durucan en az sabah 10 akşam 11 12 de kapatıcan yanına adam alsan fazla bişey kazanamıyacaksın tek yapsan acayip yıpranırsın kazandığına deymez iyi bir yerde açsan kiraya çalışırsın bence hiç bulaşma
  • Çok iyi dekorasyonlu iki katlı bir ps3 cafe.
  • hoodsan benimde aklımdan o fikir geçiyor zaten yazmıştım :)
    compitir geçenlerde tvde bademi ithal ettiğimizi gördüm bademde karlı işmiş ama cevizi hic düşünmemiştim
    martnisan 100.000 tl demek istemiştim. bu parayada filo kurulmaz ne yazıkki :))
    eggys banka faizleri öldü artık. amerikan arabasıda alırsan faiz benzini karşılamaz :)))
    faho 2000 tlye var oyun makineleri 30bin usdlik makine hangisiymiş merak ettim :) en iyi iş bildiğin iş diyorsun ama bildiğimiz iş yorgancılıksa yada bisiklet tamirciliğiyse artık bu işler bittiyse ve sermaye varsa bildiğimiz işde para etmiyorsa güncel iyi para getiren bi işde değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
    shamanmuratcan artık yasalar kiracılardan yana ev kiralamayıda bitirdiler artık kiralarda çok düştü hem toki falan çıkınca..
  • bence bu zamanda en cok kar edilecek is icra isleridir.bircok insan borclarıı odeyemedigi icin evlerine arabalarına haciz konuluyor ve cok dusuk fiyattan satılıyor.100.000tl ye ucuza daire veya luks araba alıp hakettigi fiyattan satabilirsin.tabi takip etmen gerekecek ama cok para kırarsın bu isten
  • Tek bir market kurardım, ve ilk açılışa özel 10'larce çekiliş düzenlerdim.. Şu üründen 50 liralık alışveriş yapanlar arasından bir kişiye laptop, şu üründen alışveriş yapanlar arasından bir kişiye araba falan harcamaya yöneltirdim milleti;)) Son işleri büyütürdüm..

    Ya da bir sosyal tesis gibi bir cafe açardım.. Eğlenceli aktiviteler ile milleti çekerdim.. (aklımda şöyle bir fikir var aslında bizim konya'dan sosyete pazarının olduğu alanı kiralayıp oranın içerisine büyük bir labiret yapmayı düşündüm. bir başka bölümüne korku odaları falan.. hatta labiren çok katlı olacak.. içerisine 20 kişilik bir arkadaş grubu girecek.. kişi başı 5 lira toplamda 100 lira yapar.. ilk çıkan kişi 40 lirayı geri alır.. labirentin duvarları kolay değiştirilebilir olacak ve 15 günde bir labirent değişecek.. sonra şöyle olabilir labirentin tüm duvarları ayna olacak ve millet kafayı yiyecek sıkıyorsa çıksın 90 dakikada ) paintball hiç oynamadım ama paintball oynanacak bir düzenlerdim..

    yav neler yazmışım yavv :D :D
  • Bankaya yatırırımSermaye olarak kullanmak çok büyük risk bu dönemlerde.Yapacağın iş ne olursa olsun.
  • tekel bayii açardım sigara , bira , gazete hazır para getirecek şeyler yapardım sermayesi 10.000 tl geçmez heralde hem sıcak para her an para geliyor sabah 7.30 gece 11.30 da kapatırdım saat 4-5 ten sonra biri bakardı dükkana sabahları ben açardım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.