Şimdi Ara

Mercedes-Benz C Serisi Yeni Kasa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Mercedes-Benz C serisinden 180K almak istiyorum. Sifir ya da bir kac yasinda bir arac alacagim ama karar veremedim. Gordugum kadariyla 2009 yilinda kasa degismis, dogru mudur? 2009' dan once koseli farli kasa var mi? Diger sorum ise; 2009' dan sonraki modellerde Avantgarde goremedim, sadece Elegance mi var? Son sorum ise; Donanim paketleri arasinda ki belirgin farklar neler? Bildigim kadariyla Prime, Luxury, Fascination, Fascination AMG paketleri mevcut.

    Simdiden tesekkur ederim.

    Ekleme;
    -Mercedes amblemi bazi araclarda panjur uzerinde oluyor, bu ek bir secenek mi yoksa bir donanim paketiyle mi oluyor?
    -Siz hangi donanim paketini onerirsiniz, Avantgarde, Elegance, Prime, Luxury...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 4 Mart 2010; 23:34:08 >



  • Bahsettiğin panjurlu model Avantgarde modeli.

    Araç ufak tefek makyaja maruz kaldı.Ama o kadar da aşırı bir değişiklik yok.
    Yeni donanım paketlerini bilmiyorum ama ben size sıfır yerine 2.el öneririm.Boş C parasına dolu Avantgarde'lar var nerdeyse piyasada.
  • Sen sen ol Amg paket harici alma. Amblemi panjur içinde olanlar amg paketler yani full'u vites topuzu ve iç çerçeveler aliminyum. Dış görünümü de çok farklı amg paketlerin. Almışken cam tavan opsiyonlusunu ve Beyazını al satarken zorluk çekmezsin. Cam tavan çok değiştirir arabayı. Bir sürü para vericen 3'ün 5'in hesabını yapma :) Elini korkak alıştırma ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx8|CaRLioNe -- 5 Mart 2010; 3:30:49 >
  • hocam oncelikle sifir ve bos arac alacaginiza arkadaslarin da dedigi gibi temizinden 2. el full bir arac alirsaniz daha iyi olur bence. alirken de cam tavan olmasi hem iceriyi daha ferah tutar hem goruntu acisindan daha hos olur hem de satarken daha kolay satilir. bunun yaninda kesinlikle amg paket olursa tadindan yenmez. gercekten cok degistiriyor araci amg paket. son olarak tavsiyem elegance almamaniz yonunde olur. aralarinda cok buyuk farklar yok avantgarde ile fakat kesinlikle goze hitap eden ufak farkliliklar var..


    Simdiden hayirli olsun araciniz. Daha farkli sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim.
  • Cevaplar icin tesekkurederim. Dedikleriniz dogrultusunda 2. el Avantgarde Fascination AMG almaya karar verdim ancak soyle bir sey duydum; AMG paketli araclarin motorlari modifiyeli oluyormus ve diger paketli araclara gore daha fazla yakiyormus, bu ne kadar dogrudur?
  • Aracın sadece dışı AMG oluyor.Motorunda bir değişiklik yok.Hangi modeli olursa olsun.

    En azından bildiğim bu.Piyasadaki AMG paket diye gördüğümüz çoğu araba zaten bildiğin C180K.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvthsgm

    Cevaplar icin tesekkurederim. Dedikleriniz dogrultusunda 2. el Avantgarde Fascination AMG almaya karar verdim ancak soyle bir sey duydum; AMG paketli araclarin motorlari modifiyeli oluyormus ve diger paketli araclara gore daha fazla yakiyormus, bu ne kadar dogrudur?


    Amg paketin motor ile hiçbir ilgisi yok.Yere yakınlık dışında ise geri kalan bütün artıları görseldir.Göze gönle hitap eder.Motoru AMG tarafından yapılmış modeller çok özel olmakla beraber fiyatları normal C serisi ile mukayese bile kabul etmez.Kaldı ki sıfır C63 AMG şuan 125K €
  • Tesekkur ederim. Su anda C180K BlueEfficiency Avantgarde Fascination AMG almaya tam olarak karar verdim. Panoramik tavanli ve kilometresi dusuk bir arac bulmak kaldi.
  • Alırsanız böyle ekranlı modeli bakın bence,aracın içini çok değiştiriyor.

     Mercedes-Benz C Serisi Yeni Kasa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bucakli

    Bahsettiğin panjurlu model Avantgarde modeli.

    Araç ufak tefek makyaja maruz kaldı.Ama o kadar da aşırı bir değişiklik yok.
    Yeni donanım paketlerini bilmiyorum ama ben size sıfır yerine 2.el öneririm.Boş C parasına dolu Avantgarde'lar var nerdeyse piyasada.


    aynen hocam ben diyecektim...
  • @enoman
    Peki bu özellik ne olarak geciyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 6 Mart 2010; 14:33:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvthsgm

    @enoman
    Peki bu özellik ne olarak geciyor?

    Navigasyon hocam.
  • navgsyn alma dostum zatn bulamazsinda 2000kusur euroluk br opsiyon ve ıcinde trkiye haritasi bile yok..arac hakkinda sorularin varsa cevaplayabilirim..
  • Haklisiniz, navigasyon pek gerekli degil. Peki yukarda ki fotografta navigasyon adi altinda konulan ekran, navigasyonsuz araclarda da istenirse oluyor mu, oluyor ise islevi nedir? Bir de; BlueEfficiency tam olarak nedir?
  • quote:

    TrueBlueSolutions Mercedes-Benz' in çevreci konseptinin ismidir. Bu çevreci önlemlerden birisi de BlueEFFICIENCY'dir.

    Bu konsept dahilindeki unsurlardan biri olan BlueEFFICIENCY, C180K BlueEFFICIENCY'de bulunmaktadır. Bu teknoloji yakıt tüketimini daha az hava direnci ve düşük yuvarlanma dirençli lastikler gibi özellikler sayesinde %12'ye varan oranda azaltmaktadır.



    Alıntı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 10 Mart 2010; 0:22:28 >
  • tabi trkiydekilerdekinde bluef.. Sadece 1.6 mtoru temsıl ediyor..
  • Anladım, yani BlueEfficiency' nin bir anlamı yok. Peki navigasyon için kullanılan ekran navigasyonsuz araçlarda da istenirse oluyor mu? Oluyor ise bunu Bluetooth' dan telefonun rehberini görme varsa Usb, SD karttan fim izleme, müzik dinleme görevleri için kullanabiliyor muyuz? Bir de iPod bağlantısı olan araçlarda müzk listesini bu ekrandan görebilir miyiz?
  • Navigasyonsuz ekrandan eğer bir paket almazsan ( o paketin ismini unuttum) iphone-ipod v.b. cihazın içindeki müzik listesini göremezsin, ekranda aux yazısını görüyorsun. Muziği bağlantı yaptığın aletten değiştirebiliyorsun.

    Zannedersem Bluetooth ile telefonun rehberini senkronize edebiliyorsun, aranan arayan listelerini görebiliyorsun ama rehbere ihtiyacım olmadı hiç onun için yapmadım, ilk zamanlarda iphone ile MB bluetooth u eşleştiremiyordum ama son zamanlarda onu da eşleştiriyorum(sorun iphone un bluetoot unun başka bluetootlarla uyumsuz olmasından kaynaklanıyordu).

    quote:

    Orijinalden alıntı: lvthsgm

    Anladım, yani BlueEfficiency' nin bir anlamı yok. Peki navigasyon için kullanılan ekran navigasyonsuz araçlarda da istenirse oluyor mu? Oluyor ise bunu Bluetooth' dan telefonun rehberini görme varsa Usb, SD karttan fim izleme, müzik dinleme görevleri için kullanabiliyor muyuz? Bir de iPod bağlantısı olan araçlarda müzk listesini bu ekrandan görebilir miyiz?
  • Yani o ekran navigasyonsuz araclarda da oluyor, dogru mu anladim? Peki aracta Usb ve SD kart girisi var mi? Bir de Aux standart donanim mi acaba?

    Ekleme: Bir ilanda klima analog olarak geciyordu, ilan sahibini aradigimda klimanin dijital gibi olmadigi icin onu isaretledigini soyledi, bu konuyu acikliga kavusturabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 10 Mart 2010; 23:22:59 >
  • Valla seçenek bol, zamanında satış temsilcisi radyo-cd çalar olmadan araba siparişi vermiş :) ve araba o haliyle gelmişti :) Elin almanı vardır bu Türk'ün bildiği deyip yapmış arabayı :)

    Yukarıdaki uç örnek dışında eğer satış temsilcisi arabayı yapmışsa çok büyük ihtimalle dijital-çift bölgeli klima yapar.. Yani sıcaklığı-soğukluğu çift taraflı arttıracağınız şekilden.

    Navigasyonsuz olanda usb ve sd girişi yok navigasyonlusunda var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum. Aux standart.

    Bence siz en azından sıfır alacakmış gibi bir bayii e gidin ve sorun en doğru bilgileri onlar verirler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: lvthsgm

    Yani o ekran navigasyonsuz araclarda da oluyor, dogru mu anladim? Peki aracta Usb ve SD kart girisi var mi? Bir de Aux standart donanim mi acaba?

    Ekleme: Bir ilanda klima analog olarak geciyordu, ilan sahibini aradigimda klimanin dijital gibi olmadigi icin onu isaretledigini soyledi, bu konuyu acikliga kavusturabilir misIniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.